pete Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Tak ještě jeden...http://www.videacesky.cz/skece/fast-and-loose-dopredu-a-zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Plny rozhovor p. Sternom a zdroj tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 džastina není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Nejspíš to tu už někde je, ale tohle (hlavně video) mě totálně sestřelilo . Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Nejspíš to tu už někde je, ale tohle (hlavně video) mě totálně sestřelilo . Chvíli mi trvalo, než mi došlo kolikátého je To je luxusní aprílový fórek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 džastina není nikdy dost Když jsem šel na Václaváku okolo knihkupectví a z výlohy se na mě díval jeho ksichtík, tak jsem si říkal, že už je ho až příliš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Nejspíš to tu už někde je, ale tohle (hlavně video) mě totálně sestřelilo . ježiš já to zase vzal vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomthom Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Tak ten chrám Sv.Víta je dobrý fór. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Nejspíš to tu už někde je, ale tohle (hlavně video) mě totálně sestřelilo . No to je nádhera "jsou tam ty figurky, to se kolem toho špatně robí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Když jsem šel na Václaváku okolo knihkupectví a z výlohy se na mě díval jeho ksichtík, tak jsem si říkal, že už je ho až příliš a to je teprv začátek viz. "ulice zrudnou krví nevěřících" tohle je jeho protějšek, songy i klipy jsou identicky tupý http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 a to je teprv začátek viz. "ulice zrudnou krví nevěřících" tohle je jeho protějšek, songy i klipy jsou identicky tupý Ale fujtajbl, dyť ta holka ani neumí zpívat . Statistika videa mluví neúprosně "Líbí se: 173 779, nelíbí se: 1 411 244". Ale co nechápu je, že přestože se to video 90% lidí nelíbí, tak má 72 milionů shlédnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Ta buchta mi připomněla tohle video (možná už tu taky je) .. akorát že tady je paní nejen hezká, ale dobře zpívá. A obsahově taky super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Ta buchta mi připomněla tohle video (možná už tu taky je) .. akorát že tady je paní nejen hezká, ale dobře zpívá. A obsahově taky super . To je neskutečný video...pamatuji si ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 nie je zlé http://www.topky.sk/cl/13/1250441/VIDEO-Hanba-roka-Pocas-vysielania-moderatorovi-vyhrkol-sopel- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Oznámení ?nančního úřadu: ?Vážený pane inženýre, vracíme vám k přepracování vaše daňové přiznání. V kolonce ?vyživované osoby? nelze uvést ?vláda, parlament, státní úředníci a půl milionu nezaměstnaných Romů?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Nejspíš to tu už někde je, ale tohle (hlavně video) mě totálně sestřelilo . Z toho jsem na zádech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 (upraveno) Drsná satira http://www.youtube.com/watch?v=VABSoHYQr6k edit: link Upraveno 3. dubna 2011 uživatelem Pepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky