Návštěvník Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Já byl tak 2 měsíce zpět s kamarády na Stodolní. Dva byli úplně vítej- padali na zem atd. Když jsem jednoho chytal, tak druhý se rozběhl na opačnou stranu. Tak jsem si říkal, že asi šel domů. To bylo tak 2:30 ráno....Další den jsem ho potkal v čajce asi v 8 večer, pořád úplně zelený. A ptal se mě jak se dostal domů? Protože si nic nepamatuje, ale ví, že v 8 ráno ho pustila sousedka do domu a byl trochu od bahna. Mimochodem k němu domů je to 15 min pěšky. ..Jo tak iphone mi píše, že jsem ve 3 ráno šel 400m 56minut. To sledování aktivity umí být zábavné A tak my v té Ostravě žijeme. Ještě, že tam jezdím jen občas, jinak by to byla má smrt. Nějak ztrácím zábrany... vodu nepotřebujeme. Například na Colours kamarád cestou domů 2x ztratil boty. Potom se vždy v 7 večer zul a schoval je do baťůžku atd..
Alex77 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Nedavno sem zrovna koukal na dil kde sezral syrove oko z byka:-)
leebauer Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Holič stříhá osmiletou holčičku, která žvýká žvýkačku.Ta jí vypadne na zem na ostříhané vlasy, holčička ji sebere a dá ji zpět do pusy a žvýká dál.Holič se zarazí a ptá se: ?Holčičko. A nemáš ji chlupatou?? Holčička odpovídá ? Jebe ti? V osmi??
dlubix Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 (upraveno) Lístek na stole v kuchyni:"Šla jsem na psychiatrii. Jídlo máš v pračce. Máma" Upraveno 7. září 2018 uživatelem dlubix
MAD68 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Nová doba Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk
orol Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Isť do Tatier a prežiť krásnu dovolenku - to je také slovenské.Isť do Tatier a neprežiť krásnu dovolenku - to je také české.
saba Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Jdou dva kluci lesem za babičkou, jeden je slepý a druhý jednooký. Jdou a jdou, pojednou si ten jednooký nešťastně vypíchne o ostrou větev to zdravé oko. Bezradně se zastaví a zvolá: "Tak jsme došli!" "Ahoj babi," zvolá jeho kamarád.
Murphy97 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Takhle jsme se zdravili pri prichodu do hospody v roce 1987. Diky za pripomenuti :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 To je muj nejoblibenejsi vtip.
noviisek Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 A jak se potká plešatej a hrbatej znáte?A baví se o slonikovi? Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
Kamil Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 A baví se o slonikovi? Ne, ale plešatej říká: "Kam s tím pinglem fešáku?" A hrbatej: "Do prdele kudrnáčí."
McStinger Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Keď vyťahujete stariny, tiež som si na jeden spomenul: Slepec se psem vejde do obchodu. Zastaví se, chytí psa za zadní nohy a ve vzduchu s ním začne točit.Prodavačka zděšeně: "Proboha! Co to děláte?"Slepec: "Rozhlížím se..."
Doporučené příspěvky