Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

To už je tak šílený, že je to vtipný...

http://www.tyden.cz/...sem_192540.html

došel mi úsměv, když jsem zjistil jak blízko a naštěstí zároveň daleko to od mého bydliště je :fyou:

vyplácet je budou dokud si za to budou moct koupit jakýs takýs klid, ovšem jak zvládnout majoritní většinu, které dochází trpělivost nechat se okrádat vládami a ještě minoritou?

Tome proč taková nemístná skromnost? Já Tě nepoznávám....... :drunk:

Tome to je dáno výchovou, maminka říkala: nikdy se nepovyšuj nad ostatní, byť vypijou míň...:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radeji se nevyjadruji, byl bych oznacen za rasistu Posted Image

Není se zač stydět. jak tak sleduji poslední události v severních Čechách tak rasistů, fašistů, nacistů a podobných extremistů tam příbývá každým dnem.

Vypadají ouplně normálně, třeba jako Ty nebo já. Chodí do práce, odvádějí poctivě daně, v noci se chtějí v klidu vyspat a ráno třeba najít své auto v pořádku a na svém místě.

Po několika nocích kdy se nevyspíš kvůli permanentnímu romskému festivalu pod okny (bohužel, noci jsou stále teplé...), všudypřítomném nepořádku a ztrátě bezpečí pro své nejbližší, se něco zlomí 

a z běžného spořádaného člověka se pomalu stává "rasista", "nacista", "extremista" ( hanlivé nálepky pro zákony dodržující občany se stále vyvíjí). 

Už Ti ani nevadí, že na Tebe pokřikují 6ti leté děcka ty piiičo bílá, že máš dveře zase od hoven...postupně se stáváš otupělým a zvykáš si.

Na policii už ani nevoláš, nikdo nepřijede a pokud ano řeknou Ti že to musíš vydržet...

Vítej v klubu.  :rifle:

Odkaz ke komentáři

já nevim, u nás na základce, kde byli všichni bílí to bylo hodně podobný...

jinak jsem rád, že v zemi, kde syn vochcává otce, je tolik spravedlivě rozhorčených...

já jsem si furt řikal, jak to, že už tu není ten pozemský ráj, když tu všichni tak pilně pracují

a odvádí daně...a voni jsou za tim cikáni

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Ty brďo, ty holky mají určitě nějaký mezikus mezi trupem a spodkem z něčeho pružného, viděl bych to na nějaké velké měkké silentbloky. Musím to večer ukázat manželce a dostane příkaz se to do Vánoc naučit, jinak nebude mít nic pod stromečkem. Ale je fakt, že se moje žena podobně, chudák, třese, když šmejdí po zahradě se sekačkou a seká trávu a nadává, že to letos nějak moc roste. Dát k tomu tu hudbu - no možná, že by to bylo ono.

Odkaz ke komentáři

Přijde cikán do cukrárny, kopne do židle, plivne na zem, bouchne pěstí do pultu a spustí na prodavače: "Héj, ty pyčo, naval něco vod Algýdy."

Prodavač sáhne pod pult, vytáhne zbraň, střelí ho, odfoukne kouř z hlavně a suše dodává: "Magnum, vole?."

Odkaz ke komentáři

Lietadlo je tesne pred pádom. Motory nefungujú. Nešťastie je neodvrátiteľné. Jedna z pasažierok v panike vyskočí zo sedadla a zakričí:

- Ak mám zomrieť, tak sa chcem pri tom cítiť ako skutočná žena! - postŕha zo seba všetko oblečenie a pokračuje - Je tu nejaký muž, ktorý by mi dal pocítiť že som stále ženou?

Jeden zo spolucestujúcich pohotovo vyskočí zo sedla, strhne si košeľu a kričí:

- Vyžehli to devko!!!.!. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...