Milis Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Jinak přidávám aplikaci na hledání příjmení, kolik vás kde je (snad to tu ještě není) - KdeJsme Zajímavý je, že tam není ani jeden Pí/ča. Ale je tam 81 příjmení Píčová. EDIT: A ten filtr na sprostý slova už mě tady teda pěkně mr/dá. Copak sme kur\/a malý děti???? Upraveno 3. července 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Zajímavý je, že tam není ani jeden Pí/ča. Ale je tam 81 příjmení Píčová. EDIT: A ten filtr na sprostý slova už mě tady teda pěkně mr/dá. Copak sme kur\/a malý děti???? To bude tím, že mužská verze příjmení Píčová je Píč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 To bude tím, že mužská verze příjmení Píčová je Píč Nejvíc Pí/čů je v Rychnově nad Kněžnou. To jest ve Východočeském kraji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 A pravdu má diskuze pod tím vyhledávačem - v ČR není žádný Dušín. To je smutný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Zas ale 75 Hodinářů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Nejvíc Pí/čů je v Rychnově nad Kněžnou. To jest ve Východočeském kraji. mam kamosa z Rychnova,tam je podla neho vsetko naj...Toto ponesie velice tazko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Nejvíc Pí/čů je v Rychnově nad Kněžnou. To jest ve Východočeském kraji. Jasně, znám minimálně jeden rod a s klukama Píčovejma jsem hrával fotbal. Joska Píč z nás byl nejlepší, vopravdovej okresní formát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 (upraveno) Horší je, že v Berouně a v Plzni je po třech Kundách. A jen v Orlové má starej Kun/da paní. Upraveno 3. července 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 A pak že "statistika nuda je"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Horší je, že v Berouně a v Plzni je po třech Kundách. A jen v Orlové má starej Kun/da paní. Mě by bejt tebou spíš štvalo, že v republice je jenom 25 Milisů (z toho v Praze 1), ale 430 Princů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Mě by bejt tebou spíš štvalo, že v republice je jenom 25 Milisů (z toho v Praze 1), ale 430 Princů. Teda, to čumim. A 33 paní Milisovejch a 436 paní Princovejch. Je jich zkrátka o něco málo víc, než nás. Statistika je neúprosná, pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Čtyři Kokoti v Praze a dva na Ostravsku...Statistika je neúprosná, nejvíc Kokotů je v Praze :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Jenže v absolutních číslech je v Praze také nejvíce Boháčů (298), Chytrých (39) a Hodných (14) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Jenže v absolutních číslech je v Praze také nejvíce Boháčů (298), Chytrých (39) a Hodných (14) A není tam ani jeden Hloupý. Těch je nejvíc v Kostelci nad Orlicí, což jsou taky Východní Čechy, ehm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 A pravdu má diskuze pod tím vyhledávačem - v ČR není žádný Dušín. To je smutný... No smutný to je, to jo, ale to se stává, že některý rod vymře. Určitou nadějí pro nás může být 480 Metelkú, 669 Hojerů a v neposlední řadě alespoň 75 Foglarů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Určitou nadějí pro nás může být 480 Metelkú, 669 Hojerů a v neposlední řadě alespoň 75 Foglarů... Mě zas těší 2x Bohouš, 146x Bidlo a 571x Štětina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Mě zas těší 2x Bohouš, 146x Bidlo a 571x Štětina Tak je to správně. Rychlé šípy opět vítězí, alespoň co do počtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Ha, Kulatých je poměrně dost, ale Šišatý ani jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Mě zas těší 2x Bohouš, 146x Bidlo a 571x Štětina ...a co na to Jan Tleskač?? Dozvíme se na dalším řádku. "No, na mne se zase všichni na Chronomágu vykašlali, jako by nikdo nevěděl, proč jsou Šípáci taka populární, že. Kdyby mi neutopili těma blbejma honičkama plánek na létající Ukrajinu, mohlo bejt všech přez dvěstěosmatřicet potomků za vodou... Takhle je to furt !?! Že já, de*il, tenkrát neudělal nějaký pěkný létající hodinky... " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky