tombed Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 ale ten chleba je stejnej,ne??? to je něco jako přímá úměra
Red Dwarf Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Tak jedu dneska po dálnici a předjelo mě jakýsi firemní auto s nápisem "You know who we are" na nárazníku.... Napadli mě jenom policajti, ale nikde žádnej maják, tak já teda nevím...
ricous Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 (upraveno) To je teda správnej magor... Upraveno 20. května 2010 uživatelem ricous
Koniferka Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 něco na dobrou noc jedna velice nepříjemná záležitost link
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rAZYoGVM26Y&feature=player_embedded
Jarett Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 převzato z časopisu Reflex ... http://www.youtube.com/watch?v=wTGTGB0jsBk&feature=player_embedded Po volbách přijde Paroubek do kostela a klekne si k ukřižovanému Ježíši a začne: ?Děkuji, že jsi nám pomohl vyhrát volby??Máš štěstí??Děkuji, že jsi mi pomohl na předsednické křeslo??Máš štěstí??Děkuji, že jsi??a proč pořád říkáš, že mám štěstí???Kdybych neměl přibité nohy, tak tě kopnu do ksichtu?
Návštěvník Kamil Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Humor je to sice černý nebo možná vůbec žádný, ale nechci zakládat nové vlákno. Viděli jste tohle? Slavnému toreadorovi projel býčí roh krkem a ústy
nAscA Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Jj uz jsem to cetl, dost huste, ale prezil docela v "pohode".
911 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 snad to tady jeste nebylo Ptá se učitelka, jak mají dětí rády Paroubka.Přihlásí se? Anička "Sím, já ho mám tak ráda, že si ho nechám vytetovat na prsíčko a jak mi prsa porostou, tak se bude zvětšovat".To já si ho nechám vytetovat na bříško a až budu v jínáči, tak porostes mým miminkem", říká Mařenka.Nakonec se přihlásí Pepíček: "To já si ho nechám vytetovat na pindíka.Buď půjde do píči, do prdele, nebo bude viset." 1
Benne Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Dobre mu tak. Ja nerozumiem prečo musia do toho býka bodať tie kopie či čo to je a čakať, kým vykrváca a unaví sa a potom ho zabije. Na tom podľa mňa neni nič normálne.
Aldo Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Jeden aktuální: Víte, jaký je rozdíl mezi českým a ruským národním hokejovým týmem?.......Češi dávají góly v oslabení. Rusové o přestávce ... 1
Mike-72 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 jednoduchy navod Přijde mi že celá sekce, která na otázku "bohatým brát" odpoví ANO by měla jít do p ... Jinak si myslím, že ten návod je blbej i jako vtip.
wave ceptor Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 takže podle toho volebního stromu mi vyšlo že mám jít do..dele.
Mike-72 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Čtu to z prava do leva a zjistil jsem, že pokud mám rád Zemana, vadí mi Paroubek, bohatým nechci brát a chudým dávat, pak jsem pirát a mám rozum. Jinými slovy, pokud obrázek převrátíme o 90 doprava, aby z něj byla pyramida "potřeb", pak po uspokojení základních potřeb o jídlo, teplo a bydlení, které nám více méně zajistí každá ze stran dojdeme s plným žaludkem k závěru, že bohatým by se brát nemělo a člověk by měl být dravější, tedy pirát. Pokud toto moudro člověk aplikuje, dojde ke svému cíli, tedy vládě rozumu. Protože někteří jsou měkký, začnou trpět soucitem s těmi dole, zavrhnou dosavadní cestu a udělají radikální krok stranou a skončí v DSSS a to i přes velké NE, které jim hlásí mozek. Úloha mozku je tak potlačena a vládu přejímají nejnižší pudy.
Doporučené příspěvky