geometr Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Podobné jedné české firmě se sloganem "Vaše hovna naše starost".
siwi Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Akorát, že tohle vypadá poněkud nabejskaněji
Tittus Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Podobné jedné české firmě se sloganem "Vaše hovna naše starost". To bylo jinak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Flipik Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 A já měl strach, že jsme pozadu :-D
geometr Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 To bylo jinak... Nebylo, tohle je něco jinýho, to je na hovnocucu, já to viděl na nějakym autě myslím s ToiToikama, někde mám fotku, ale nechce se mi jí hledat.
VS Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 A mají i webové stránky.http://hovnocucy.predseda.com/
villain83 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Akorát, že tohle vypadá poněkud nabejskaněji Nováček v oboru, az zjistí, jakou ma konkurenci, tak se z toho posere.
DavidLC Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Ještě trochu říkanek Ale Fordek jsem pár měl a žádný zle Proč je manuál k Fordu tak mohutná bichle?-Protože obsahuje i jízdní řády.-Co znamená Ford na kopci?-Zázrak.-Co řekne na rande Toyota Fordu?-Chceš odtáhnout domů?
tomas512 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Pepa se po dlouhých letech se svou přítelkyní rozhodl, že si ji vezme. Krátce po líbánkách byl ve své dílně a jen tak pro zábavu si něco svařoval. Jeho nová manželka na něj chvilku koukala a pak řekla: "Víš Pepo, myslím, že by ses měl zamyslet nad tím, jestli není už čas na to přestat trávit své volné chvíle tady v dílně a poprodávat ty svoje svářečky, stejně tak svou sbírku zbraní a tu starou motorku." Pepa měl v obličeji zhrozený výraz. "Co je, Pepo? Stalo se něco?" "Ale nic, jenom, že si chvilku zněla, jako moje bývalá manželka." "Cože? Nikdy jsi mi neřekl, žes byl předtím ženatý." "Taky jsem nebyl."
Sifon Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Ještě trochu říkanek Ale Fordek jsem pár měl a žádný zle Proč je manuál k Fordu tak mohutná bichle?-Protože obsahuje i jízdní řády. -Co znamená Ford na kopci?-Zázrak. -Co řekne na rande Toyota Fordu?-Chceš odtáhnout domů? Tak ty jsou SKVĚLÝ!!! Sice jsem po ránu trochu naprdlej, protože se mi rozsypal virtuál s DC a Exch (testovací), ale tohle mi zvedlo náladu.
lub Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 -Co řekne na rande Toyota Fordu?-Chceš odtáhnout domů?no to je sice vtipný, ale asi tři roky nazpět se to stalo naopak..asi 10km od domova mi rupnul rozvoďák na corolle, motor se v klidu dotočil a chcípnul, tak pro mě přijel otec c-maxem a odtáhnul mě. to byla kurva potupa - ford táhnul toyotu.. ale za těch 20 let to bylo jedinkrát, kdy mě nechala na cestě.. tehdy mi kámoš na ulici před barákem nasadil novej a jezdím s ní spokojeně pořád.
Hardslimer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Jses si jisty, ze to byl rozvodak? :-)
eskimak Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Kedze ho kamos nasadzoval na ulici a nemenil pri tom pol motora tak asi nie.
LovecK Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Nadelate s temidle termity: klinak vs rozvodak, ani bez jednoho to holt nejede...
323GT Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 (upraveno) Jen pri prasklem rozvodaku se motor "v klidu nedotoci". Az na vyjimky. Upraveno 7. července 2017 uživatelem 323GT
leebauer Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Maniak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Nadelate s temidle termity: klinak vs rozvodak, ani bez jednoho to holt nejede... No, ak by sme boli detailisti tak to s najvacsou pravdepodobnostou nebude ani "klinak". Takmer urcite plochy drazkovy remen... A bez neho to teda ide. Ale len kym mas stavu v baterke. Pripadne ak je na nom aj vodne cerpadlo tak asi nejde. Ale to zvykne byt zvlast, na kratkom plochom drazkovom remeni
petr_cha Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 9.jpgTo je ženská nebo chlap? .. jestli to je chlap, tak to nechapu..... :-o)
bobi Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Řekl bych,že na chlapa to moc nevypadá ...
Doporučené příspěvky