Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Univerzita obrany sídlí v Brně už několik let Jo, tak přesně ty jsem myslel
PhoeniX Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Univerzita obrany se v budoucnu bude převádět na civilní školu, tzn. Česká republika už nebude mít vojenskou školu.
bandicoot Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Studuju špatnou školu, na nějaký odpor by měli větší šanci kolegové studenti z Vyškova Bys měl, chlapče s mysliveckým kloboukem, vědět, že my myslivci, jsme v pořadí druhá branná síla tohoto státu. Co se týče dobré mušky a kvality a počtu zbraní možná první
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 (upraveno) Bys měl, chlapče s mysliveckým kloboukem, vědět, že my myslivci, jsme v pořadí druhá branná síla tohoto státu. Co se týče dobré mušky a kvality a počtu zbraní možná první Já ho mám jen abych za volantem vypadal děsivě a lidi mi uhnuli z cesty, ale praděda byl myslivec a choval a cvičil ohaře. Nojo, to byly časy... Když budu mít jednou čas, tak bych se možná myslivosti taky věnoval, chybí mi nějak kontakt s přírodou PhoeniX: Že by měli rudí strach? Upraveno 6. května 2010 uživatelem Tada
PhoeniX Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 PhoeniX: Že by měli rudí strach? Člověče, vězí za tím něco mnohem prostšího. Jinak vejrám, že na chronomagu už byly reklamy na hrnce, vibrátory a teď tohle. To je žrádlo... Kurňa, už jsou dole zas mobily.
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 PhoeniX: Nejsou prachy a navíc armáda je už profesionálů plná, takže další nejsou potřeba
PhoeniX Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 PhoeniX: Nejsou prachy a navíc armáda je už profesionálů plná, takže další nejsou potřeba No vidíš. A až budou potřebovat důstojníky, naberou někoho s VŠ do Vyškova na přeškolovací kurz.
Milis Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Bys měl, chlapče s mysliveckým kloboukem, vědět, že my myslivci, jsme v pořadí druhá branná síla tohoto státu. Co se týče dobré mušky a kvality a počtu zbraní možná první Banďáku a je pravda, že jste loni postříleli 23 000 koček?
chacharoid Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 (upraveno) ale nic Upraveno 6. května 2010 uživatelem chacharoid
ANT Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 (upraveno) na tomto sa chechcem cely vecer strasny kamenak Upraveno 6. května 2010 uživatelem ANT
Skalamander Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Když se mejdan trochu rozjede... Tohle jsem nedávno viděl v nějaké reportáži. Není to nějaký úlet, v Číně se na ulicích pivo normálně čepuje do igelitek. Jinak TSINGTAO BEER jsem měl a je docela dobré, taková jejich Plzeň
911 Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 a oblek Hugo Boss za 40 litrů, to je výsměch... takový sem ještě neviděl tak se nekdy mrkni na nove kolekce a ne outlety, kde to sekaj za 39,90 ?
Heky Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 (upraveno) Více ZDE (radši bez komentáře) EDIT: A ještě přihodím tuhle perfektní POHÁDKU Upraveno 7. května 2010 uživatelem Heky
chacharoid Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 že se na tu politiku už nevyserete
Heky Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 že se na tu politiku už nevyserete Nemůžu za to, že mě to rozesmálo = proto sekce HUMOR. Založ sekci K PLÁČI a určitě tam toho hodím mnohem víc...
PepaSFI Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Tohle jsem nedávno viděl v nějaké reportáži. Není to nějaký úlet, v Číně se na ulicích pivo normálně čepuje do igelitek. Jinak TSINGTAO BEER jsem měl a je docela dobré, taková jejich Plzeň a jak se to pije? Já bych to asi zavěsil, lehnul bych si k tomu a prokousl roh :-)
Doporučené příspěvky