Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Podle infa co vydala policie tak to nebyli nepřizpůsobivý protože ty by to rozebrali komplet.. podle mě je má nějaký Nacistický soused ( i když se to nezdá tak z Michálek je to do prvního německého města skoro blíž jak do prvního českého) doma, nebo někdo z okolního podnikatelského podsvětí si chce vylepšit svou vilu.. ale tomu kdo to udělal aby mu obě ruce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlak pomalu odjíždí ze stanice. Chlápek u okýnka ještě volá na druhého, který stojí na nástupišti:

"Tak se mějte fajn. A chci vám ještě říct, že vaše manželka je v posteli lepší, než jakákoliv jiná."

Další pasažér ho osloví:

"Promiňte, ale jak můžete někomu říct, že jeho manželka je v posteli lepší než ostatní?"

"No, je fakt, že to vlastně není pravda, ale pan Bradáč je docela fajn člověk, tak jsem ho chtěl nějak potěšit."

Odkaz ke komentáři

Přátelé, pomalu se blíží plesová sezóna, tak přidávám inspiraci z dalekého Japonska, kdyby se náhodou někdo z Vás chystal na ples maškarní:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pánbůh si povolá Obamu, Medveděva a Klause a po jednom si je volá k sobě do pracovny.

První vyjde Obama, ostatní se na něj sesypou a ptají se co a jak - Obama, viditelně bledý, říká:

"Chtěl po mně, abych ukončil všechny války, které vedeme, jinak stiskne červené tlačítko a Amerika přestane existovat...

Vůbec nevím, co s tím mám dělat..."

Druhý jde Medveděv. Podobná situace.

"Chtěl po mně odstavit komunisty od moci v celém Rusku...

Jinak červené tlačítko.... Vůbec nevím co s tím."

Třetí jde Klaus. Vyjde ven, potutelný úsměv.

"Chtěl po mně, aby se v Čechách přestalo krást...."

Sáhne do kapsy: "Tak tady je to tlačítko."

Odkaz ke komentáři

:jawdrop: já na to seju, budu novinář...už jsem napsal první článek s názvem: stačí noha před nohu

článek pojednává o tom, jak Kadlu Gottovi stačá dávat nohu před nohu a je z toho chůze

Odkaz ke komentáři

dnes me povila reportaz co byla na Evrope 2 od Radiozurnalu. z prace se kvuli proxy nedostanu na ten link, ale ve zkratce jde o to, ze reporter Radiozurnalu vyrazil do ubytovny Sport, tusim ve Varnsdorfu, a byl natacel rozhovor. "ASi 20 deti tady sedi a kouka se na pohadky, jsou tu dva promitaci....a tady panove neco vari...co to je? aaaale, to je nejlepsi jidlo. nejlevnejsi. jak to? no stalo jen 15 korun. vazne? jo, koupili sme maso, brambory ukradneme...:) vy kradete brambory? no jasne, vy nam kradete miliony, miliardy co maji jit nam (tim nam si nejsem jist) tak my kradnem brambory :) a kde? vsude. na poli, ve meste...kde se da." pak to ostatni zlehcovali, ze si dela srandu...pripomnelo mi to ten link co jsem sem kdysi daval ze slovenksyho poradu aj mudry schybi, kde se ptali cikana a on byl hrozne rozomilej...vask hej, tady kamarat kadne. ja taky. my tak normalne ako cikani zvykneme kradnut :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...