Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Krteček se vyhrabe uprostřed New Yorku a říká: ?Já jsem krteček, chci vás okrást, mám s sebou lopatičku a kyblíček a nebojím se to použít.?

Newyorčané mu říkají: ?Krtečku, my jsme tady strašně chudí, neměl bys ani co ukrást. Běž do Velké Británie, tam jsou strašně bohatí, tam mají královnu.?

Tak krteček kývne a prohrabe se do Londýna na Trafalgar Square a říká: ?Já jsem krteček, chci vás okrást, mám s sebou lopatičku a kyblíček a nebojím se to použít.? Londýňané mu ale říkají: ?Krtečku, my jsme tady hodně chudí, ale dáme ti jednu radu. Běž do České republiky, tam jsou tak bohatí, že neví, co s penězma.?

Krteček váhá, moc se mu nechce, ale nakonec se přce prohrabe do Prahy na Václavák a říká: ?Já jsem krteček, chci vás okrást a . . . . . . do prde1e, kde mám lopatičku a kyblíček??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myšička na louce si vrtá jamku.

Jde okolo zajíček a říká jí: "Myšičko, netrap se, půjč si od Krtka lopatku."

Myšička jde za Krtkem, a když je čtyři metry od jeho brlohu, říká si: "Krtek je chrapoun, poví mi, že mi lopatku nepůjčí."

Jde dál, a když je tři metry od toho jeho krtince, říká si: "Ale ten krtek je opravdu stašný debi1. On mi tu lopatku opravdu nepůjčí."

Jde dál a když je dva metry, říká si: "Ten lakomý b1bec mi tu lopatku určitě nepůjčí."

A jde zase dál, už je jeden metr od krtince a říká si: "Hnusák, hnusný lakomý, nepůjčí mi jí!"

Přijde ke krtinci, zabouchá a když krtek otevře, myšička zvedne cihlu, praští ho s ní do hlavy a říká: "Tak si jí teda sežer!"

Odkaz ke komentáři

Ona: Ahoooj!

On: Nooo konečne!

Ona : Chceš, aby som odišla?

On: Nie, nie, čo ti šibe? Už len tá predstava je hrozná!

Ona: Miluješ ma?

... On: Samozrejme, celé dni a noci!

Ona: A podviedol si ma už niekedy?

On: Nie, nikdy, prečo sa tak sprosto pýtaš?

Ona: A budeš ma bozkávať?

On: Jasne, pri každej príležitosti!

Ona: A bol by si schopný ma niekedy udrieť?

On: Si sa zbláznila, veď predsa vieš, aký som!

Ona: Môžem ti dôverovať?

On: Áno.

Ona: Miláčik.

Dialóg pár rokov po svadbe:

Prečítajte si to zdola nahor.

Odkaz ke komentáři

Týpek kupuje nového Harleye a dostane k němu i vazelínu, aby si, když bude mokro, natřel chrom tou vazelínou a že mu déle vydrží.

Paráda, potěšil se a hned vyrazil na tom Harleyovi k frajerce představit se rodičům.

Přišel tam, dali mu super oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí.

Po moučníku mu frajerka říká: "Víš, u nás je takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí."

No tak se týpek zatne a je ticho. Uběhne 5 minut, 10 minut, po15-ti minutách už se nudí, tak začne před rodičem frajerku líbat.

Nic ticho.

Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede.

Nic, ticho.

Tak popadne i tchýni a taky ji pořádně vojede.

Zase nic, stále ticho.

Tak jde znuděný k oknu, koukne se ven a vidí, že bude pršet.

Tak ho napadne, že by si mohl natřít tu motorku.

Jde tedy k židli, vytáhne z bundy vazelínu a v tom se ozve otec: "No dobře, dobře, já to nádobí teda umeju.

Odkaz ke komentáři

Čtyřicetiletá žena utrpí srdeční záchvat.

Na operačním stole spatří Boha a ptá se ho, jestli přežije.

Bůh jí odpoví, že bude žít ještě dalších 40 let.

Když se zotaví, rozhodne se využít toho, že je ještě v nemocnici, nechá

si liposukcí odstranit přebytečný tuk, vycpat silikonem prsa a rty, narovnat nos,změnit zadek, odstranit vrásky a další plastické úpravy,aby

omládla.

Rozhodla se, že těch dalších 40 let života, prožije jako fešanda.

Když po poslední operaci vychází z nemocnice, srazí ji na přechodu

auto a zemře.

Znovu se ocitne tváří v tvář Bohu a spustí:

"Ty hajzle! Copak jsi mě neslíbil,že budu žít ještě dalších 40 let?!

A Bůh odpoví: "Ty kráso, přísahám , že jsem tě fakt nepoznal!

Odkaz ke komentáři

Učitelka dá hádanku:

"Na plotě je 5 ptáků.Když jednoho střelíte, kolik jich tam zůstane?"

Pepíček: "Všechny ostatní odletí."

Učitelka: "Odpoveď je 4,ale líbí se mi tvoje úvaha.. "

Pepíček: "Sedí tři ženy a lížou zmrzlinu.První ji líže celou,druhá si ji strká do úst,třetí jemně kouše. Která z nich je vdaná?"

Učitelka se začervená a poví:" Ta, co ji strká do úst."

Pepíček:"Ta, která má prsten, ale líbí se mi vaše úvaha"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...