Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Odesláno

Milisi, Bohuzel jsem videl tve spodni pradlo ze vzdalenosti blizsi, nez mi bylo milo a muzu byt kategoricky. Chcijes i mimo vanu. Ale jestli o tom nevis, tak te panbu miluje a udelal te stastnym. :)

Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 17:55, Frostie napsal:

tu doma nikdo mít nemůže, protože by to psychicky nezvládl. Píchnout a před snídaní kopnout do pr..le!

nerozumím ... čím píchnout ? :blink:

Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 18:42, NERO.8 napsal:

spíchat....

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Nějakým édécéčkem. A to o mým spodním prádle není pravda, chodím navostro a spím voblečenej.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 18:46, Frostie napsal:

spíchat....

V 2. 8. 2013 v 18:48, Zmizík napsal:

Nějakým édécéčkem. A to o mým spodním prádle není pravda, chodím navostro a spím voblečenej.

už vám začínám rozumět ... to bude asi o něčem ráno ,bez pleny ... při puštěném éde cédéčku, když člověk spíchá do práce :blink:  

Odesláno

Tak, do konce jsem to nedal :(

V 2. 8. 2013 v 17:24, Liqid napsal:

Více mě pobavila další videa, které autorka vyprodukovala. Jen namátkou:"Mackeup do 3 minut, kokosový olej na vlasy, nákupy, zázračná semínka, moje plážová taška, jak skladuji kometiku, co je v mojí lednici, atd..."

Panička asi nemá doma co dělat a někdo jí ukázal jak zapnout kameru.

Kdo tohle dokouká do konce, tak má u mě pivo :sick01:

http://www.youtube.com/watch?v=Pm7U9f36m54

Návštěvník
Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 18:55, GSIA79 napsal:

To jsi ale přišel o slibované fotečky z dovolené. S tím videem co mám v lednici to je jistě dobré combo.

Odesláno

Nemůžu si pomoc, prostě to nešlo a to už v sobě mám půl flaše vínka... nepomohlo to, možná bez zvuku, zkusím to teda ještě jednou.

Odesláno

Vidlema.

Jsem měkkej, to video jsem nedal - pivo si holt koupím sám. Chcete sem video s tím, jak ho piju?

Návštěvník
Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 19:13, Filip.J napsal:

Vidlema.

Jsem měkkej, to video jsem nedal - pivo si holt koupím sám. Chcete sem video s tím, jak ho piju?

Jenom když nám u toho ukážeš co sebou vždycky nosíš do hospody 

Odesláno (upraveno)

má Kotáč v lednici...to je nějakej národní buditel???

přidáme jeden kap...

:sick01:

Upraveno uživatelem vanderB.
Odesláno

Tak co chronomagoři, nesložíme se na prášky pro naší oblíbenkyni z YT? Třeba se dá ještě zachránit....(nebo uspat) :sleeping_03anim:

Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 20:10, Liqid napsal:

Tak co chronomagoři, nesložíme se na prášky pro naší oblíbenkyni z YT? Třeba se dá ještě zachránit....(nebo uspat) :sleeping_03anim:

zachránit se nedá ... šla by uspat , nebo přidusit tou plenou nebo taškou

Odesláno

napadá mě gang bang, ale to je touhle pozdně - večerní dobou a už mám taky "něco" vypito :D

Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 20:55, GSIA79 napsal:

napadá mě gang bang, ale to je touhle pozdně - večerní dobou a už mám taky "něco" vypito :D

To by byl zpusob jak ji umlcet. Alespon na chvili ;)

Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 21:34, IzTaPa napsal:

To by byl zpusob jak ji umlcet. Alespon na chvili ;)

Pozor ale na kameru, aby sa tu neobjavilo video, ktore tiez nebudem schopny pozriet az do konca, rovnako ako tie postnute.

Návštěvník swanieck
Odesláno

Ty jo, dostal jsem žízeň a tak jsem se do toho vide zakousl jako pes...........ale koupací plena pro Šimonka a kurva čepička z H&M, to fakt nešlo......to už fakt bučelo jako v kravíně

V 2. 8. 2013 v 18:55, GSIA79 napsal:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...