vwtyp11 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Krteček se vyhrabe uprostřed New Yorku a říká: ?Já jsem krteček, chci vás okrást, mám s sebou lopatičku a kyblíček a nebojím se to použít.? Newyorčané mu říkají: ?Krtečku, my jsme tady strašně chudí, neměl bys ani co ukrást. Běž do Velké Británie, tam jsou strašně bohatí, tam mají královnu.? Tak krteček kývne a prohrabe se do Londýna na Trafalgar Square a říká: ?Já jsem krteček, chci vás okrást, mám s sebou lopatičku a kyblíček a nebojím se to použít.? Londýňané mu ale říkají: ?Krtečku, my jsme tady hodně chudí, ale dáme ti jednu radu. Běž do České republiky, tam jsou tak bohatí, že neví, co s penězma.? Krteček váhá, moc se mu nechce, ale nakonec se přce prohrabe do Prahy na Václavák a říká: ?Já jsem krteček, chci vás okrást a . . . . . . do prde1e, kde mám lopatičku a kyblíček?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Myšička na louce si vrtá jamku. Jde okolo zajíček a říká jí: "Myšičko, netrap se, půjč si od Krtka lopatku." Myšička jde za Krtkem, a když je čtyři metry od jeho brlohu, říká si: "Krtek je chrapoun, poví mi, že mi lopatku nepůjčí." Jde dál, a když je tři metry od toho jeho krtince, říká si: "Ale ten krtek je opravdu stašný debi1. On mi tu lopatku opravdu nepůjčí." Jde dál a když je dva metry, říká si: "Ten lakomý b1bec mi tu lopatku určitě nepůjčí." A jde zase dál, už je jeden metr od krtince a říká si: "Hnusák, hnusný lakomý, nepůjčí mi jí!" Přijde ke krtinci, zabouchá a když krtek otevře, myšička zvedne cihlu, praští ho s ní do hlavy a říká: "Tak si jí teda sežer!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Ona: Ahoooj!On: Nooo konečne!Ona : Chceš, aby som odišla?On: Nie, nie, čo ti šibe? Už len tá predstava je hrozná!Ona: Miluješ ma?... On: Samozrejme, celé dni a noci!Ona: A podviedol si ma už niekedy?On: Nie, nikdy, prečo sa tak sprosto pýtaš?Ona: A budeš ma bozkávať?On: Jasne, pri každej príležitosti!Ona: A bol by si schopný ma niekedy udrieť?On: Si sa zbláznila, veď predsa vieš, aký som!Ona: Môžem ti dôverovať?On: Áno.Ona: Miláčik. Dialóg pár rokov po svadbe:Prečítajte si to zdola nahor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 You must enter a post. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 cigan pride za otcom a v ruke ma lyzicku. oci coto je? fuj! pusti to! to je mala lopata!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 cigan pride za otcom a v ruke ma lyzicku. oci coto je? fuj! pusti to! to je mala lopata!!! Ono v té původní verzi, kdy říká "to je semínko od lopaty" je to myslím o malilinko vtipnější.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Stiskni tlačítko na sloupu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Ono v té původní verzi, kdy říká "to je semínko od lopaty" je to myslím o malilinko vtipnější.... takto som to dostal. takto som to posunul dalej ta tvoja verzia je lepsia, to ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Celej web je dobrej,zvlášť rady tuzerům ale tohle nemá chybu: http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2006052901 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Celej web je dobrej,zvlášť rady tuzerům ale tohle nemá chybu: http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2006052901 jé tam už jsem dlouho nebyl. Bohužel to tam zesnulo na vyčerpání tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 jé tam už jsem dlouho nebyl. Bohužel to tam zesnulo na vyčerpání tématu. No abych řekl pravdu, tak jsem tam byl taky asi před třemi lety naposled.Ani jsem si nemohl dneska vzpomenout jak se ten web jmenoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Konečně originální způsob, jak nahnat 50 příspěvků a nenas**t lidi v mnoha různých vláknech Humorné hodinky "nehtovky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 zajíc: Ahoj hade, chci se ti omluvithad: Za co?zajíc: Že jsem se ti smál, že nemáš nohyhad: To je zase někaý fórek ne?zajíc: Ne fakt ne, je mi to líto. Opravdu.had: Ok omluvu přijímámzajíc: Tak ruku na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Přijde zákazník do baru a poručí si: "3x vodku a jedno deci sody."Barman ho obslouží, chlapík vypije sodu a ty tři půldecáky všechny naleje do té decové sklenice.Barman s údivem povídá: "Jeee, vy jste kouzelník?"Zákazník na to: "Ne, Česká Obchodní Inspekce..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Týpek kupuje nového Harleye a dostane k němu i vazelínu, aby si, když bude mokro, natřel chrom tou vazelínou a že mu déle vydrží. Paráda, potěšil se a hned vyrazil na tom Harleyovi k frajerce představit se rodičům. Přišel tam, dali mu super oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí. Po moučníku mu frajerka říká: "Víš, u nás je takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí." No tak se týpek zatne a je ticho. Uběhne 5 minut, 10 minut, po15-ti minutách už se nudí, tak začne před rodičem frajerku líbat. Nic ticho. Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede. Nic, ticho. Tak popadne i tchýni a taky ji pořádně vojede. Zase nic, stále ticho. Tak jde znuděný k oknu, koukne se ven a vidí, že bude pršet. Tak ho napadne, že by si mohl natřít tu motorku. Jde tedy k židli, vytáhne z bundy vazelínu a v tom se ozve otec: "No dobře, dobře, já to nádobí teda umeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Čtyřicetiletá žena utrpí srdeční záchvat.Na operačním stole spatří Boha a ptá se ho, jestli přežije.Bůh jí odpoví, že bude žít ještě dalších 40 let.Když se zotaví, rozhodne se využít toho, že je ještě v nemocnici, nechási liposukcí odstranit přebytečný tuk, vycpat silikonem prsa a rty, narovnat nos,změnit zadek, odstranit vrásky a další plastické úpravy,abyomládla. Rozhodla se, že těch dalších 40 let života, prožije jako fešanda.Když po poslední operaci vychází z nemocnice, srazí ji na přechoduauto a zemře. Znovu se ocitne tváří v tvář Bohu a spustí:"Ty hajzle! Copak jsi mě neslíbil,že budu žít ještě dalších 40 let?!A Bůh odpoví: "Ty kráso, přísahám , že jsem tě fakt nepoznal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Učitelka dá hádanku:"Na plotě je 5 ptáků.Když jednoho střelíte, kolik jich tam zůstane?"Pepíček: "Všechny ostatní odletí."Učitelka: "Odpoveď je 4,ale líbí se mi tvoje úvaha.. "Pepíček: "Sedí tři ženy a lížou zmrzlinu.První ji líže celou,druhá si ji strká do úst,třetí jemně kouše. Která z nich je vdaná?"Učitelka se začervená a poví:" Ta, co ji strká do úst."Pepíček:"Ta, která má prsten, ale líbí se mi vaše úvaha" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Je fakt takový problém napsat všechny "vtipy" do jedné odpovědi ? (Chápu, že honíš příspěvky......) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky