Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Já to tady s dovolením přeložím a doplním, protože v tom video nezaznělo všechno.

• Tachyon vejde do baru a barman říká "takové jako ty tady neobsluhujeme". Tachyon vejde do baru...
  • Helium vpluje do baru a barman říká "pardon, ale vzácné plyny tady neobsluhujeme". Helium nereaguje
  • Neutron vtrhne do baru a objedná si pití. Ptá se, kolik to bude? Barman říká "pro tebe, nula" = spíš by bylo lepší, neutron vtrhne na střelnici a chce pistoli. Střelmistr povídá "pro tebe, bez náboje"
  • Boson vejde do kostela. Kněz říká "osoby tvého druhu tu nejsou vítány". Boson odpoví "ale beze mě, jak můžeš mít masy?"
  • Atom vejde do baru, objedná si pivo, jednou si lokne a propukne v pláč. Barman říká "co se ti stalo?" Atom: "Ale, ztratil jsem jeden elektron." Barman: "Jsi si jistý?" Atom: "Jo, jsem totiž pozitivní"
Jinak mi příjdou docela good, většinou totiž fyzikální vtipy ani nechápu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to tady s dovolením přeložím a doplním, protože v tom video nezaznělo všechno.

• Boson vejde do kostela. Kněz říká "osoby tvého druhu tu nejsou vítány". Boson odpoví "ale beze mě, jak můžeš mít masy?

Tenhle vtip moc prelozit nejde: jde o to, ze boson tvori hmotu (mass) a mse v kostele se anglicky rekne rovnez mass.

Kolik tresni, tolik visni ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...