Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Koupil jsem si ve specializované prodejně automobilů nový Ford F250 Tri-Flex Fuel. Jezdí na benzin, vodík nebo etanol 85.

Vrátil jsem se do prodejny, kde jsem vůz koupil, s tím, že nemohu uvést radio do provozu.Technik mi vysvětlil, že rádio je ovládáno hlasově.

?Nelson? řekl technik směrem k rádiu a z rádia se ozvalo: ?Willie, nebo Mandela??

?Willie? řekl technik a radio začalo hrát ?On the road again?.

Potom technik řekl ?Ray Charles? a z rádia zaznělo ?Georgia on my mind?.

Spokojeně jsem odjel a během příštích dní jsem si užíval poslechu mé nejoblíbenější hudby, od Beatles až po Beethovena. Včera odpoledne nějaký pitomec projel křižovatku na červenou a málem mně zramloval. Ulevil jsem si slovy: ?Piča jedna blbá!?

A z rádia se ozvalo: ?Vyslechněte si, v českém překladu, včerejší projev kancléřky Merkelové ve Spolkovém sněmu.?

Skvělý automobil! Nejlepší, co jsem kdy měl

Copy Frostie authorized by

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dva kolegové od městské policie se domluví, že spolu pojedou na dovolenou k moři a budou balit holky.
Pepíkovi se opravdu daří, hned ho obletují slečny i paničky v nejlepších letech.
Zato Frantovi se nedaří, proto se hned ptá kolegy, kde je tajemství jeho úspěchu.
"To si musíš, stejně jako já, strčit bramboru do plavek!"
Franta poslechne, hned druhý den chodí po pláži s bramborou v plavkách...a stále nic.
Zahlédne ho Pepík:
"Ty vole, tu bramboru musíš v plavkách nosit vepředu!!!"

Odkaz ke komentáři

mondeo2: pecka vtip, diky!! :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...