Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Manželský pár se byl potápět v zátoce San Franciska a žena se při tom ztratila. Zoufalý manžel se vrátil domů a oznámil celou věc policii. Druhý den ráno zazvoní zvonek a za dveřmi stojí dva policisté s vážným výrazem ve tváři.

"Pan Walker? Máme informace o vaší paní."

"Co se jí stalo?"

"Máme pro vás tři zprávy. Jednu špatnou, jednu dobrou a jednou skvělou. Kterou chcete slyšet nejdřív?"

"Tu špatnou."

"Našli jsme vaši paní utopenou v zátoce."

"Jaká je ta dobrá zpráva?"

"Když jsme ji vytáhli, měla na sobě dobře dva tucty krabů a dva kilové humry."

"No a jaká může být ta skvělá zpráva?"

Policista se usmál, mlsně se olízl a povídá:

"Zítra ráno ji vytáhneme zase."

Odesláno

Manželský pár se byl potápět v zátoce San Franciska a žena se při tom ztratila. Zoufalý manžel se vrátil domů a oznámil celou věc policii. Druhý den ráno zazvoní zvonek a za dveřmi stojí dva policisté s vážným výrazem ve tváři.

"Pan Walker? Máme informace o vaší paní."

"Co se jí stalo?"

"Máme pro vás tři zprávy. Jednu špatnou, jednu dobrou a jednou skvělou. Kterou chcete slyšet nejdřív?"

"Tu špatnou."

"Našli jsme vaši paní utopenou v zátoce."

"Jaká je ta dobrá zpráva?"

"Když jsme ji vytáhli, měla na sobě dobře dva tucty krabů a dva kilové humry."

"No a jaká může být ta skvělá zpráva?"

Policista se usmál, mlsně se olízl a povídá:

"Zítra ráno ji vytáhneme zase."

+1  :lol2:   se pokakám...

Odesláno (upraveno)

Mě spíše více pobavil Tvůj podpis...

A ta neznámá značka je tady tak oblíbená, jako Festina.

maroshu ty me nemas rad !!

a prodavacka presne rekla ze se s hodinkama muzu potapet do hloubky 1500 metru... kurnik to bych byl ale prima potapec !!! Mozna i na jeden nadech :-)

Upraveno uživatelem farkyostrava
Odesláno

maroshu ty me nemas rad !!

a prodavacka presne rekla ze se s hodinkama muzu potapet do hloubky 1500 metru... kurnik to bych byl ale prima potapec !!! Mozna i na jeden nadech :-)

Tak, obecně řečeno, nemám rád žádného chlapa.

Neber to tak osobně.

Musíš si tu zvyknout. Jsou tu různí ludě a ludiska...

Odesláno

Akorád, že už jsem ho četl už v roce 1973, 1987, 1999, 2011 a ještě dneska...

:-)

Ale ten fórek byl docela vtipnej, no ne?  :)

Odesláno

Milý clockyclocku, když tě baví komentovat každý vtip, používej prosím tlačítko "multi citace", budeš mít smajlíky hezky v jednom příspěvku a nám ostatním se bude lépe číst... ;)

Odesláno

Milý clockyclocku, když tě baví komentovat každý vtip, používej prosím tlačítko "multi citace", budeš mít smajlíky hezky v jednom příspěvku a nám ostatním se bude lépe číst... ;)

už jsem mu to chtěl napsat taky........... :lol2:

Pepík sáhne Mařence pod sukni a udiveně se ptá:

,,Ty jsi také chlapeček?"

,,Ne" odpoví Mařenka "já kakám."

Porodni babka, ktera zaslouzene odrodila stovky deti prijde do nebe a Svaty Petr ji premlouva: "Tys' byla takova starostliva a dobra. Zustan jeste na zemi a pomahej zenam v bolesti, stejne tak jako dosud, jen Ty to umis tak dobre." Porodni babka nato odpovi. "Vis Svaty Petre, nemohu se jiz vice divat, jak zeny trpi a otcove deti si mezi tim uzivaji." "To neni problem, zaridim to, aby pri kazdem Tvem porodu otcove deti trpeli stejne jako rodicky." Tak se babka vrati nazpet a hned ji volaji k porodu. Zena se sviji v bolestech na posteli a manzel sedi u okna, chlasta pivo a priserne se chechta. "Vas nic neboli?" - pta se babka, "Ne, mne ne, ale podivejte se ven z okna na toho kominika. Sviji se na ty strese, jako kdyby byl v poslednim tazeni!"

hoří empire state building na hoře desítky lidí všichni voaljí pomooc pomooc náhle se dole objeví chlápek nabouchanej biceps triceps a řiká skákejte já vás chytím. Všichni nénéénénéné zabijem se ale nákej odvážlivec řekne nemám co ztratit a skočí ten ho chytí a najednou skáčou všichni. chlápek všechny chytí a najednou skáče cikán chlápek poodstoupí o 5m do zadu, cikán se rozplácne a chlápek se tak koukne a řiká hej lidi, ti ohořelí až na konec

Odesláno

Ten tvuj Pepicek me dostal a abych jen zbytecne neplkal, tak mi to neda nepochlubit se se svym zazitkem ze sluzebky. 

Sel jsem na letisti na wecko a nebylo v pozadovanem hygienickem standardu, tak jsem se rozhodl nezasedat a poresit potrebu ve drepu tzv. na arabase a co se mi neprihodilo. Kdyz uz jsem myslel, ze je vse venku, tak jsem se pohnul smerem dopredu a jal se utirat zadnici a zbytek produkce mi zaplul primo do gati.

Muj vyraz si v tu chvili asi dokazete predstavit... :)

Odesláno

Je to starší fórek, ale možná někoho pobaví.

Co jsi takovej smutnej?" 
,,Nevíš? Karel umřel." 
,,Co!? A jak?" 
,,Tak - přišel domů, lehnul si na gauč, zakouřil si a gauč začal hořet." 
,,Uhořel?! " 
,,Ne, ne... stihnul ještě vyskočit oknem." 
,,Tak se zabil tím skokem z okna?" 
,,Ne, ne. Předtím ještě stihl zavolat hasiče a ti roztáhli plachtu." 
,,A...?" 
,,Jak skočil, ta ho zpátky odrazila do toho jeho okna." 
,,No do řiti! Takže přeci jen uhořel?!" 
,,Ale ne, ne. Chytil se rámu okna a skočil zas dolů." 
,,Tak se polámal jak spadl dolů?!" 
,,Ne, nepolámal. Stáli tam ti hasiči s plachtou. Spadl do ní, odrazilo ho to zase, ale na cestu." 
,,Tak ho teda přejelo auto?" 
,,Nee. Nic ho nepřejelo - jel akorát kamion a on se od jeho plachty zas odrazil do toho svýho okna." 
,,DO HÁJE! TAK JAK UMŘEL???" 
,,Zastřelili ho, protože už všechny sral.

Odesláno

jen malo vtipu se mi zarylo do pameti jako tento (pritahl ho v prvni tride kamarad od starsiho brachy)...

Pasou se dve kravy na louce a jedna z nich kousne do granatu. Vybuch ji rozerve tlamu od ucha uchu, ta druha kouka, vali bulvy a rika: "Ty kraavo...ty se smejes, ale mohlo nas to zabit!"

31y85Nl3pqL._SX466_.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...