FrantisekH Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Podle infa co vydala policie tak to nebyli nepřizpůsobivý protože ty by to rozebrali komplet.. podle mě je má nějaký Nacistický soused ( i když se to nezdá tak z Michálek je to do prvního německého města skoro blíž jak do prvního českého) doma, nebo někdo z okolního podnikatelského podsvětí si chce vylepšit svou vilu.. ale tomu kdo to udělal aby mu obě ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Vlak pomalu odjíždí ze stanice. Chlápek u okýnka ještě volá na druhého, který stojí na nástupišti: "Tak se mějte fajn. A chci vám ještě říct, že vaše manželka je v posteli lepší, než jakákoliv jiná." Další pasažér ho osloví: "Promiňte, ale jak můžete někomu říct, že jeho manželka je v posteli lepší než ostatní?" "No, je fakt, že to vlastně není pravda, ale pan Bradáč je docela fajn člověk, tak jsem ho chtěl nějak potěšit." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Přátelé, pomalu se blíží plesová sezóna, tak přidávám inspiraci z dalekého Japonska, kdyby se náhodou někdo z Vás chystal na ples maškarní:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Tam to jde, tady Tě v tomhle zavřou do ZOO a daj nápis "Pedobear" (Ursa brutus puerilis)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Přátelé, pomalu se blíží plesová sezóna, tak přidávám inspiraci z dalekého Japonska, kdyby se náhodou někdo z Vás chystal na ples maškarní:-) A nebo v tom můžete natočit podobný videoklip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 dneska jsem potkal borce, který si labužnicky vychutnával špeka marjány před policejní stanicí, ale né že by jen prošel, provokativně si stoupl asi 3m vedle vchodu a bafal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baratona Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 60 s. trochu inak http://magazin.atlas.sk/spektrum/20-veci-ktore-sa-deju-kazdu-minutu/767459.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 ten je výbornej...http://www.blesk.cz/clanek/video-udalosti/159383/nejvtipnejsi-opilec-vsech-dob-si-jde-koupit-pivo-a-klati-se-k-zemi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2011 Pobavilo dost Helenka nesmrtelná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) Čínskej chronomag odhalen...http://zpravy.idnes.cz/zapesti-uredniku-zdobi-hodinky-za-statisice-ukazal-cinanum-fantom-1d3-/zahranicni.aspx?c=A110919_122605_zahranicni_stf Upraveno 19. září 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Pánbůh si povolá Obamu, Medveděva a Klause a po jednom si je volá k sobě do pracovny. První vyjde Obama, ostatní se na něj sesypou a ptají se co a jak - Obama, viditelně bledý, říká:"Chtěl po mně, abych ukončil všechny války, které vedeme, jinak stiskne červené tlačítko a Amerika přestane existovat...Vůbec nevím, co s tím mám dělat..." Druhý jde Medveděv. Podobná situace."Chtěl po mně odstavit komunisty od moci v celém Rusku...Jinak červené tlačítko.... Vůbec nevím co s tím." Třetí jde Klaus. Vyjde ven, potutelný úsměv."Chtěl po mně, aby se v Čechách přestalo krást...."Sáhne do kapsy: "Tak tady je to tlačítko." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Dnes mi moje kolegyně ukázala asi nejdebilnější bulvární článek v historii... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 já na to seju, budu novinář...už jsem napsal první článek s názvem: stačí noha před nohu článek pojednává o tom, jak Kadlu Gottovi stačá dávat nohu před nohu a je z toho chůze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Čínskej chronomag odhalen... http://zpravy.idnes.cz/zapesti-uredniku-zdobi-hodinky-za-statisice-ukazal-cinanum-fantom-1d3-/zahranicni.aspx?c=A110919_122605_zahranicni_stf esivá to nebudou jenom fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Si tak zrovna teď sedím u pracovního stolu - notebook (Chronomag) a na levé straně lampička tak nějak 25w (čas asi 00:25) a vyleze manželka z ložnice:"Co tady ještě děláš?""Nic; jsem si ještě potřeboval na noc nasvítit hodinky." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 mě je nasvicování hodinek k prdu, luminiscenci mam fakt slabou max na hodinu:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Si tak zrovna teď sedím u pracovního stolu - notebook (Chronomag) a na levé straně lampička tak nějak 25w (čas asi 00:25) a vyleze manželka z ložnice: "Co tady ještě děláš?" "Nic; jsem si ještě potřeboval na noc nasvítit hodinky." http://www.youtube.com/watch?v=EL_ZrGDDCBo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 dnes me povila reportaz co byla na Evrope 2 od Radiozurnalu. z prace se kvuli proxy nedostanu na ten link, ale ve zkratce jde o to, ze reporter Radiozurnalu vyrazil do ubytovny Sport, tusim ve Varnsdorfu, a byl natacel rozhovor. "ASi 20 deti tady sedi a kouka se na pohadky, jsou tu dva promitaci....a tady panove neco vari...co to je? aaaale, to je nejlepsi jidlo. nejlevnejsi. jak to? no stalo jen 15 korun. vazne? jo, koupili sme maso, brambory ukradneme... vy kradete brambory? no jasne, vy nam kradete miliony, miliardy co maji jit nam (tim nam si nejsem jist) tak my kradnem brambory a kde? vsude. na poli, ve meste...kde se da." pak to ostatni zlehcovali, ze si dela srandu...pripomnelo mi to ten link co jsem sem kdysi daval ze slovenksyho poradu aj mudry schybi, kde se ptali cikana a on byl hrozne rozomilej...vask hej, tady kamarat kadne. ja taky. my tak normalne ako cikani zvykneme kradnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EL_ZrGDDCBo z jaké je to série, tenhle jsem snad neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky