Duke650 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Asi znáte lamera, tak se někdy taky svíjím smíchy <a> ty vole já už z týhle práce nemůžu...:-D<b> proč zase? <a> vedení pro nás na dnešek udělalo nějaký školení o komunikaci s lidma, že v tom s námi nejsou na 100% spokojený.<b> no a?<a> no a myslíš že nám někdo řekl že ho včera zrušili?:-D<b> :-D :-D :-D a> Jedete někdo do Brna na Gaudeamus?<b> Nikdo tam nejezděte, je to tam úplně narvaný lidma a je to zbytečně zahozenej den. Budete litovat.<c> Já tam byl a v pohodě. Ale dost mě zklamal přístup samotných Brňáků. Člověk se zeptá kudy se leze do metra a dočká se jen nepříjemných pohledů a vulgarit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Dva notoři zjistili, že mají hroznou žízeň a jsou téměř bez peněz. Po chvíli přemýšlení dostal Bill napad. Za drobné koupil na rohu párek v rohlíku v rohliku a odtáhl kolegu do nejbližší hospody. Tam si vesele popíjeli a když došlo na placení, Bill rozepnul Rickovi poklopec, vrazil mu do něj párek v rohlíku a začal předstírat, že mu kouří péro. Čišník začal řvát: "Táhněte odsud, vy smradlaví buzíci!" Chlapi se kvapne sebrali a zmizeli, samozřejme bez nutnosti platit. Takhle obešli několik barů, až se večer dotrmáceli uplně zpití k jejich karavanu. Bill povidá: "Vidíš, co se dá podniknout s jedním hotdogem!" "Jakej hotdog?" směje se Rick, "ten jsme ztratili v druhý hospodě." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Kdo si ještě pamatuje ruštinu, tak tady je jedna vtipná písnička, parodující současnou politickou situaci ohledně prezidentů . Jmenuje se to "??? ?????? ???????? ?? ??????" tedy "náš blázinec hlasuje pro Putina". Je to i s titulkama (ruskýma) http://www.youtube.com/watch?v=F21RRlD8Unw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 "...išli sme do Spiškej do bordelu, vodič mal 2,5 promile..." http://www.youtube.com/watch?v=cOelmiCl1j8&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Běžte na mapy.czAž se vám vše načte, tak napište na klávesnici: iddqd (neklikat do vyhledávače)Objeví se vám letadloPotom napište: idkfaPomocí klávesy CTRL můžete házet bomby a šipkami ovládáte letadlo A tip navíc, když si to přiblížíte na maximum, můžete se zaletět podívat třeba na svůj oblíbený obchod s hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Lezou 3 slimáci za sebou a najednou ten poslední vybouchne... První se ptá toho druhýho: "Co se mu stalo???" Ten druhej říká:"Nevím, asi to byl Muslimák..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 [*]Běžte na mapy.cz... Myslel jsem si, že to nebude fungovat, ale už se tím všichni v kanceláři bavíme, bo šéf zmizel. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Běžte na mapy.czAž se vám vše načte, tak napište na klávesnici: iddqd (neklikat do vyhledávače)Objeví se vám letadloPotom napište: idkfaPomocí klávesy CTRL můžete házet bomby a šipkami ovládáte letadlo A tip navíc, když si to přiblížíte na maximum, můžete se zaletět podívat třeba na svůj oblíbený obchod s hodinkami Cheaty na DOOM nesmrtelnost a neomezenou munici :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Cheaty na DOOM nesmrtelnost a neomezenou munici :) přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Taxikář přiveze chlapa na místo a říká:"To bude za 500,-"Chlap mu dá 250,- a chce jít pryč, ale taxikář na něj volá:0"Říkal jsem 500!"Chlap se na něj otočí:"A ty ses nevezl, pičo?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Příjde chlap k doktorce, že mu nestojí.Doktorka povída:"Tak si lehněte, podíváme se na to."Chlap zalehne a po chvíli doktorka rozhořčeně povídá:"Ale vždyť vám stojí!""No jo no, stojí, ale nestříká!!"Doktorka tedy začne honit a za chvíli naštvaně povídá:"Chlape, stojí vám, stříká vám, co byste ještě chtěl?!""Ještě pusinku paní doktorko." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 jedna tématická: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Pravděpodobně nikdy nebudete mít kabelku od Armaniho, je ale možné, že jednou bude mít Armani tu vaši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Pravděpodobně nikdy nebudete mít kabelku od Armaniho, je ale možné, že jednou bude mít Armani tu vaši... 2 stránky zpátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 2 stránky zpátky... á sakra, nevšimnul jsem si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Letí letadlo a v zavazadlovém prostoru v kleci veze medvěda. Medvěd najednou dostane strašný hlad, a tak rozbije klec a uteče. Proběhne do pilotní kabiny a tam vidi chlapa. Přijde k němu a zařve:Tebe sežeru. Jenže chlap povídá: Mě nemůžeš sežrat, já jsem pilot a když mě sežereš tak nebude mít kdo řídit letadlo. Spadneme a i ty se zabiješ.Medvěd se zamyslí a ví, že pilota nemůže sežrat. Ale nevadí, v kabině vidí druhého chlapa a řekne: Sežeru tebe. Jenže chlap povídá: Mě nemůžeš sežrat, já jsem navigátor a jediný vím, kam máme letět. Sežereš mě, dojde nám palivo, spadneme a i ty se zabiješ.Medvěd se strašně naštve a vyběhne do uličky, kde vidí letušku. Tebe já sežeru, zařve. Sežer řekne letuška, ale ti dva pak budou šukat tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Q : Proč žena nemůže být kominíkem ?A : Protože nenosí stěští Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Wikipedia: "Já vím všechno!"Google: "Najdu všechno!"Facebook: "Já znám všechny."Internet: "Beze mě jste v prdeli."Elektřina: "Tak se uklidníme, jo...?!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Katolík, protestant, muslim a žid spolu při večeři diskutují.Katolík: "Mám takové jmění, že se chystám koupit Citibank!"Protestant: "Já jsem tak bohatý, že si koupím General Motors!"Muslim: "Já jsem pohádkově bohatý princ a hodlám koupit Microsoft!"Potom se všichni obrátí na žida.Ten si míchá kafe, potom opatrně položí lžičku na stůl, upije trochu, podívá se na všechny a ledabyle prohodí: "Já ale nic z toho neprodávám!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky