Murphy97 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 ?Ahooooj...??Nazdaaar!??Co slavíte???...ále, svatbu..??A kdo???Pánbůh si vzal tchýni!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 zis ten je cernej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 ?Ahooooj...??Nazdaaar!??Co slavíte???...ále, svatbu..??A kdo???Pánbůh si vzal tchýni!? Vtip parádní Hned i víkendu ho řeknu tchýni, doufám že mi ještě stihne dorazit outfit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 ....ten pocit, když máš roky zahrádku na střeše a pak jí vidíš live na kabelovce... Pechhttps://mobile.twitter.com/AUGC_Comunica/status/1168988655911952387?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1169261443218382848&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport.cz%2Fostatni%2Fcyklistika%2Fclanek%2F1139492-televizni-kamera-behem-vuelty-odhalila-konopnou-plantaz.html%23hp-sezSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 (upraveno) MÁTE DVOULETÉ DÍTĚ? Z jejich pohledu 6:13 Budím se. Super!!!6:50 Lítám nahatej po bytě a řehtám se. Táta mě honí.7:05 Táta zakopl o nočník, kterej zapomněl večer vynést.7:10 Jezdím kolem něj na motorce a pištím...7:20 Stavíme s tátou hrad pro tyranosaura. Táta ho postaví a já ho rozkopu. Super!!!8:05 Táta dřímá mezi troskami hradu. Chvíli si hraju sám... s tyranosaurem. Žere šmouly.8:06 Tyranosaurus strčil svůj ocas tátovi do nosu. Na zadek dostanu já. Řvu.8:30 Kouzelná školka, nuda, ale tátu to baví. Běhám dokolečka před televizí, dokud nespadnu na zem a neprásknu se do hlavy.9:10 ? 9:40 Řvu.10:00 Nemůžu najít tyranosaura. Táta se mě ptá, proč řvu. Řvu, protože neumím říct tyranosaurus.10:40 Táta mi dává na zadek, abych měl proč řvát. Pak mi dá fixy, ať si kreslím.10:50 Nakreslil jsem abstrakci vyjadřující pocity dvouletého dítěte, kterému nikdo nerozumí. Taťka valí oči.11:05 Tak na koberec se prej nekreslí.11:45 Oběd. Zas kuře. Plivu to do květináče.12:30 Jdu spát po obědě. Táta má lepší náladu. ?Tak do postýlky, ty uličníku?. Lezu pod postýlku. Táta počítá do tří. Na tři se tam zaseknu. Řvu.13:35 Konečně usínám.14:15 Nudím se. Lítám nahatej a chechtám se. Táta mě honí.14:30 Táta zakopl o nočník, kterej zapomněl vynést ráno.16:00 Konečně jdeme ven. Na písku mi nějakej kluk chce vzít tyranosaura. Vezmu ho po hlavě hrabičkami. Řve. Táta mi dá na zadek. Řvu.17:30 Půjčím si tříkolku od holčičky. Řve. Musím ji vrátit. Řvu.18:40 Po večeři si hraju. Spravuju zrcadlo. Kladivem. Musím toho nechat, a tak skáču na balonu, dokud neprdne. Táta řve. Pak se usměje a říká, že jdu zítra do školky.19:55 V postýlce mi říká pohádku. V polovině už chrápe. Ocas tyranosaura se pomalu blíží k jeho nosu. Upraveno 5. září 2019 uživatelem rmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Jo, mam 2 rocneho. A 4 rocneho. Takze z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze je to pravda. Ale vtipne to nie je. Rozdiel medzi muzom co ma deti a co nema deti?Ten co ma deti, sa v pondelok tesi do prace. Upraveno 5. září 2019 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Kolega má štyri deti.Vravel, že keby sa so ženou rozvádzali, bola by najväčšia hádka o deti. Že ani on by ich nechcel, ani žena ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 To mi připomělo: "S manželkou jsme se rozhodli, že nechceme děti... Moc nadšené z toho nejsou!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Zajíc se ožral jak to prase, motá se po pasece a potká medvěda."Hele medvěde, pojď se vsadit že moje zaječice, jí má větší, než tvoje medvědice" .Medvěd na to : "Zajíci já se s tebou nebudu o nic vsázet, jsi ožralej a kecáš blbosti".Zajíc byl však neodbytný, tak nakonec medvěd souhlasil a domluvili se že druhý den přivedou v poledne své družky na palouk a tam to porovnají.Zajíc se vyspal, poledne už skoro na krku a kouká jak medvěd vede medvědici k palouku. Tu si vzpomenul na sázku, chytl se za hlavu a povídá si ""co já jen to tomu medvědovi nakecal, co budu teď dělat?"Najednou uvidí želvu a povídá jí: "želvo želvičko, pomoz mi, mohu si tě na chvilku půjčit?"Želva souhlasila a tak ji zajíc vzal pod paží a upaloval také na palouk.Povídá medvědovi,: :"Medvěde nezlob se, moje stará zaječice leží v horečkách a nemohla přijít.Tak sem ti alespoň přinesl ukázat jednu její filcku." ?Hádá se Američan, Rus a Slovák, kdo má vetší ozvěnu. Američan říká: "To já když vlezu u nás do Grand Canyonu a zařvu ´Helou!´, tak ještě půl hodiny slyším ´helou helou helou´." Rus mávne rukou a říká: "To já když vylezu u nás na Kavkaz a zařvu ´Zdrastvujtě!´, tak dvě hodiny potom slyším ´zdrastvujtě zdrastvujtě zdrastvujtě´." Slovák říká: "Chlapci, to je hovno. To ja keď vyleziem na Kriváň a zavolám ´Chlapi, do roboty!´, tak ešte týždeň počujem ´choď do piči, choď do piči´! Upraveno 5. září 2019 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 ten clovek je proste nezastavitelnej, co bude dal ? :-ohttps://autosoukup.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 ten clovek je proste nezastavitelnej, co bude dal ? :-o https://autosoukup.cz/Vesmir? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 ten clovek je proste nezastavitelnej, co bude dal ? :-ohttps://autosoukup.cz/ www.hodinkyjaromirasoukupa.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 www.hodinkyjaromirasoukupa.cztoho se prave desim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 To ale bude pecka :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 www.hodinkyjaromirasoukupa.cztak ukeca prezidenta, ktery mu domluvi exkluzivni spolupraci s Prim NMnM a zacnou zas vyrabet hodinky pro vsechny... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Dnes ráno o piatej to bolo to no.7Pani samozrejme spala ďalej, ja som už nezaspal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky