little_w Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 co že se to platí z tvých daní? to jsem nějak nepochopil Kejklik asi myslel tohle: Server Romea.cz je spolufinancován grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci Finančního mechanismu EHP a Norského finančního mechanismu prostřednictvím Nadace rozvoje občanské společnosti. Takze castecne a vzdalene (asi tak pres pet az deset jinych prostredniku, resp. prostredku, kterymi jsou sbirany a distribuovany verejne penize) ma pravdu. Ale nech to plavat, mengelisi, jinak se tady zase budou placat nesmysly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 .... Ale nech to plavat, mengelisi, jinak se tady zase budou placat nesmysly. Taky bych doporučoval a obzvlášť v sekci humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 No do sekce humor ovšem určitě patří to, že krachující Island má dostatek peněz na financování českých romských serverů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Gold Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Dvaja Slovaci idu v Tatrach pod skalnym previsom a jeden hovori druhemu: Davaj pozor teraz staci jedine slovo cesky a padne to na nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Žila, byla v jedné zemi krásná, chytrá a emancipovaná princezna. Když jednou seděla ve své nádherné zahradě na břehu potoka, vyskočila z potoka žába a řekla jí: "Jsem princ zakletý zlým čarodějem. Stačil by jediný tvůj polibek, abych se znovu proměnil v pohledného, urostlého a elegantního muže. Pak se můžeme vzít a žít šťastně na tvém zámku s mou matkou. Budeš mě moci milovat, připravovat mi jídlo, prát moje košile a rodit moje děti. Budeme velmi šťastní." Tentýž večer si princezna při vychutnávání lehce osmahnutých žabích stehýnek ve vinné omáčce pomyslela: "Tos uhod, blbečku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 untitled.bmp To by se to nakupovalo hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Narezil jsem na značku hodinek link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Narezil jsem na značku hodinek link To mi prijde spis, jak nejaka zaverecna rocnikova prace na VS, nez jako prezentace skutecne firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Narezil jsem na značku hodinek link chachá, to je dobrý! tři typy hodinek, z toho jeden s turbem...zoom, po kterým vidíš kostičky a do toho všeho nápis KARL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 chachá, to je dobrý! tři typy hodinek, z toho jeden s turbem...zoom, po kterým vidíš kostičky a do toho všeho nápis KARL Procházel jsem si to podrobněji- mají 6 typů. Jsou rozdělené po třech na sekce "Chronometers" a "Professional Automatics". Nejlepší je, že za to šílené turbo chtějí 32 499 EUR I když podle popisu svých hodinek si ho na takovou částku určitě cení :" Our complicated movements give not only exceptional timekeeping performance, but are also cased and adorned with all the rarefied elegance and flawless beauty required to compliment the finest complicated movements in the world of horology, paying homage to the European heritage for exceptional artistry and craftsmanship. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 jak vysvětlit citlivé otázky dětem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Taky vám to připomíná tohle fórum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Bavej se dva vysokoskolaci a jeden rika: -tyvole, kdyz ja si uvedomim jakej ja sem inzenyr, tak se normalne bojim jit k doktorovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Dnes mi prisel tento spam :-) Jakmile se ocitnete v situaci,kdy jste přinuceni násilníkem a musíte pod nátlakem vybrat peníze z Bankovního automatu, zadejte svůj PIN opačně:tzn. od konce - např.máte-li 1234 , tak zadáte 4321 a automat vám peníze přesto vydá,ale též současně přivolá policii, která vám přijede na pomoc.Tato zpráva byla před nedávnem vysílána v TV, přesto ji využili doposud jen 3 lidé, protože se o této skutečnosti mezi lidmi neví. Přepošli to co nejvíce lidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2095...libor-vojkuvka/ koukal jste na to někdo? málem jsem se pochcal smíchy (ostatně už na to mám věk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 koukal jste na to někdo? málem jsem se pochcal smíchy (ostatně už na to mám věk) nekoukal... říkal tam i svou hlášku: Vy píče uzený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 nekoukal... říkal tam i svou hlášku: Vy píče uzený? myslím, že ne, ale je to rachot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 (upraveno) myslím, že ne, ale je to rachot jo je to správný čípek... takhle nás častoval před lety, když musel lézt oknem ze zamčené chaty na Rabštejně v Jeseníkách, když jsme se zapoměli u výčepu... ale je to už let... Upraveno 9. února 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky