Jakubisko Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Vyber penazi z bankomatu návod pre muža 1. Zabrzdite pri bankomate 2. Stiahnite okienko 3. Vložte kartu do bankomatu 4. Zadajte PIN 5. Zadajte, akú hotovosť chcete vybrať 6. Vyberte kartu, hotovosť, potvrdenie 7. Zavrite okienko auta a odídte Vyber penazi z bankomatu návod pre ženy 1. Zaparkujte pri bankomate 2. Cúvnite kúsok naspäť, tak aby ste zastavili presne pri bankomate 3. Zatiahnite ručnú brzdu 4. Vyraďte rýchlosť a znovu naštartujte zhasnutý motor 5. Nájdite kabelku, vysypte celý jej obsah na sedadlo spolujazdca a nájdite kartu. 6. Vezmite taštičku s make-upom a skontrolujte si make-up v spetnom zrkadle. 7. Upracte veci zo sedadla späť do kabelky. 8. Zavrite okienko. 9. Pokúste se vložiť kartu do bankomatu. 10. Otvorte dvere auta, abyste sa dostala k bankomatu a dočiahla kartičkou na príslušné miesto. 11. Vložte kartu. 12. Vložte kartu správnym smerom. 13. Znovu vyberte kabelku a vysypte jej obsah na sedadlo spolujazdca. 14. Nájdite diár, v ktorom máte na vnútornej strane napísaný PIN. 15. Zadajte PIN. 16. Stlačte tlačidlo "chyba". 17. Zadajte správny PIN. 18. Upracte veci zo sedadla speť do kabelky. 19. Zadajte požadovanú čiastku hotovosti. 20. Skontrolujte make-up v spätnom zrkadle. 21. Znovu vyprázdnite kabelku, nájdite peňaženku a uschovajte do nej peniaze. 22. Potvrdenie vložte do šekovej knižky. 23. Skontrolujte make-up. 24. Upracte veci zo sedadla späť do kabelky. 25. Zavrite dvera a okienko. 26. Znovu naštartujte zhasnutý motor. 27. Zaraďte rýchlosť a potiahnite auto o 2 metre dopredu. 28. Buchnite sa do čela a zastavte. 29. Cúvnite o dva metre späť k bankomatu. 30. O dva metre! Nie o osem! 31. Posuňte auto dopredu tak, aby ste znova zastavila pri bankomate. 32. Zatiahnite ručnú brzdu. 33. Vyraďte rýchlosť. 34. Stiahnite okienko. 35. Pokúste se vybrať zabudnutú kartu. 36 Otvorte dvere auta, aby ste dočiahla na kartičku. 37. Vyberte kartu z bankomatu. 38. Vysypte kabelku, nájdete v nej puzdro na kartu a vložte doň kartu. 39. Skontrolujte make-up v spätnom zrkadle a prepudrujte červenú škvrnu od buchnutia sa do čela. 40. Upracte veci zo sedadla späť do kabelky. 41. Zavrite dvere aj okienko. 42. Naštartujte zhasnutý motor. 43. Zaraďte rýchlosť a odídte. 44. Choďte tak 3-4 kilometre. 45. Uvolnite ručnú brzdu. ___________________ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Rozhovor Američana s Čechem:..... Američan: In the USA we have: George Bush, Stevie Wonder, Bob Hope, Johny Cash....... Čech: In the Czech Republic we have Jiri Paroubek - no wonder, no hope, no cash... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 co vše je možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2010 Jednou někdo natočil Chucka Norrise, když se naštval. Nahrávka byla pojmenována Walker: Texas Chain Saw Masacre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Pouze pro opravdove fandy filmu AVATAR!!! http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...8#ht_800wt_1597 Rozhodne dobra investice pro vase deti. Lepsi nez nejaky Patek ci Vacheron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Jakubisko: docela by mě zajímalo, jak určují tu hmotnost, když je to lehčí než vzduch? Nebylo by lepší uvádět objem v mm^3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Jakubisko: docela by mě zajímalo, jak určují tu hmotnost, když je to lehčí než vzduch? Nebylo by lepší uvádět objem v mm^3 ? Jednoduše - zvážili to v absolutním vakuu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 (upraveno) co vše je možné Přiložený obrázek 7mý od konce Milis? Upraveno 2. ledna 2010 uživatelem Jaryn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Jakubisko: docela by mě zajímalo, jak určují tu hmotnost, když je to lehčí než vzduch? Nebylo by lepší uvádět objem v mm^3 ? Spousta věcí je lehčích než vzduch a přesto má hmotnost. Mě se spíše líbí výpočet: $0.06 million, or $600,000 ... Bude radost s dotyčným obchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Spousta věcí je lehčích než vzduch a přesto má hmotnost. Mě se spíše líbí výpočet: $0.06 million, or $600,000 ... Bude radost s dotyčným obchodovat. Pokud mluvíme o plynech, tam to není problém, můžeme ho zvážit zkapalněný. Film Avathar jsem neviděl, ale co když to není nejen lehčí než vzduch ale má to v sobě jakousi antigravitaci (tedy to má tendenci létat i ve vakuu)? Jak to potom chceš zvážit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 ja to nevidel, takze jsem nechapal...az pak jsem si precetl: This is a humorous, for fun, re-creation of a movie prop. Above description intended for laughs only. What you are actually bidding on is a rock magnetically suspended in a nice little case with authentic looking stickers and tags. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Přiložený obrázek 7mý od konce Milis? nevím, nefotil jsem to, ale je to možný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2010 Pokud mluvíme o plynech, tam to není problém, můžeme ho zvážit zkapalněný. Film Avathar jsem neviděl, ale co když to není nejen lehčí než vzduch ale má to v sobě jakousi antigravitaci (tedy to má tendenci létat i ve vakuu)? Jak to potom chceš zvážit ? Zkapalněný plyn? Copak plyn v plynném stavu nic neváží? Co třeba pojem měrná (objemová) hmotnost? Zemi, slunce, měsíc ... taky nezvážíš a přitom víš (cca) jakou má hmotnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 vtípek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Hot Dog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky