Ondoni Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Džambulka online! http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/201736/bartosova-se-ozvala-tvrdi-ze-ji-drzi-rodina-martucciho-rychtar-zalarmoval-policii-a-ta-ho-zatkla.html Jako, Miloš Macourek byl eso, ale ten Macura má taky velký potenciál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Pár výroků: Dámy, když muž řekne, že něco opraví, tak to taky udělá.Není potřeba mu to každých 6 měsíců připomínat. :-)Jsem rád, že umíme přistát na Marsu.Tak teď ještě třeba ty bankovní převody o víkendech ? :-)Děti na táboře: "Nemáme nic proti stezkám odvahy,ale chodit mimo dosah wi-fi, to už je přece jen trochu moc..." :-DS manželkou si často vyměňujeme názory.Já přicházím se svým a odcházím s jejím. :-oOtázka pro přiblblé ochranné autorské mafie:Když pták letí a zpívá, je to interpret, nebo hudební nosič ? :-)"Prej ses oženil.""Jo jo, oženil.""Tak to musíš být šťastnej.""Jo jo, to musím." :-DKdyž mi žena říká: "Cože?", tak není hluchá.Je jen milá a dává mi šanci říci svůj názor lépe, jinak, opačně... :-)"Přišlo mi upozornění, že jsem jako jeden z posledních zaměstnanců nevyplnil anonymní dotazník." :-)Víš, na čem dobře drží kočičí chlupy? Na všem. :-oCo musí udělat muž? Zasadit strom, postavit dům a zplodit syna.Co musí udělat žena? Zalévat strom, uklízet dům a starat se o ty dva pitomce. :-)Policie zatkla podvodníka prodávajícího pilulky pro věčné mládí.Jde o recidivistu, který za to byl trestán již v letech 1721, 1845 a 1926. :-)Umím karate a aikido. A taky spoustu jiných japonských slov. :-DDostal jsem nějaký prášky na tu moji paranoidní schizofrenii, ale nežeru to.Myslím, že ten doktor po mně jde. :-) = Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Jsem rád, že umíme přistát na Marsu.Tak teď ještě třeba ty bankovní převody o víkendech ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 @Georf - dobreee :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Pár výroků: Dámy, když muž řekne, že něco opraví......fakt dobrý, tenhle měl největší úspěch doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Asi si představuje v těch nebožkách svoji "z gruntu hodnou" tchyni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Pařez v Brně... se nediv když tam vychází tohle :-)... pánové, málem jsem se po..cal smíchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 "- Už si dostal foto od tej kámošky z internetu? - Áno, ale bola taká škaredá, že sa mi spustil antivir." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Pozdě večer přechází přes tmavý park osamělá žena, když se ze tmy náhle ozve: ?Stát!? Žena se zastaví. ?Lehni!? ...Žena si lehne. ?Plaz se!? Žena je strašně ustrašená, a tak se začne plazit. Po chvíli se nad ní někdo skloní a s lítostí se zeptá: ?Paní, je vám špatně? Já tu sice cvičím svého psa, ale mohl bych skočit pro doktora!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Leží mravenec na tanku, pomalu se probouzí po vopici, kouká a praví:"Teda vždycky, když se takhle ožeru, dotáhnu domu nějakou pi*ovinu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 "Príde hanblivý muž do lekárne a potichu hovorí:- Prosil by som si intímny krém.Lekárnik mu odpovedá:- Nahlas!- Nie na hlas! Na vtáka!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Pár výroků: Dámy, když muž řekne, že něco opraví, tak to taky udělá. Výborná kompilace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Príde osemročný chlapec do erotického baru a zakričí na servírku:- Hej zlato, čo takto škótsku s ľadom?- Ale chlapče, chceš aby som mala kvôli tebe problémy?- Možno neskôr, cica, ale najskôr by som si dal ten drink. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 (upraveno) Už máme Coca-Colu light, Pepsi-Colu light, Marlborky light, Sparty light...Ešte že nám aspoň tú borovičku nedojebali! Upraveno 15. července 2013 uživatelem kupec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 podla mna je 38% light, takze ano, uz do*ebali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Aký je rozdiel medzi horolezcom a horolezkyňou?Horolezkyňa môže dosiahnuť vrchol už v základnom tábore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Zastaví manželský pár pri benzínovej pumpe a pumpár hovorí manželovi:- Máte nové auto, že áno?Manželka na manžela:- Čo povedal?- Že máme nové auto.O chvíľu pumpár hovorí:- Pozerám podľa ešpézetky, že ste z Košíc.Manželka na manžela:- Čo povedal?- Že sme z Košíc!Pumpár na to:- Ja som poznal jednu ženskú z Košíc. Tá bola taká škaredá, blbá, nevedela ani súložiť, ani variť, no hrôza!Manželka zase na manžela:- Čo povedal?- Že ťa pozná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky