Jay Doll Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Hele vymyslete mi někdo prosím ekvivalent toho vtipu v angličtině. Rád to na někoho použiju. Zaměstnanec: -"Boss, I need a pay rise" Co mám říct já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Hele vymyslete mi někdo prosím ekvivalent toho vtipu v angličtině. Rád to na někoho použiju. Zaměstnanec: -"Boss, I need a pay rise" Co mám říct já? No, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Hele vymyslete mi někdo prosím ekvivalent toho vtipu v angličtině. Rád to na někoho použiju. Zaměstnanec: -"Boss, I need a pay rise" Co mám říct já? Fu.ck off. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Jeden rasistický: Rómská rodina potká kouzelného dědečka. "Splním vám jedno přání,"povídá dědula."My bychom chtěli být bílí přeje si rychle otec. "Dobře skočte do řeky a přeplavte ji, pak budete bílí." Skočí otec, přeplave, je bílej.Skočí matka, přeplave, je bílá. Skočí děti a v půlce řeky se začnou topit.Matka pro ně chce skočit, ale otec ji zadrží:"Vyser se na ně, na cikány!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 to mi pripomnelo tehnle stary vtip Dear Bo$$ In thi$ life, we all need $ome thing mo$t de$perately. I think you $hould be under$tanding of the need$ of u$ worker$ who have given $o much $upport including $weat and $ervice to your company. I am $ure you will gue$$ what I mean and re$pond $oon. Your$ $incerely, Norman $oh Scroll down.... If you are curious on what was the response! The next day, the employee received this letter of reply: Dear NOrman, I kNOw you have been working very hard. NOwadays, NOthing much has changed. You must have NOticed that our company is NOt doing NOticeably well as yet. NOw the newspaper are saying the world`s leading ecoNOmists are NOt sure if the United States may go into aNOther recession. After the NOvember presidential elections things may turn bad. I have NOthing more to add NOw. You kNOw what I mean. Yours truly, Manager Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 No, Fu.ck off. No to by se asi moc nezasmál to mi pripomnelo tehnle stary vtip Dear Bo$$ In thi$ life, we all need $ome thing mo$t de$perately. I think you $hould be under$tanding of the need$ of u$ worker$ who have given $o much $upport including $weat and $ervice to your company. I am $ure you will gue$$ what I mean and re$pond $oon. Your$ $incerely, Norman $oh Scroll down.... If you are curious on what was the response! The next day, the employee received this letter of reply: Dear NOrman, I kNOw you have been working very hard. NOwadays, NOthing much has changed. You must have NOticed that our company is NOt doing NOticeably well as yet. NOw the newspaper are saying the world`s leading ecoNOmists are NOt sure if the United States may go into aNOther recession. After the NOvember presidential elections things may turn bad. I have NOthing more to add NOw. You kNOw what I mean. Yours truly, Manager Ale tohle je dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Chlapík je první den v praci.Zvedne telefon, vytoci cislo a zarve: "Dones mi jedno kafe a to ku.va rychle!" Z telefonu se ozve: "Co si to dovolujete? Vite vubec s kym mluvite?" "Ne. Nevim." Jsem reditel teto spolecnosti, vy idiote! "A vite vy s kym mluvite, vy idiote?" "Ne." - odpovídá reditel. "Tak to mi ku.va spad kamen ze srdce" - rekne chlapík a zavesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 @Thomas to mi připomnělo tuto reklamuhttp://www.youtube.com/watch?v=_CqgnZhb--Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 V autoservisu: "Karle, dej mi francouzák.......... Klíč, ty debile!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 @Thomas to mi připomnělo tuto reklamu http://www.youtube.com/watch?v=_CqgnZhb--Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Manželé si užívaj v ložnici, když vtom něco vrzne za dveřma a manželka pískne:"Bacha, manžel!!" Manžel vyskočí a hupsne do skříně. Za moment z ní vyjde a řekne:"Nám už fakt oběma jebe!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Kamarádka se kamarádce svěřuje, že dostala od milence krásný zlatý prstýnek. Bojí se ho ale nosit, protože má žárlivého manžela. Kamarádka ji poradí. Až půjdete se psem do parku na procházku, tak dělej, že jsi ho tam našla. Stane se. Manželka jde s manželem a psem na procházku do parku.Šikovně prstýnek pohodí.Pak se sehne a říká: "Hele Karle, já našla krásný prstýnek. A je celý zlatý a má i kamínek."Nasadí si prstýnek na ruku a říká: "A on mi i je."Manžel na ni kouká a říká: "To máš štěstí. Já tuhle našel za postelí trenýrky a byly mi malý." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Manželé si užívaj v ložnici, když vtom něco vrzne za dveřma a manželka pískne: "Bacha, manžel!!" Manžel vyskočí a hupsne do skříně. Za moment z ní vyjde a řekne: "Nám už fakt oběma jebe!!" Manželé si užívaj v ložnici, když vtom něco vrzne za dveřma a manželka pískne: "Bacha, manžel!!" Manžel vyskočí a hupsne do skříně. Za moment z ní vyjde a řekne: "Nám už fakt oběma jebe!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Fail compilation Februar 2011 http://www.youtube.com/watch?v=t5c_MYLDV-w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Jsem si jistý, že TO patří do tohoto vlákna a nemělo by zapadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Jsem si jistý, že TO patří do tohoto vlákna a nemělo by zapadnout ty voe...neeee už tam vidím: "hodinkám rozumím a kup hodinek Graf von Monte Wehro za 15 000 bude určitě výhodný" když Graf, zak jedině von Monte Christo a ne Wehro imho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Co to nosime-hodinky.cz sakra je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky