sureshot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 na tvoje vtipy se vzdy tesim a ten typek co sem davate nekdy s fararskym, je vybornej (neznal jsem ho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 diky (wulffmorgenthaler je jeho meno) na tvoje vtipy se vzdy tesim a ten typek co sem davate nekdy s fararskym, je vybornej (neznal jsem ho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 skus aj nejake tie church - generatory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WCB Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Skvělé, bohužel mi to připomíná některá úskalí, jež jsem zažil s řemeslníky při práci na mém na domě, a tak jsem se usmíval jen zpola. Toto je skutečná korespondence jednoho londýnského hotelu s jedním z hostů. Hotel se nakonec rozhodl uveřejnit dopisy v Sunday Times: Vážená slečno pokojská, prosím nenechávejte v mé koupelně žádná hotelová mýdla. Přivezl jsem si své vlastní toaletní mýdlo zn. Dial. Odneste prosím těch šest nepoužitých mýdel z poličky pod lékárničkou a také ta tři mýdla ze sprchového koutu. Překážejí mi. Děkuji, S. Berman Vážený pokoji 635, nejsem Vaše pravidelná pokojská. Vaše pokojská má dnes volno a bude zpátky ve čtvrtek. Odnesla jsem 3 hotelová mýdla ze sprchového koutu, jak jste požadoval. Těch 6 mýdel jsem odnesla z poličky, aby Vám nepřekážela. Dala jsem je na krabici s papírovými kapesníčky, pro případ, že byste změnil názor. Přidala jsem pouze 3 nová mýdla, protože mám instrukce od vedení nechávat na každém pokoji 3 mýdla denně. Doufám, že nyní je vše v pořádku. Kathy, pokojská Vážená slečno pokojská - doufám, že jste moje pravidelná pokojská. Zřejmě Vám Kathy neřekla o mém upozornění ohledně hotelových mýdel. Když jsem se včera večer vrátil do svého pokoje, zjistil jsem, že jste přidala 3 malá mýdla Camay na poličku pod lékárničkou. Budu zde v hotelu bydlet 14 dní a přivezl jsem si své vlastní toaletní mýdlo zn. Dial. Nebudu tedy potřebovat těch 6 malých mýdel na poličce. Překážejí mi, když se holím, čistím si zuby atd. Odneste je, prosím. S. Berman Vážený pane Bermane, assistant manager, pan Kensedder, mě dnes ráno informoval, že jste mu včera večer telefonoval a nebyl jste spokojen s hotelovým servisem na svém pokoji. Přidělila jsem Vašemu pokoji novou pokojskou. Přijměte mou omluvu za způsobené nepříjemnosti. V případě dalších problémů mě, prosím, kontaktujte, osobně vše vyřeším. Volejte linku 1108 mezi 8:00 a 17:00. Děkuji. Elaine Carmen provozní Vážená paní Carmen, Není možné Vás telefonicky kontaktovat, protože odcházím z hotelu ráno v 7:45 a vracím se v 17:30 nebo 18:00. Proto jsem včera večer volal panu Kensedderovi. Vy jste již odešla. Jen jsem pana Kenseddera požádal, zda by mohl něco udělat s těmi hotelovými mýdly. Ta nová pokojská, kterou jste mi přidělila, si musela myslet, že jsem nový host, protože přidala 3 nová mýdla do lékárničky, spolu s pravidelnou dodávkou 3 mýdel do sprchového koutu. Za pouhých 5 dní zde jsem již nashromáždil 24 hotelových mýdel. Proč mi to děláte? S. Berman Vážený pane Bermane, Vaše po pokojská, Kathy, byla instruována, aby přestala dávat mýdlo do Vašeho pokoje a všechna přebytečná mýdla odnesla. V případě dalších dotazů prosím volejte linku 1108 mezi 8:00 a 17:00. Děkuji, Elaine Carmen, provozní Vážený pane Kenseddere, Moje toaletní mýdlo zn. Dial chybí. Všechna mýdla byla odnesena z mého pokoje, včetně mého vlastního toaletního mýdla zn. Dial! Včera večer jsem se vrátil později a musel jsem volat hotelového sluhu, aby mi přinesl 4 malá mýdla Cashmere Bouquet. S. Berman Vážený pane Bermane, informoval jsem naši provozní, Elaine Carmen, o Vašem problému s mýdly. Nechápu, proč nebylo žádné mýdlo ve Vašem pokoji, protože naše pokojské mají každý den nechávat 3 hotelová mýdla v každém pokoji. Situaci okamžitě napravíme. Přijměte, prosím, mou omluvu za způsobené nepříjemnosti. Martin L. Kensedder Assistant Manager Vážená paní Carmen, Kdo proboha dal 54 malých mýdel Camay do mého pokoje? Když jsem se včera večer vrátil, našel jsem 54 mýdel. Nechci 54 hotelových mýdel Camay. Chci moje vlastní jedno toaletní mýdlo zn. Dial. Uvědomujete si, že tu mám 54 mýdel? Jediné, co chci, je moje mýdlo Dial. Prosím, vraťte mi moje mýdlo Dial! S. Berman Vážený pane Bermane, stěžoval jste si na příliš mnoho mýdla ve Vašem pokoji, takže jsem je nechala odnést. Pak jste si stěžoval panu Kensedderovi, že nemáte žádné mýdlo, takže jsem je osobně vrátila. To znamená, 24 hotelových mýdel Camay která byla odnesena a 3 nová mýdla. která máte dostávat každý den. Nevím nic o 4 mýdlech Cashmere Bouquet. Vaše pokojská, Kathy, zřejmě nevěděla, že jsem Vaše mýdla již vrátila a také přinesla 24 hotelových mýdel Camay plus 3 nová mýdla. Nevím, jak jste přišel na to, že náš hotel dává na pokoje velká mýdla zn. Dial. Podařilo se mi najít jedno velké mýdlo Ivory,, které jsem nechala ve Vašem pokoji. Elaine Carmen provozní Vážená paní Carmen, rád bych Vás krátce informoval o nejnovějším stavu zásob mýdla na mém pokoji. K dnešním dni eviduji: na poličce pod lékárničkou- 18 mýdel Camay ve 4 sloupečcích po 4 a 1 sloupečku po 2. Na krabici s papírovými kapesníčky- 11 mýdel Camay ve sloupečcích po 4 a 1 po 3. Na koši na prádlo- 1 sloupeček se třemi mýdly Cashmere Bouquet, 1 sloupeček 4 hotelových mýdel Ivory a 8 mýdel Camay ve 2 sloupečcích po 4. V lékárničce- 14 mýdel Camay ve 3 sloupečcích po 4 a 1 sloupečku po 2. Ve sprchovém koutě- 6 mýdel Camay, velmi vlhkých. Na severovýchodním rohu vany- 1 mýdlo Cashmere Bouquet, lehce použité. Na severozápadním rohu vany - 6 mýdel Camay ve 2 sloupečcích po 3. Až bude Kathy uklízet můj pokoj, požádejte ji, prosím, aby všechny sloupečky mýdel byly pěkně vyrovnané a pečlivě oprášené. Dále ji upozorněte, že sloupečky s více než 4 mýdly mají tendenci se kácet. Dovoluji si navrhnout, že parapet okna v ložnici je nevyužitý a může tedy být skvělým místem pro budoucí dodávky mýdla. A ještě jedna věc- obstaral jsem si nové velké toaletní mýdlo zn. Dial, které nyní uchovávám v hotelovém trezoru, aby nedošlo k dalším nedorozuměním. S. Berman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Peklo - teorie Toto je údajně skutečná odpověď v testu střední úrovně z chemie na univerzitě ve Washingtonu. Odpověď jednoho studenta byla tak "hluboká", že se profesor rozhodl podělit se o ni s kolegy na internetu. Otázka Extra (Bonus): "Je peklo exotermické (uvolňuje teplo) nebo endotermické (absorbuje teplo)" Většina studentů napsala své domněnky na základě Boylova zákona (plyn se ochalzuje, když se roztahuje, a zahřívá se, když je stlačován) nebo nějakou variantu. Jeden student ale napsal toto:Nejprve musíme vědět, jak se hmota pekla mění v čase. Potřebujeme tedy vědět poměr, ve kterém duše přicházejí do pekla, a poměr, ve kterém z něj odcházejí. Myslím, že můžeme předpokládat, že duše která se dostane do pekla, již nevyjde. Tudíž neodchází žádná duše. Pro představu, kolik duší přichází do pekla, se podívejme na jednotlivá náboženství v dnešním světě. Věšina z nich tvrdí, že kdo není příslušníkem dané církve, přijde do pekla. Od okamžiku, kdy existuje více než jedno náboženství a lidé nepatří do více než jedné církve, můžeme předpokládat, že všechny duše přijdou do pekla. Na základě poměru mezi natalitou a mortalitou můžeme očekávat, že počet duší v pekle exponenciálně roste. Nyní se podívejme na poměr změny objemu pekla, protože podle Boyleova zákona pro udržení stejného tlaku a teploty musí objem růst úměrně k počtu přijatých duší. To nám dává dvě možnosti: 1) Jestliže se objem pekla zvětšuje pomaleji než v poměru, v jakém přicházejí duše do pekla, teplota a tlak pekla porostou, až peklo vybuchne. 2) Jestliže peklo roste rychleji než v poměru k přicházejícím duším, teplota a tlak budou klesat, až peklo zmrzne. Která z možností je správná? Jestliže přijeme postulát, který nastolila Tereza v prvním ročníku, čili "Dříve bude v pekle zima, než se s tebou vyspím" a se zřetelem k tomu, že se se mnou vyspala včera, musí být správná varianta číslo 2, peklo je tedy nepochybně exotermické a již zmrzlo. Závěr této teorie je, že pokud peklo zmrzlo, nepřijímá další duše, zaniklo a zůstalo pouze nebe, což je důkaz boží existence, který vysvětluje, proč Tereza včera v noci křičela "Ach můj Bože". Tento student jako jediný dostal 10 bodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Peklo - teorie Toto je údajně skutečná odpověď v testu střední úrovně z chemie na univerzitě ve Washingtonu. Odpověď jednoho studenta byla tak "hluboká", že se profesor rozhodl podělit se o ni s kolegy na internetu. Otázka Extra (Bonus): "Je peklo exotermické (uvolňuje teplo) nebo endotermické (absorbuje teplo)" Většina studentů napsala své domněnky na základě Boylova zákona (plyn se ochalzuje, když se roztahuje, a zahřívá se, když je stlačován) nebo nějakou variantu. Jeden student ale napsal toto: Nejprve musíme vědět, jak se hmota pekla mění v čase. Potřebujeme tedy vědět poměr, ve kterém duše přicházejí do pekla, a poměr, ve kterém z něj odcházejí. Myslím, že můžeme předpokládat, že duše která se dostane do pekla, již nevyjde. Tudíž neodchází žádná duše. Pro představu, kolik duší přichází do pekla, se podívejme na jednotlivá náboženství v dnešním světě. Věšina z nich tvrdí, že kdo není příslušníkem dané církve, přijde do pekla. Od okamžiku, kdy existuje více než jedno náboženství a lidé nepatří do více než jedné církve, můžeme předpokládat, že všechny duše přijdou do pekla. Na základě poměru mezi natalitou a mortalitou můžeme očekávat, že počet duší v pekle exponenciálně roste. Nyní se podívejme na poměr změny objemu pekla, protože podle Boyleova zákona pro udržení stejného tlaku a teploty musí objem růst úměrně k počtu přijatých duší. To nám dává dvě možnosti: 1) Jestliže se objem pekla zvětšuje pomaleji než v poměru, v jakém přicházejí duše do pekla, teplota a tlak pekla porostou, až peklo vybuchne. 2) Jestliže peklo roste rychleji než v poměru k přicházejícím duším, teplota a tlak budou klesat, až peklo zmrzne. Která z možností je správná? Jestliže přijeme postulát, který nastolila Tereza v prvním ročníku, čili "Dříve bude v pekle zima, než se s tebou vyspím" a se zřetelem k tomu, že se se mnou vyspala včera, musí být správná varianta číslo 2, peklo je tedy nepochybně exotermické a již zmrzlo. Závěr této teorie je, že pokud peklo zmrzlo, nepřijímá další duše, zaniklo a zůstalo pouze nebe, což je důkaz boží existence, který vysvětluje, proč Tereza včera v noci křičela "Ach můj Bože". Tento student jako jediný dostal 10 bodů. Já nevím, ale jestli peklo zmrzlo, tak je Satan pěkně v prdeli a je na tom stejně jako my všichni. Což zase podle jistého filmového výroku ".. a pak nepůjdeš do nebe, kamaráde, ale do p....e", by naopak vyvracelo existenci Boží. A naopak potvrzovalo pouze existenci pekla, protože jje tu stále ta možnost, že Tereza mu jednoho dne zase nedá a peklo rozmrzne. Což je s jeho myšlenkovýma pochodama pravděpodobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 (upraveno) protože jje tu stále ta možnost, že Tereza mu jednoho dne zase nedá a peklo rozmrzne. Z logiky Terezčina výroku "Dříve bude v pekle zima, než se s tebou vyspím" vyplívá jen jediná věc, a to, že v momentě kdy se s ním vyspí, bude v pekle zima. O oteplení pekla v případě odmítnutí znovu opakovat důsledek podmínky, zde není jediného slova. Závislost určité skutečnosti na důsledku je pouze jednocestný, tedy: BUDE V PEKLU ZIMA = VYSPÍM SE S TEBOU avšak nelze vyvozovat závislost: PRESTANEME SPOLU SPÁT = PEKLO SE OHREJE Upraveno 11. února 2011 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 V návaznosti na předchozí teze bych jen doplnil. To, jestli bude peklo, záleží primárně na tom, jestli Ti dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 V návaznosti na předchozí teze bych jen doplnil. To, jestli bude peklo, záleží primárně na tom, jestli Ti dá... Jinak řečeno, když mu nedá, tak to bude peklo. No to je nakonec logické, to asi většina z nás zná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Nieco na piatok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Snad to tu este nebolo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 "Moja priateľka sa pýtala, že prečo sa nemilujeme ako to robia vo filmoch. Tak keď som ju vyprášil do riti, postriekal jej celú tvár a obtrel si vtáka o jej cecky, vysvitlo sa, že nepozerávame rovnaký druh filmov." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 KFL mas dobry podpis...nieco mi to pripomina : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Priveskove hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Priveskove hodinky Nespletl sis vlákno? Já nic humorného nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 KFL mas dobry podpis...nieco mi to pripomina : což zase mně připomíná...: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky