tombed Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Metro: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 2 Dantechno a Tombed :Blbani, jsem si poprskal monitor pivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Brno jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 To chci na zeď! Odkud to máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Pase ovčák ovce na zelené louce. Najednou, co to? Po horské cestě přijíždí bavorák a za ním oblaka prachu. Za volantem mladý muž ve skvěle padnoucím obleku od Broniho, v naleštěných botách od Gucciho,vázanka D + G a na očích tmavé brýle Ray Ban. Stisknutím tlačítka stáhne okénko, vykloní se a povídá: "Hej, ovčáku, když ti řeknu, kolik máš ve svém stádě ovcí, dáš mi jednu ?" Ovčák se pomalu podívá na úspěšného mladého muže a řekne klidně: "Ale jo, proč ne?"Úspěšný mladý muž zaparkuje svůj bavorák, vytáhne notebook Dell,připojí ho ke svému mobilu AT&T, pomocí GPS určí svoji polohu, pak se připojí na satelit ESA, kde zadá svoje souřadnice a vyžádá si pořízení řady fotografií s maximálním rozlišením. Pak pomocí Photoshopu otevřepořízené digitální obrázky a exportuje je do zpracovatelského střediska v Hamburku.Během pár vteřin dostane na svůj Palm Pilot zprávu, že obrázky jsou zpracovány a uloženy v databázi SQL. Propojí databázi s Excelem, kde má stovky složitých vzorců, a uploaduje všechna uložená data. Po několika minutách má data zpracovaná. Vytiskne je na miniaturníbarevné tiskárně HP LaserJet jako stopadesátistránkovou zprávu a otočí se k ovčákovi:Máš přesně 1586 ovcí !""To je pravda. Takže podle naší domluvy si můžete vybrat jednu ovci."Ovčák pozoruje pobaveně mladého muže, jak se snaží napasovat jedno zvíře do kufru auta, a pak povídá:"Když Vám řeknu, jaké je Vaše povolání, vrátíte mi, co jste si vzal?"Mladý muž se na vteřinu zamyslí a odpoví : "Jistě.""Jste konzultant Evropské unie, " řekne ovčák.Mladému muži spadne čelist : "To je pravda. Jak jste to poznal ? ""Vůbec jsem nemusel hádat, " povídá ovčák. "Přijel jste, aniž by pro Vás kdokoliv poslal. Chtěl jste dostat zaplaceno za odpověď, kterou jsem už dávno znal - navíc na otázku, na kterou jsem se ani neptal, apřitom o mé práci víte úplný h...o. A teď mi vraťte mého psa !" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 http://hradec.idnes.cz/podvodnik-z-nachodska-miliarda-dz7-/hradec-zpravy.aspx?c=A130228_104649_hradec-zpravy_kvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Pokud se kouknete na Matrix pozpátku zjistíte, že je to film o tom jak chlap přestane brát drogy a získá práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 a jeden dlhsi.. Američania chcú vyslať špióna na Slovensko a rozhodnú sa, že najmenej nápadné bude, keď tam bude študovať na vysokej škole. Prvý adept sa ale po týždni vráti naspäť do Ameriky. - Ako to, že ťa odhalili? - pýta sa ho nadriadený. - No, prišli sme do školy, išli sme na prednášku a všetci tam spali, len ja som si zapisoval a tak ma odhalili. Pošlú tam druhého, ale ten je tiež hneď späť. - Ako to, že ta odhalili, veď už si vedel ako na to? - pýta sa šéf. - No, prišli sme na prednášku, všetci spali a ja tiež. Potom sme išli na intrák, všetci chlastali a húlili, ale ja nie, a tak ma odhalili. Američania vyšlú tretieho adepta a ten sa vráti po pol roku. - Už si tam vydržal tak dlho, tak ako ťa mohli odhaliť? - pýta sa šéf. - No, keď sme boli na prednáškach, tak všetci spali a ja tiež. Keď sme boli na intráku, tak všetci chlastali a húlili a ja tiež. Potom ale prišlo skúškové, všetci to spravili, a len mňa vyrazili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Tak si po obědě dáme nějakou hezkou písničkuhttp://www.youtube.com/watch?v=2N9kVmU9J8A Upraveno 28. února 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Po takové hezké písničce mám od smíchu poplivanej celej monitor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Horhe,proc mi to delas.Takovej peknej den jsem mohl mit.A ted se musim vyrovnat s takovymto zazitkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Tak si po obědě dáme nějakou hezkou písničkuhttp://www.youtube.com/watch?v=2N9kVmU9J8ADrahý pane Kebule, děkuji za odpolední písničku. Komentáře se musím vzdát, neboť kdybych jej sem vložil, tak je to na doživotní BAN a to přeci jen nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Me to prijde docela dobre, mozna ten klip je prilis doslovny, ale jako jsou horsi ... treba cokoli od kabatu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Nechápu co se vám na tom nelíbí. Možná mají jenom oba trošku horší vkus, co se oblečení týče, ale jinak SUPER. Upraveno 28. února 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 ještě mají autobusou chytlavku, tu znám http://www.youtube.com/watch?v=PM5cj1MKjQk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Ne, proč? Oni to myslej vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Ve světě jsou mnohem podařenější duety http://www.youtube.com/watch?v=zleya6dgkOs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 JJ, nad tím jsem se tady už kdysi rozplývali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Tak to se omlouvám, vlákno je dlouhé a tak sestudované jej bohužel nemám. Nicméně video jako stvořené pro přestávku v práci, aby si člověk s ústřední dvojicí zacvičil a protáhl tak ztuhlé svaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky