Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
Univerzita obrany sídlí v Brně už několik let

Jo, tak přesně ty jsem myslel :gun_bandana:

Odesláno
Studuju špatnou školu, na nějaký odpor by měli větší šanci kolegové studenti z Vyškova :)

Bys měl, chlapče s mysliveckým kloboukem, vědět, že my myslivci, jsme v pořadí druhá branná síla tohoto státu. Co se týče dobré mušky a kvality a počtu zbraní možná první ;)

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)
Bys měl, chlapče s mysliveckým kloboukem, vědět, že my myslivci, jsme v pořadí druhá branná síla tohoto státu. Co se týče dobré mušky a kvality a počtu zbraní možná první ;)

Já ho mám jen abych za volantem vypadal děsivě a lidi mi uhnuli z cesty, ale praděda byl myslivec a choval a cvičil ohaře. Nojo, to byly časy... Když budu mít jednou čas, tak bych se možná myslivosti taky věnoval, chybí mi nějak kontakt s přírodou :)

PhoeniX: Že by měli rudí strach? :D

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
PhoeniX: Že by měli rudí strach? :D

Člověče, vězí za tím něco mnohem prostšího. ;)

Jinak vejrám, že na chronomagu už byly reklamy na hrnce, vibrátory a teď tohle. To je žrádlo...

Kurňa, už jsou dole zas mobily.

post-2237-1273166850.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

PhoeniX: Nejsou prachy a navíc armáda je už profesionálů plná, takže další nejsou potřeba :)

Odesláno
PhoeniX: Nejsou prachy a navíc armáda je už profesionálů plná, takže další nejsou potřeba :)

No vidíš. :) A až budou potřebovat důstojníky, naberou někoho s VŠ do Vyškova na přeškolovací kurz.

Odesláno

Banďáku a je pravda, že jste loni postříleli 23 000 koček?

Odesláno
Když se mejdan trochu rozjede...

Tohle jsem nedávno viděl v nějaké reportáži. Není to nějaký úlet, v Číně se na ulicích pivo normálně čepuje do igelitek. Jinak TSINGTAO BEER jsem měl a je docela dobré, taková jejich Plzeň :)

Odesláno
a oblek Hugo Boss za 40 litrů, to je výsměch... takový sem ještě neviděl

tak se nekdy mrkni na nove kolekce a ne outlety, kde to sekaj za 39,90 ? :)

Odesláno (upraveno)

Více ZDE :lol: (radši bez komentáře)

213790-original1-yegn6.jpg

EDIT: A ještě přihodím tuhle perfektní POHÁDKU :)

Upraveno uživatelem Heky
Odesláno
že se na tu politiku už nevyserete

Nemůžu za to, že mě to rozesmálo = proto sekce HUMOR.

Založ sekci K PLÁČI a určitě tam toho hodím mnohem víc...

Odesláno
Tohle jsem nedávno viděl v nějaké reportáži. Není to nějaký úlet, v Číně se na ulicích pivo normálně čepuje do igelitek. Jinak TSINGTAO BEER jsem měl a je docela dobré, taková jejich Plzeň :)

a jak se to pije? Já bych to asi zavěsil, lehnul bych si k tomu a prokousl roh :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...