sect Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 To jsme měli taky, to je IQ 151, a ten čaj šel na něm i ohřát
Hasňa Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 A ta klavesnice byla silena. Neslo na ni psat.
mondeo2 Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 A ta klavesnice byla silena. Neslo na ni psat. Ale těžký to bylo jak krá....měli jsme to v HiFi clubu výkřik techniky
pevo Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 (upraveno) Tak pro dědky jeden fousatej:Jakej je rozdíl mezi nosem a penisem?Nosem se to dá potáhnout zpátky... Upraveno 31. října 2011 uživatelem pevo
Jezevcik2 Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Jo jo, to byly časy. Mám pocit,že si tento kazeťák zahrál ve filmu Dobré světlo.Heřmánek ho tam někomu ztratil a dal mu za něj náhradou dva tisíce.Když si vezmu,že to v roce 85 byla docela průměrná výplata,tak by dnes musel ztratit třeba toto.
Duke650 Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 nevím už co nás k tomu vedlo, jestli ty gumový tlačítka nebo dvířka kazety co vypadaly jak okno od ponorky ale my jsme tomu říkali "potápěčskej". Já měl jiný tehdejší hit mezi kazeťákama. Bylo to od soudruhů z NDR a jmenovalo se to MIRA. Taková sympatická krabička, jen asi dvakrát větší než tehdejší walkmany. Bacha ten dederonskej MIRA měla sestřenice Mirka (nedělám si prču) a my z ní měli prču, jak trapně konzervativní "důchodcovskej" magič to tahá na lavičku v parku kristova noho já teď tady o x let později "řeším" jestli koupit dříve monobloky za padesát a reprobedny za padesát až potom - a nejsem zdaleka tak šťastný jako tenkrát s tou šuštibudkou...
Hugo14 Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 A ta klavesnice byla silena. Neslo na ni psat. Na druhou stranu to tolik nevadilo. Jedno zmáčknutí a voilá, místo jednoho písmene rovnou příkaz v basicu. Na gymplu jsme k tomu měli i ploter a devět "íkvéček" jsme měli zasíťováno dohromady k disketové mechanice (kolem 8 až 10 palců, kapacita neuvěřitelných tuším 64kB). Z dnešního pohledu je to jako hrát si s logárem, ale jak jsem se na tom vyblbli...
Hasňa Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 (upraveno) A je fakt ze IQvecka byly tak horka, ze na tom zeshora nesla udrzet ruka. Pak mel bratranec ZX Spectrum a pak uz to jelo. Mechanicke hodinky nastesti tak prekotny vyvoj nemaji a to je uklidnujici. Upraveno 31. října 2011 uživatelem Hasňa
nAscA Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Nejlepsi na celem IQ 151 byl monitor. Alespon my jsme meli TV Merkur. Tady jsem to kombo nasel
Jezevcik2 Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Je to k nevíře,ale jednou se budeme smát dnešním osmijádrům.
Hasňa Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 (upraveno) Kdyz uz jsme u tech compu, tak neco pro gamery. Musel jsem se na to ted podivat trikrat a porad se chlamu "Science knows it does not know everything, otherwise it would have stopped..." ...dlouhe hotelove noci. Upraveno 31. října 2011 uživatelem Hasňa
pevo Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Hmmm, dost rychle mluví chlapec, I neeeeed subtitles!
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Ted jsem dokoukal vsech devet dilu celeho predstaveni a je to vyborne, ale jdu spat, bo zitra odassessmentuju akorat tak howno. Usnout uprostred srdceryvnych narku nejakeho manazera z Horni Dolni se moc nehodi.
martini Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=xb_YB_yiGJM&feature=related Upraveno 1. listopadu 2011 uživatelem martini
gougy Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 nakreslete dinosaura paráda! jsem se málem přidusil
Dr.Watson Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 ...a já, debil, byl dnes v práci a ještě si podle toho našteloval hodinky...
Doporučené příspěvky