Plukovnik Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) Ďábelský vtip Jednoho dne dostal Bush infarkt a umřel. Okamžitě se odebral do pekla, kde už byl očekáván. "Jsi na mém seznamu", řekl mu Ďábel, "ale já zrovna nemám volné místo. V každém případě tady ale musíš zůstat, takže mám pro tebe návrh. Mám tady pár hříšníků, kteří nebyli tak špatní jako ty. Jednoho z nich pustím, ale ty půjdeš na jeho místo. A budu k tobě dokonce tak dobrý, že ti dovolím, aby sis sám vybral." Bushovi se to zdálo jako dobrý obchod. Ďábel tedy otevřel první místnost. Tam byl veliký bazén, v něm plaval Nixon. Stále se potápěl a něco hledal, ale vždy se vynořil s prázdnýma rukama. Znovu, znovu. "Ne," řekl Bush. "Já nejsem dobrý plavec. Myslím, že tohle bych dělat nemohl." Ďábel tedy otevřel druhou místnost. Tam byl Brežněv a velikým kladivem rozbíjel kameny. Kamenů nikdy neubývalo. "Ne," řekl Bush. "Mám problémy s ramenem. Strašně bych trpěl, kdybych musel pořád rozbíjet kameny. <br style=""> <br style=""> Ďábel tedy otevřel třetí místnost. Tam ležel na zemi Bill Clinton, ruce svázané nad hlavou, nohy svázané a roztažené. Nad ním se skláněla Monica Lewinská a dělala to, co dělala nejlépe. Bush hleděl v šoku. Pak řekl: "Jo, myslím, že tohle bych vydržel." Ďábel se zachechtal (jak jinak, než ďábelsky) a řekl: "Monico, můžeš jít." Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem Plukovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Chlapi, tohle tady už bylo? http://www.youtube.com/watch?v=KxjP8hJmoFw&feature=player_embedded to bude nějaká blbost! Nikdo nemůže hodinu takhle krvácet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 To video nahoře je z minulého roku. Letos taky dobrý, akorát scientologové to zase neunesli... Tak jestli to loňský bylo ostrý, tak tohle už je totální genocida Chudák Hugh Hefner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) sorry za tu velikost, ale stojí to za to Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Chlapi, tohle tady už bylo? Ze začátku kapku nudné (nepochopil jsem, kouknu znovu v pátek), ale pak mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Ricky Gervais tentokrat s titulkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Blondýnka přijde nečekaně domů ,načapá tam svého přítele s nějakou fuchtlí a začne mezi hysterickým pláčem řvát. Jak jsi mi to mohl udělat? Vždyť jsem tě tak milovala ! Potom hmátne do kabelky , vytáhne bouchačku a přiloží si hlaveň k hlavě. Přítel se konečně vzpamatuje a řve na ni:Neblázni, polož to , to přeci není nutné !! Ona naposledy otevře oči a nenávistně zasyčí: Drž hubu , Ty půjdeš jako druhý !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 ad. Kde se berou miminka: to mi připomnělo, když jsem jednou slyšel, jak můj ani ne pětiletej chlapeček vysvětluje svý o půl roku starší kamarádce, že "Holky mají vagínu a kluci mají *****." Dál už jsem to radši neposlouchal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 ad. Kde se berou miminka: to mi připomnělo, když jsem jednou slyšel, jak můj ani ne pětiletej chlapeček vysvětluje svý o půl roku starší kamarádce, že "Holky mají ***ínu a kluci mají *****." Dál už jsem to radši neposlouchal... Nemas mu poustet Policajta ve skolce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dopr...., poprskal jsem monitor a nevím, jak mám teď asistentce vysvětlit, že dělám něco strašně důležitýho.:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 tohle me vzdy zarucene rozseka )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky