Ondoni Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 No v té zprávě co uvádíš je to ale taky napsaný dost nešťastně "nehodu třeba mohlo způsobit jeho přílišné rozčílení z obsahu velkoplošné reklamy" O tom žádná, Kůdela musí být taky slušný cynik...
Tomas_2002 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Rosekat se o reklamu je dost blbej konec... už aby to okolo těch cest zakázali.Minule jsem zase málem boural, jak jsem čuměl nějaký holce na billboardu na kozy :-) Já jsem minule málem boural na jižní spojce, když jsem viděl reklamu firmy Mironet "Tiskněte za půlku" a tam ten krásně bronzově opálenej zadek v modrejch tangách......
Ondoni Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Já jsem minule málem boural na jižní spojce, když jsem viděl reklamu firmy Mironet "Tiskněte za půlku" a tam ten krásně bronzově opálenej zadek v modrejch tangách...... Legendární hliník na severu moravy bývaly hodně vypečené billboardy...tehdy jako student marketingu jsem se tím dost bavil...
Tomas_2002 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Legendární hliník na severu moravy bývaly hodně vypečené billboardy...tehdy jako student marketingu jsem se tím dost bavil... Normálně bych to zakázal. Motorista-erotoman jako já se pak dostává do svízelných situací.......
Ondoni Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Normálně bych to zakázal. Motorista-erotoman jako já se pak dostává do svízelných situací....... ...nebo...
Tomas_2002 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 ...nebo... Tak ten je hodně hustej :D Tak dám taky ještě jeden
mondeo2 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 (upraveno) Nojo ale tohle je klasika co všechno odstartovala: Evička a její......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2013 uživatelem mondeo2
horal Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Pila Pasák je proslavená svou reklamou, např.: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Pila Pasák je proslavená svou reklamou, např.: Tak to ale nemá chybu :lol2: Mám rád vtipný a nápaditý reklamy a tahle je fakt super !
StefanM Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Zrovna jsem tímhle vláknem scrolloval a říkal jsem si, že sem musím dat pilu Pasák. Několikrát ročně jezdím na jih a pokaždé se na jejich nový billboardy těším.
sibirnaya Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Mně to přijde spíš blbý. njn, Viktore..
flivver Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Ešte jedna do zbierky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 (upraveno) Ty reklamy nejsou vtipné, ty hnusné šovinistické prase!http://www.femag.cz/osobni-je-politicke/pan-pan-pan-a-zase-pan/ Upraveno 3. září 2013 uživatelem Trojan
Ondoni Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Ešte jedna do zbierky...Billboard.jpg Hehe, u toho jsem se něco nastopoval, když jsem jezdíval ještě po staré z Otrokovic do Olmíku...a stopovalo se u něj (resp. kousek za ním) parádně, většina řidičů jsou totiž šovinistické prasata (jako já) a výrazně tam zpomalovali, aby se trochu pobavili...
gougy Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Mně to přijde spíš blbý.Ber to tak, že jejich cílovce to stačí
Ondoni Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Odesláno 3. září 2013 Ber to tak, že jejich cílovce to stačí No je to tak...v době, kdy byl největší boom takovýchto reklam na ostravsku, jsem tam pracoval v jedné malé reklamce...po asi třech měsících jsem to zabalil, protože jediné průchodné sdělení bylo, že železo = ženská a že ji tudíž můžeš brousit, ohýbat, lakovat, popouštět a případně s ní můžeš zakalit...
Doporučené příspěvky