Toams Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Dle mého tím chtěl soudruh Dantechno říct, že na druhém fóru admin zatrhl vlákno, které bylo velmi vtipné a odkud byl obrázek od YPA. uz som bol medzicasom vec preverit ... a tak nadejne forum to bolo
vanderB. Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Muž vnikl do domu, a když se vrátil majitel, tak byl ve sprše a dostal strach, že by majitel mohl mít zbraň, tak radši zavolal 911 není bez zajímavosti, že vetřelcovo jméno je James Chapek čili Jakub Čapek
911 Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Muž vnikl do domu, a když se vrátil majitel, tak byl ve sprše a dostal strach, že by majitel mohl mít zbraň, tak radši zavolal 911 není bez zajímavosti, že vetřelcovo jméno je James Chapek čili Jakub Čapek me porad nekdo vola, kdyz je v prusvihu. ale co, ja proste rad pomaham lidem kdyz Chuck ma neco na praci
pepan Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Kdy je člověk maximálně ztracený?Když ho ani Google nenajde.
Horhe Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 V podstatě by to mohlo bejt i ve vlákně Music. Enjoy http://www.youtube.com/watch?v=boIiAQ2mg3o&feature=player_embedded
gougy Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 V podstatě by to mohlo bejt i ve vlákně Music. Ne, nemohlo
JDenver Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Proti alternativním hudebním projektům v podstatě nic nemám ale co je moc, to je moc.
Diamondking Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Učitelka v ZŠ v Praze se ptá, komu žáci fandí ve fotbale. Všechy děti že Spartě , vždyť jsme Pražáci!" Jen Pepík, že Plzni. Učitelka: "Proč Plzni, když jsi z Prahy?". Pepík: "Moje máma je z Plzně, otec se jí přizpůsobil a já jsem se přizpůsobil rodičům. Všichni fandíme Plzni." Učitelka: "Proč se opakuješ po rodičích? Kdyby byla tvoje máma...... šlapka a otec dement, co by jsi ..dělal?" "Tak to by jsem fandil Spartě." ..nic proti Pražákům :)
Hugo14 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Učitelka v ZŠ v Praze se ptá, komu žáci fandí ve fotbale. ... Škoda, že jsem ho za posledních asi 10 let slyšel s týmy (na obou místech vtipu): Sparta, Slavie, Baník, Brno, Olomouc, Liberec a Jablonec... Abych ale nebyl OOT (byť uznám, že není nic moc): Dobrý den, já bych chtěl pro Milana Petrželu zahrát písničku na přání od Hanky Zagorové: Nešlap, nelámej.
JakubS Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Velmi povedená taškařice http://www.youtube.com/watch?v=qJyzxHGM2YE
Pepe Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 On a ona cestujú električkou. On sa zahľadí na ňu, ona sa zahľadí na neho. "Informatik" pomyslí si študentka. "Študentka" pomyslí si bezdomovec.
Návštěvník Kamil Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 TEDA TOHLE MI NEDALOKdes to vzal, hoď sem odkaz. To je fejsbúk? A Marek Svoboda alias kibi???
Doporučené příspěvky