PepaSFI Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 no , pánové přiznejte se, každý má občas chvíle kdy přijde chuť na něco šílenýho, kdy prostě huba rajtuje, v ledničce pár záhadných zbytků, do obchodu daleko. Tak proberem ty zbytky, šup s tím na pánev, nějaký to koření do toho, něco na zapití a je to. Ale že bych se s takovou náloží musel zrovna prezentýrovat v televizi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 ... a místo oleje vodu, a místo cibulky třeba okurčičku nebo kyselý zelíčko takže to shrňme Vem zbylý bramborový knedlík, který jsi měl včera jako přílohu pečené husy. Nakrájej na kostky. Vytáhni z flašky zavařené uzené, nakrájej na kostky též. Na hlubší pánvi rozpal trochu husího sádla a opeč do křupava bramborvý knedlík. Uzené ohřej v páře. Smis na talíři a vedle do misky dej kyselou okurku a do druhé syrové kysané zelí. Do štamprle nalej vychlazej slivovici jako aperitiv, otevři plzeň. A je to... pane Babica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Jo, to by uz slo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Já si už od začátku říkal, že tohle nemůže být pravda, že to nemůže myslet vážně, to přeci nejde, to prostě nejde takle... Mě to hlava nebere, že tuhle šílenost někdo natočí jako kulinářský výtvor. Nejsem žádnej špíglnígl gurmán, ale tohle... Tak mne napadá, proč to dělal tak složitě, mohl to dát do toho hrnce všechno naráz. Protože při tom, co udělal, je úplně jedno, že část by byla spálená a část nedodělaná. Horší to už stejně bejt nemohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) Co nadelam ... Se na to pak mrknu ve zpravach, co si ruda luza uzila za srandu :-) Jsem Tě tak trochu respektoval, ale věř , že teď bych Tě nornálně trefil Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Pánové nechtějte mě na...t. Už zde bylo několikrát řečeno,že politika na fórum nepatří.Já se také zdržuji komentářů a to je při mém věku co říct.Až vám bude 55 a budete třeba bez práce,tak budete mít jiné názory. No některým bych to přál a některým radši ne .........................protože by se normálně posrali nebo posraly,ale to je uplně jedno výsledek je vždy stejný....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Tady mi neslo vubec o nejakou politiku. Ja bych tam taky nesel, to ale neznamena, ze jini nemuzou. O to tu nejde. Slo o to, ze kdyz dvacetilety capek s bouchackou a kabriem mluvi a despektem o rude luze, tak je to proste hloupe az primitivni. Mozna ovsem v tom byl zamer, ktery jsem nepochopil, neco ve smyslu:"Kdyz se zesmesnit, tak zasadne ve vlakne humor." To pak samozrejme pardon. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Pánové nechtějte mě na...t. Už zde bylo několikrát řečeno,že politika na fórum nepatří.Já se také zdržuji komentářů a to je při mém věku co říct.Až vám bude 55 a budete třeba bez práce,tak budete mít jiné názory. Já ostře souhlasím! Až mně bude 55 a budu bez práce, tak je celkem pochopitelný, že budu chtít spočinout v laskavé náruči Jardy Zavadila. Co bych taky jinýho dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Žižola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 to už bude mít kaďák jak tunel Blanka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Navrhuju místním nezaměstnaným gentlemanům zinscenovat proces a Tadu nechat zastřelit - i kdyby to mělo bejt jen kvůli kabrioletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 No, zastřelit nevím, ale paragánskou padinu si zaslouží, o tom žádná.Já bych mu dal lůzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Nevysílali tu kulinářskou specialitu na apríla? To nemůže být normální pořad, že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Nevysílali tu kulinářskou specialitu na apríla? To nemůže být normální pořad, že ne? Ne, ne to bude asi ten stejnej co vařil ty jahodový knedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Ne, ne to bude asi ten stejnej co vařil ty jahodový knedle. Je mi z toho mdlo.Dejte to pryč chce se mi zvracet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Dnešní z novinek (s tématickým obsahem)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 V.K. a M.Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Jednání zastupitelstva města Cheb 29.3.2012 - p. Bendig "...Já jsem občan České republiky a žádám své lidské právo, na co mám nárok. Jelikož nemám žádnej příjem a ani korunu na živobytí tak nemůžu platit nájem, to je automatický....... Sedm měsíců jsem NEDOSTAL ani korunu, já jsem si vědomej, že musím platit, ale musím mít taky nějakej příjem ..." http://www.youtube.com/watch?v=uad4W_vGE48 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 http://www.youtube.com/watch?v=I06Y7edfbQ8&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Jak se zavděčit ženě Na světě je jen jedna jediná, staletími ověřená a nekonečnou řadou příkladů potvrzená teorie, jak udělat ženu šťastnou. Jaká? Udělej něco, co má ráda a dostaneš za to body. Udělej něco, co nemá ráda a ztratíš body. Udělej něco, co má ráda, ale očekává to a nedostaneš žádné body. Hrozné, ale to je bohužel realita! Zákony džungle v boji o přežití jsou nekompromisní! Odborníkům jednoho výzkumného institutu z Jižní Ameriky, kteří si z pochopitelných důvodů nepřáli být jmenováni, se po letech studia a testování podařil skutečně husarský kousek. Sestavili jakýsi bodový profil hodnocení z pohledu ženy. Posuďte sami, jak se jim to podařilo a zvažte, jestli na těch prognózách o pomalém (zní to strašně), ale přece jenom už statisticky potvrzeném, vymírání mužů nenese tak trochu vinu i ta jejich neovládnutelná touha učinit ženu šťastnou ... JEDNODUCHÉ POVINNOSTI 1) Usteleš postel ... +1 2) Usteleš postel, ale zapomeneš ozdobné polštářky ...... 0 3) Pouze jednoduše přehodíš deku přes shrnuté prostěradlo ......... -1 4) Jdeš jí koupit extra tenké vložky s křidélky ... +5 5) To samé v sněhové bouřce ...... +8 6) Vrátíš se s pivem ......... -5 7) Vrátíš se s pivem, ale bez vložek ............ -25 8) V noci jdeš prověřit podezřelý zvuk, který slyšela ... 0 9) Bez toho, aby jsi něco našel ...... 0 10) Něco najdeš ......... +5 11) Zabiješ to golfovou holí ............ +10 12) Byla to její kočka ................ -40 SOCIÁLNÍ POVINNOSTI 1) Během celé oslavy zůstaneš po jejím boku ... 0 2) Chvíli s ní zůstaneš a potom jdeš za kolegou ...... -1 3) Kolega se jmenuje Lenka ......... -4 4) Lenka je tanečnice ............ -6 5) ... se silikonovými implantáty ............... -18 6) Na její narozeniny ji vezmeš na večeři ... 0 7) Není to žádné rychlé občerstvení ...... +1 8) Je to rychlé občerstvení ......... -2 9) Je to sport's bar ............ -3 10) To samé s přímým přenosem ............... -10 11) ... a ty sis pomaloval tvář barvami tvého oblíbeného mužstva................... -50 12) Jdeš ven s kámošem ... -5 13) Tvůj kámoš je šťastně ženatý ...... -4 14) Je svobodný ......... -7 15) Má sportovní auto ............ -10 16) ... italské ............... -25 17) Jdeš s ní do kina ... 0 18) Na film, který má ráda ...... +1 19) Na film, který ty nenávidíš ......... +5 20) Na film, který máš rád ty ............ -2 21) Na film, ve kterém Cyborgové žerou lidi ............... -9 22) Předtím ji klameš a povíš, že to je romantické drama..................-15 TVŮJ VZHLED 1) Na břiše ti narůstá viditelný "sval" ... -10 2) To samé, ale trénuješ, aby ses ho zbavil ...... +8 3) To samé a přecházíš na nošení kšand ......... -25 4) .. a nosíš havajské košile ............ -35 5) Ty říkáš "TO NEVADI", protože ona má břicho také ..........-800 VYDĚRAČSKÉ OTÁZKY: ("Nejsem příliš tlustá?") 1) Váháš s odpovědí ... -10 2) Zeptáš se: "Kde?" ...... -35 3) Každá jiná odpověď ......... -20 KOMUNIKACE 1) Posloucháš, co povídá ... 0 2) ... a snažíš se vypadat koncentrovaně ...... -10 3) ... alespoň 30 minut ......... +5 4) Více než 30 minut během sportovního přenosu v televizi ........+12 5) To samé, bez toho, aby ses i třeba jen jednou podíval na obrazovku............... +100 6) To samé, ale všimne si, že jsi usnul .................. -200 Autoři charitativní akce "Dejte mužům šanci", kteří chtějí zůstat v anonymitě z obavy před možnými útoky feministických skupin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky