Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Jdou dva a prostřední nese hrábě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Jdou dva a prostřední nese hrábě. Kamile víš co si myslí Brňák o Pražácích ? Že jsou to namachrovanci, protekční hajzlíci, potížníci, vychcánci A víš co si myslí Pražák o Brňácích ? Nic , vůbec nic, je mu to jedno. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Nic , vůbec nic, je mu to jedno. :-) to jo.., přesně tuto formulaci jsem už několikrát slyšel od pražáků, kterým očividně nebylo jedno jak si z nich utahujem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Tož taky si myslím, že jim to vůbec není jedno, že LONGU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 to jo.., přesně tuto formulaci jsem už několikrát slyšel od pražáků, kterým očividně nebylo jedno jak si z nich utahujem.. v Praze se většinou říká, že ASIE začíná za řekou Moravou ale někdy se mi zdá,že už za Kolínem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 v Praze se většinou říká, že ASIE začíná za řekou Moravou ale někdy se mi zdá,že už za Kolínem. Máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Máš pravdu. Vsetko suhlasi,ale spatne pivo na Morave??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Tož taky si myslím, že jim to vůbec není jedno, že LONGU? Nadhled to je to co ti chybí o čemž svědčí reakce i nevhodně zvolený smajlík. Ten FTIP mi totiž řekli ráno kluci ze Zlína z Moravské firmy u které pracuji. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Jé já jsem uhlí! Viděli ste chlapy, jak se jezdí tunelem autem? Tak to je u nás za barákem! Jsme světoví, pražáci maj akorát Bártu a Kočí, ale mi máme tunel!!! Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Jenom čekám kdy se to tady zvrhne a všichni si začnou nadávat Kluci mají doma mejdan a když jsou v podnapilem stavu tak jeden dostal nápad opít jejich pejska (pidbul).Jak vymysleli, tak se stalo, ale pes dělal doma nepořádek tak ho vyhnali ven.Ráno když se probudili pes ležel na schodech před domem a tlamě měl sousedovic psa.Kluci neváhali vzali mrtvého psa a šli ho sousedovi uvázat k boudě, jakože umřel u boudy.Za dva dny po té si soused ztěžuje co jsou lidi za hajzli: tak mě umře pes, já ho zakopu na zahradu a nějaký šmejd ho vykope a uváže mi ho ještě k boudě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Jé já jsem uhlí! Viděli ste chlapy, jak se jezdí tunelem autem? Tak to je u nás za barákem! Jsme světoví, pražáci maj akorát Bártu a Kočí, ale mi máme tunel!!! Hasič ...hehehe..já myslím, že celá republika je jeden velký tunel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) To se ti v te republice asi dost spatne zije, ne? To ti teda nezavidim. Upraveno 2. června 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 To se ti v te republice asi dost spatne zije, ne? To ti teda nezavidim. ..pravdu?...čím dál tím hůř.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Víte, proč chlapi nemají celulitidu? Protože je to hnusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 HOSPODÁŘSKÁ KRIZEPíše se měsíc srpen, jedno malé městečko v Řecku, hlavní sezóna. Prší a prší, takže město je prázdné. Všichni se zadlužují a žijí na kredit.Najednou přijede k jednomu hotýlku bohatý Rus. Požádá recepčního o pokoj, položí na pult stodolarovou bankovku a jde si pokojprohlédnout. Hoteliérvezme bankovku a pospíchá k dodavateli masa zredukovat dluh. Dodavatelmasa vezme bankovku a běží k chovateli prasat flastrovat dluh Nyní vezme100$ chovatel prasat a běží k výrobci krmiv platit. Tento výrobce přijme s velikou radosti peníze, vezme je do ruky a pospíchá k prostitutce, kterounedávno navštívil a přitom její služby užil na sekeru. ( Je přecekrize!) Kurva bere s radostí peníze a jde do hotelu srazit dluhy, které tam mezitím nadělala. Ve stejné vteřině přichází Rus zpět z pokojea říká, že pokoj není dost dobrý. Vezme svoji stodolarovku a opouští město.Nikdo tedy nevydělal, ale město už je bez dluhu. Dívejte se optimisticky do budoucnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Jeden pro motorkáře:V nemocnici jsou 3 pacienti, přijde k nim doktor a ptá se prvního: ˝Prosím Vás, co se Vám stalo?˝˝Já mám SUZUKI, hasim si to takhle 180 a najednou zatáčka, tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu.˝˝A co se stalo Vám?˝ ptá se doktor druhého.˝No já mám HONDU, hasim si to takhle 230 a najednou zatáčka, tu jsem nevybral a nabořil jsem do stromu.˝˝Hm. A co Vy?˝ ptá se třetího.˝Já mám BABETU, jedu asi 40 a když kolem mě projeli tyhle dva, tak jsem si myslel, že stojím a sesedl jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 TěhotenstvíŠestnáctileté děvče se vrátí domu a smutně oznámí rodičům, že je těhotná. Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět co je to za bastarda, že ho zabije. Dcera na to, že je to slušný člověk a postaví se k tomu odpovědně.V tom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí oháknutý mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim přímo do očí a říká:Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít. Protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci. Nechci nechat ji ani dítě v nouzi a proto navrhuji následovné.Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a až dospěje, bude spravovat 5 poboček prodeje vozů značky Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a v dospělosti převezme 10 salonů krásy.Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila........... Otec vylítne, položí mu ruku na rameno a povídá:TAK JI VOŠUKÁŠ ZNOVA......žádný problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Možno trošku neslušný. No a čo. Medveď sa mrzutý zobudí počas zimného spánku a keď tak ide po lese, tak si hovorí. Prvého, koho stretnem, tak ho pretiahnem. Stretne ježka, zoberieho do labiek otáča si ho a hovorí: Kde máš P. I .Č . U. Ježko na to , ale ja nemám P. I .Č . U.. Medveď hovorí: a čím si to povedal ? čím si to povedal ?.... Upraveno 2. června 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Vsetko suhlasi,ale spatne pivo na Morave??? No dobře, tak Zubr Přerov prohlásíme za východní Čechy h.c. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 No dobře, tak Zubr Přerov prohlásíme za východní Čechy h.c. Zubr-no nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky