Duke650 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Pro ty z kolegů, kteří holdujou fyzice Některé jsou vtipné a na některé moje angličtina nestačí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano74 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Podla mna, vtipne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Některé jsou vtipné a na některé moje angličtina nestačí :-( Na videacesky.cz je video profesora, kterej ty vtipy vypráví na přednášce. Jsou tam k tomu titulky . edit: http://www.videacesky.cz/skece/brian-malow-vejde-virus-do-baru Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Na videacesky.cz je video profesora, kterej ty vtipy vypráví na přednášce. Jsou tam k tomu titulky . edit: http://www.videacesky.cz/skece/brian-malow-vejde-virus-do-baru Super díky moc škoda že naši profesoři na fakultě byli suchaři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Na videacesky.cz je video profesora, kterej ty vtipy vypráví na přednášce. Jsou tam k tomu titulky . edit: http://www.videacesky.cz/skece/brian-malow-vejde-virus-do-baru "... and doesn't." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Já to tady s dovolením přeložím a doplním, protože v tom video nezaznělo všechno. Tachyon vejde do baru a barman říká "takové jako ty tady neobsluhujeme". Tachyon vejde do baru...Helium vpluje do baru a barman říká "pardon, ale vzácné plyny tady neobsluhujeme". Helium nereagujeNeutron vtrhne do baru a objedná si pití. Ptá se, kolik to bude? Barman říká "pro tebe, nula" = spíš by bylo lepší, neutron vtrhne na střelnici a chce pistoli. Střelmistr povídá "pro tebe, bez náboje"Boson vejde do kostela. Kněz říká "osoby tvého druhu tu nejsou vítány". Boson odpoví "ale beze mě, jak můžeš mít masy?"Atom vejde do baru, objedná si pivo, jednou si lokne a propukne v pláč. Barman říká "co se ti stalo?" Atom: "Ale, ztratil jsem jeden elektron." Barman: "Jsi si jistý?" Atom: "Jo, jsem totiž pozitivní"Jinak mi příjdou docela good, většinou totiž fyzikální vtipy ani nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Já to tady s dovolením přeložím a doplním, protože v tom video nezaznělo všechno.Boson vejde do kostela. Kněz říká "osoby tvého druhu tu nejsou vítány". Boson odpoví "ale beze mě, jak můžeš mít masy? Tenhle vtip moc prelozit nejde: jde o to, ze boson tvori hmotu (mass) a mse v kostele se anglicky rekne rovnez mass. Kolik tresni, tolik visni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Ok, omlouvám se. Snažil jsem se vymyslet náhradní, ale nic mě už nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Ja mam taky nejradsi Schrödingerovu kocku Ostatne, tu jsem si oblibil hlavne diky The Big Bang Theory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Vtipný, chytrý edit: jinak pro mě jedneska nejvtipnější Organicovo vlákno koupim Grand Seiko Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem Helex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Seznamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 nemate spinavy monitor? nedá se to nějak uložit jako spořič-ženě se to strašně líbí a já nevím jak na to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 jak na fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 ako exe installer stiahnes napr. tu, tu a tu nedá se to nějak uložit jako spořič-ženě se to strašně líbí a já nevím jak na to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 supr díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Grg je prd hrdelni, ktery pohrdl cestou prdelni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Gorg nebo Grga? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 ako exe installer stiahnes napr. tu, tu a tu ... a nějaká verze se slečnou a la "myčka mokrý tričko" by nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Ženy se dělí na dvě skupiny...... Rychlý a pomalý...... Coury a běhny.......... Tématicky pokleslé..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 ale bola, tu a tu a tu a tu a tu ... a nějaká verze se slečnou a la "myčka mokrý tričko" by nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky