clockyclock Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 tak ten mě dostal po tom prac.dni Lol
Markynin Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Muž: Ztratila se mi žena, šla jenom do obchodu, a pořád se nevrací!Policajt: Jak je vaše paní stará?M: To přesně nevím ... třicet... pět??P: A jak je vysoká?M: No ... je menší než já....P: Štíhlá - silnější?M: Asi tak - akorát.P: Barva očí? Vlasů?M: Barva očí ... to nedovedu přesně popsat. A barvu vlasů má podle ročního období a módy.P: A co měla na sobě?M: Asi ... džíny?? Tričko??P: Šla pěšky nebo jela autem či MHD?M: Jela autem! SPZ AA-1234, tmavomodré Audi A8 quattro,střešní okno s kovovým rámem, 18 palcové disky s ET35, obsah motoru 3 litry V6,výkon 333 koní, 8 stupňová automatická převodovka s možností tipronicdo polohy manualu...LED světla pro všechny polohy, jemňoučký škrábanecna levém předním nárazníku a odřeninka 0,5x1 cm na předním disku...
farkyostrava Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Při předvádění hodinek v jedné pobočce prodejny hodinek patřící do nejmenovaného velkoobchodu na východ od Prahy, jsem byl upozorněn na titanové sklíčko s reflexem a bateriovým strojkem od Minolty. Jeden se pořád učí ...a hulili jste tam co ?
farkyostrava Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 dneska na mne prodavacka: americke hodinky se svycarskym strojkem a do hloubky 1500 metru :-) kdo uhodne znacku ? :-D
marosh Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 dneska na mne prodavacka: americke hodinky se svycarskym strojkem a do hloubky 1500 metru :-) kdo uhodne znacku ? :-D Mě spíše více pobavil Tvůj podpis...A ta neznámá značka je tady tak oblíbená, jako Festina.
furo Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 dneska jsem na iphonu dostal zajimavou hlasku.. niečo na tom bude, ja som dnes nechal ipod touch pripojený 3 hodiny v aute odparkovanom na slnku a odvtedy je mŕtvy.
Povidláček Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 krapet morbidní ale fest originální!
Tomas_2002 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 krapet morbidní ale fest originální! Kde se to dá koupit ?. :-)
gougy Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Kde se to dá koupit ?. :-)je to super, taky to chci, ale asi to nebude moc dobře fungovat. Pokud je kostra z kovu, tak se imho chuděra kočka rozpustí dost brzo a ne pomalu jako u svíčky.
brumko Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 dneska na mne prodavacka: americke hodinky se svycarskym strojkem a do hloubky 1500 metru :-) kdo uhodne znacku ? :-DŽeby Armida A3???
Lu2cz Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 je to super, taky to chci, ale asi to nebude moc dobře fungovat. Pokud je kostra z kovu, tak se imho chuděra kočka rozpustí dost brzo a ne pomalu jako u svíčky. O to přeci nejde Já to chci taky!!!! Odkud to máš?
Povidláček Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Z Facebooku. Po Googlování jsem narazil na stránkyhttp://pyropetcandles.com/https://www.kickstarter.com/projects/1316011250/kisa 20 hodin by to mělo hořet tam píšou... Upraveno 9. června 2014 uživatelem Povidláček
Tondaa73 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 krapet morbidní ale fest originální!Taky mi to dnes přistálo na FB. Po chvilce hledání to vypadá jen jako projekt na kickstarteru....Ale je to libový....
brumko Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Už to tu bolo. /Publikováno 22.květen.2014 - 09:19/Muž: Ztratila se mi žena, šla jenom do obchodu, a pořád se nevrací!................ Upraveno 9. června 2014 uživatelem brumko
bohus76 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 "Manželka už ztratila trpělivost s pitím svého manžela a rozhodla se, že ho postraší a vytrestá. Převlékla se za Lucifera, a když se v noci připotácel opilý domů, tak na něj zpoza rohu vyskočila a zavřeštěla. Manžel si ji prohlédl a s klidem gentlemana odpověděl: "Mě nevyděsíš frajere, 15 let jsem ženatej s Tvojí ségrou !!!"
Lu2cz Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 "Manželka už ztratila trpělivost s pitím svého manžela a rozhodla se, že ho postraší a vytrestá. Převlékla se za Lucifera, a když se v noci připotácel opilý domů, tak na něj zpoza rohu vyskočila a zavřeštěla. Manžel si ji prohlédl a s klidem gentlemana odpověděl: "Mě nevyděsíš frajere, 15 let jsem ženatej s Tvojí ségrou !!!"+ 1
clockyclock Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) ?Kam jsi dal těch 200 korun na nákup???Jednomu staršímu muži.??Odkdy jsi takový lidumil? Co vlastně ten chlap dělal?? Čepoval pivo! Upraveno 9. června 2014 uživatelem clockyclock
Markynin Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Policie zatkla podvodníka prodávajícího pilulky pro věčné mládí. Jde o recidivistu, který za to byl trestán již v letech 1721, 1845 a 1926.
Tondaa73 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Policie zatkla podvodníka prodávajícího pilulky pro věčné mládí. Jde o recidivistu, který za to byl trestán již v letech 1721, 1845 a 1926. No mně příjde jako humorné to tvoje honění příspěvků. Sakra, jsi všude...
Tomas_2002 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 No mně příjde jako humorné to tvoje honění příspěvků. Sakra, jsi všude... Taky jsem si všiml. V tématu u koček, psů, atd. atd.
Doporučené příspěvky