Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No v té zprávě co uvádíš je to ale taky napsaný dost nešťastně :D

"nehodu třeba mohlo způsobit jeho přílišné rozčílení z obsahu velkoplošné reklamy"

O tom žádná, Kůdela musí být taky slušný cynik...

Odesláno

Rosekat se o reklamu je dost blbej konec... už aby to okolo těch cest zakázali.

Minule jsem zase málem boural, jak jsem čuměl nějaký holce na billboardu na kozy :-)

Já jsem minule málem boural na jižní spojce, když jsem viděl reklamu firmy Mironet "Tiskněte za půlku" a tam ten krásně bronzově opálenej zadek v modrejch tangách......:D

Odesláno

Já jsem minule málem boural na jižní spojce, když jsem viděl reklamu firmy Mironet "Tiskněte za půlku" a tam ten krásně bronzově opálenej zadek v modrejch tangách...... :D

Legendární hliník :) na severu moravy bývaly hodně vypečené billboardy...tehdy jako student marketingu jsem se tím dost bavil...

hlinik.jpg

Odesláno

Legendární hliník :) na severu moravy bývaly hodně vypečené billboardy...tehdy jako student marketingu jsem se tím dost bavil...

Normálně bych to zakázal. Motorista-erotoman jako já se pak dostává do svízelných situací.......:D

Odesláno

Ešte jedna do zbierky...

attachicon.gifBillboard.jpg

Hehe, u toho jsem se něco nastopoval, když jsem jezdíval ještě po staré z Otrokovic do Olmíku...a stopovalo se u něj (resp. kousek za ním) parádně, většina řidičů jsou totiž šovinistické prasata (jako já) a výrazně tam zpomalovali, aby se trochu pobavili...

Odesláno

Ber to tak, že jejich cílovce to stačí :D

No je to tak...v době, kdy byl největší boom takovýchto reklam na ostravsku, jsem tam pracoval v jedné malé reklamce...po asi třech měsících jsem to zabalil, protože jediné průchodné sdělení bylo, že železo = ženská a že ji tudíž můžeš brousit, ohýbat, lakovat, popouštět a případně s ní můžeš zakalit...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...