Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Múj znamý měl za stěračem-jestli souložíš tak jako parkuješ tak se nediv ,že Tě nikdo nemá rád!

Není z Boleslavi? Tenhle lísteček jsem strčil za stěrač jednomu blbcovi, co u nás na sídlišti dokázal nějakou P106 nebo podobným prckem zabrat dvě parkovací místa a ještě zablokovat průjezd...
Odesláno

U nás je to stejné..

Predseda vlády s ministrom školstva išli na exkurziu po štátnych zariadeniach aby zistili, kde treba investovať do rekonštrukcie.

Prišli do školy - platy malé, jedáleň nevyhovujúca, telocvičňa žiadna, učebníc niet, na energie sa vydávajú milióny, dvere a okná 30 rokov staré. Riaditeľ pýta peniaze.

Predsada vlády: "No viete, je kríza, peňazí niet, nemôžeme dať."

Nasledujúca zastávka je väznica. Nová budova, nová jedáleň, tělocvična super vybavená, fitness, na celách TV... Riaditeľ pýta peniaze.

Predseda vlády: "No vidím, že ešte treba všeličo doplniť, urobiť park, fontánu, cukráreň... dáme vám 500 miliónov."

Keď vylezú vonku, minister sa prekvapene prihovorí predsedovi vlády: "Nemôžem pochopiť, škola bola stará a nedali sme nič a na väznicu sme venovali 500 miliónov...?"

Predseda pozrie na ministra a povie: "Vieš čo, tak si myslím, že do školy my dvaja už asi chodiť nebudeme..."

Odesláno

Poslední slova, která slyšel Terminator v Karviné - Novém Městě: "Dyk more, železo"......

Ten je dobrý Kingu!

Pobavil mě, ale nevím, jestli není moc lokální, třeba takový yyyyyyfazeryyyyyy z Karlsbadu...

Nevím, nevím, jestli se mu tak upřímně zasměje jako já.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Ten je dobrý Kingu!

Pobavil mě, ale nevím, jestli není moc lokální, třeba takový yyyyyyfazeryyyyyy z Karlsbadu...

Nojo, vidíš, to mě netrklo....vysvětlení: Karviná - Nové Město, neboli Stalingrad, Osmistovka..velká koncentrace romského etnika.. <_<
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Ten je dobrý Kingu!

NORMALNE SEM TO POBRAL....tydle ludry tady mame taky,akorad si tady nevyskakujou..............jejich misto s kudlama a urazenejma sklenicema v rukou,ted drzi Dagestanci a Albanci
Odesláno
parada :)

tohle je naprosto presny

?Help identify this watch? posts. In one instance in a thousand, this is a genuine call for assistance in identifying an old or obscure wristwatch. In the other 999 instances it is a genuine call from a counterfeiter for suggestions as to the way in which Version I of his copy Rolex/IWC/Patek/VC may be better improved in order to increase the prospects of Version II suckering the wives, brothers, sisters and children of the very people who freely offer up those observations when next they travel to Canal Street, Hong Kong or Bali.

Odesláno

Dcéra blondínka hovorí svojej mame blondínke:

- Nezabudni, že keď budeš nabudúce v spoločnosti hovoriť o našom veku, musí byť medzi nami najmenej 9 mesiacov rozdiel!

Odesláno

Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici, neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi, žebrá,krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...