Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

1. za peniaze si radost nekupis, ale predsa len je pohodlnejsie plakat v porsche ako na bicykli

2. nepriatelovi odpustaj, ale nikdy nezabudni meno toho vy**banca

3. pomoz niekomu, ked ma problem, a on si na teba spomenie, ked bude mat dalsi.

4. mnoho ludi je nazive len preto, ze je nelegalne ich strielat

5. alkohol problemy neriesi, ale to ani mlieko....

Fail compilation JULY 2011

http://www.youtube.com/watch?v=E8jixby8SsY

Odesláno

Manažer vylézá ze svého nového Porsche a bác!

Projíždějící kamion mu urazí dveře.

Kamioňák zastaví a vyleze, manažer začne řvát: "Kam čumíš,d . . ile?! Urazils mi dveře od poršáka !!!"

Tirák se zarazí: "Vy,manažeři, jste strašně materialisticky založený. Nadáváte, že jsem vám urazil dveře, ale vůbec vás nesere, že jste přitom přišel taky o ruku!"

Manažer: .... "A k . . . a, Rolexky!"

Odesláno

Manažer vylézá ze svého nového Porsche a bác!

Projíždějící kamion mu urazí dveře.

Kamioňák zastaví a vyleze, manažer začne řvát: "Kam čumíš,d . . ile?! Urazils mi dveře od poršáka !!!"

Tirák se zarazí: "Vy,manažeři, jste strašně materialisticky založený. Nadáváte, že jsem vám urazil dveře, ale vůbec vás nesere, že jste přitom přišel taky o ruku!"

Manažer: .... "A k . . . a, Rolexky!"

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Jeden povedený recept na prý výbornou pomazánku odkaz

Edit: Doháje, ono to opravuje i odkazy....http://bruxy.regnet.cz/k u n d a/

(bez mezer v posledním slově)

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

Jeden povedený recept na prý výbornou pomazánku odkaz

Edit: Doháje, ono to opravuje i odkazy....http://bruxy.regnet.cz/k u n d a/ (bez mezer v posledním slově)

Jé to jsem kdysi dávno četl a už dávno zapoměl,ale tenkrát jsem to chtěl zkusit jenže ty syrečky jsem vždycky sežral dřív než jsem to stačil naložit :whistle:

Odesláno

Babička na smrtelné posteli promlouvá ke své vnučce: Protože jsi má nejmilejší, chci Ti odkázat svou farmu, stodolu, obráběcí stroje, stáda zvířat a 28 752 037 dolarů.Vnučka s úžasem: Babičko, ty jsi tak hodná, to není možné, jsem nevěděla, že máš farmu ..a kde je? A babička se svým posledním výdechem zašeptá vnučce do ucha ... Na Facebooku.... :-D

Odesláno

:thumbsup_anim:

Babička na smrtelné posteli promlouvá ke své vnučce: Protože jsi má nejmilejší, chci Ti odkázat svou farmu, stodolu, obráběcí stroje, stáda zvířat a 28 752 037 dolarů.Vnučka s úžasem: Babičko, ty jsi tak hodná, to není možné, jsem nevěděla, že máš farmu ..a kde je? A babička se svým posledním výdechem zašeptá vnučce do ucha ... Na Facebooku.... :-D

Odesláno

Cikán a běloch bydlí vedle sebe ve stejných barácích.

Oba dva se rozhodnou baráky prodat.

Běloch vyhodí cenu na 1.000.000 Kč, ale dozví se, že

cikán ten svůj´prodává za 2.000.000 Kč.

Nasupeně tedy dojde k cikánovi a povídá: "Jak to, že

prodáváš stejný dům za dvakrát většícenu?!"

Protože vedle mě nebydlí cikáni!"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...