Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě trochu říkanek :) Ale Fordek jsem pár měl a žádný zle ;)

Proč je manuál k Fordu tak mohutná bichle?
-Protože obsahuje i jízdní řády.

-Co znamená Ford na kopci?
-Zázrak.

-Co řekne na rande Toyota Fordu?
-Chceš odtáhnout domů?

Odesláno

Pepa se po dlouhých letech se svou přítelkyní rozhodl, že si ji vezme. Krátce po líbánkách byl ve své dílně a jen tak pro zábavu si něco svařoval. Jeho nová manželka na něj chvilku koukala a pak řekla:
"Víš Pepo, myslím, že by ses měl zamyslet nad tím, jestli není už čas na to přestat trávit své volné chvíle tady v dílně a poprodávat ty svoje svářečky, stejně tak svou sbírku zbraní a tu starou motorku."
Pepa měl v obličeji zhrozený výraz.
"Co je, Pepo? Stalo se něco?"
"Ale nic, jenom, že si chvilku zněla, jako moje bývalá manželka."
"Cože? Nikdy jsi mi neřekl, žes byl předtím ženatý."
"Taky jsem nebyl."

Odesláno

Ještě trochu říkanek :) Ale Fordek jsem pár měl a žádný zle ;)

Proč je manuál k Fordu tak mohutná bichle?

-Protože obsahuje i jízdní řády.

-Co znamená Ford na kopci?

-Zázrak.

-Chceš odtáhnout domů?

Tak ty jsou SKVĚLÝ!!!  :lol2:  :lol2:

Sice jsem po ránu trochu naprdlej, protože se mi rozsypal virtuál s DC a Exch (testovací), ale tohle mi zvedlo náladu.

Odesláno

-Chceš odtáhnout domů?

no to je sice vtipný, ale asi tři roky nazpět se to stalo naopak..

asi 10km od domova mi rupnul rozvoďák na corolle, motor se v klidu dotočil a chcípnul, tak pro mě přijel otec c-maxem a odtáhnul mě. to byla kurva potupa - ford táhnul toyotu.. ale za těch 20 let to bylo jedinkrát, kdy mě nechala na cestě.. tehdy mi kámoš na ulici před barákem nasadil novej a jezdím s ní spokojeně pořád.

Odesláno

Nadelate s temidle termity: klinak vs rozvodak, ani bez jednoho to holt nejede... :lol2:

No, ak by sme boli detailisti tak to s najvacsou pravdepodobnostou nebude ani "klinak". Takmer urcite plochy drazkovy remen... :lol2:

A bez neho to teda ide. Ale len kym mas stavu v baterke. Pripadne ak je na nom aj vodne cerpadlo tak asi nejde. Ale to zvykne byt zvlast, na kratkom plochom drazkovom remeni :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...