Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Navrhuji rozdat si Medaile chronomagu, za prispevky, za ksicht, za prodej a vlakno. A kamil bude hned brigadenführer s 6 komlikaceni a meshovymi ratolestmi!

A kdyz napisu, ze je to samej debil, tak nektery divi. Tuhak ma jeste medaili ze školky, ze chodil sam na nočník vod Crichotta! :)

Odesláno

Mě včera pobavila paní baterkoměnička v místním "hodinářství" - na dotaz jestli mají nějaké 19mm řemeny mi s vážnou tváří odpověděla že se takové nevyrábí a že jsem si to asi špatně změřil, že jsou jen sudé rozměry(16, 18, 20mm...) - tak jsem poděkoval a šel domů vybírat z eshopů :whistling:

tak to buď rád že sis nevybral, mohlo to být horší. Já jednou musel babě hodinky doslova vyrvat z pracek když chtěla ochotně nový řemen hned nasadit. Sice to byly jen matčiny laciné quarzky ale baba se na to vrhla kapesním nožíkem a začala stěžejku páčit jak pirát bednu s pokladem.

Odesláno

prej pirát bednu s pokladem...

Koukám, že jsi z Vysočiny...

nebylo to tedy v takovém vyhlášeném zlatnictví E-F??? Tam se to občas taky děje... Cokoliv co se týče šperků ano, ale hodinky už nedám nikdy z ruky ...

Odesláno

Navrhuji rozdat si Medaile chronomagu, za prispevky, za ksicht, za prodej a vlakno. A kamil bude hned brigadenführer s 6 komlikaceni a meshovymi ratolestmi!

No ale medaile je skvělý nápad, to tady asi ještě nebylo ! Nějaký důvod a příležitost už se najde  :lol2:

Odesláno

No ale medaile je skvělý nápad, to tady asi ještě nebylo ! Nějaký důvod a příležitost už se najde  :lol2:

Dalsi limitka chronomagu?

Neco jako...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Asi bych tedy misto nahradil "7.PLP" slovem "chronomagu"

a "MěV KSČ Ostrava" nechal jen "KSČ"

Zbytek muze zustat...;-) 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...