Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  babaq napsal:
Ty jo, tak to jsem chytil akorát to "Nič" na konci. Wow... ;)

Ako DOLMETSCHER sem taky rozuměl jen to "nič" na konci spontáního projevu a párkrát ja, tu, on, nič během řeči.. :helpsmilie:

Upraveno uživatelem kejklik
Odesláno

Hodně vtipný post, záměrně anonymně, nechci rýpat:

...

Tento příspěvek byl editován Jeremy: včera, 21:15

Důvod editace: Vymazal jsem nicneříkající bláboly. Zbytek ponechán.

Odesláno (upraveno)

Vrátil se český zbohatlík z Afriky a mimo jiné se chlubil, že ulovil dva slony, dva lvy a dva nouplízy. Když se ho ptali, co to ten nouplíz je, tak říkal: "Já nevím, bylo to černé jako opice a když jsem na to mířil kulovnicí, tak to utíkalo na strom a řvalo Nou plíz, nou plíz!"

Přijde rom do drogerie a říká: Dyk, máte tu vůňu, co se menuje jak já? Prodavačka se na něj překvapeně podívá a ptá se: Vy se snad jmenujete Christian Dior? A rom odpoví: Ne, já su Dežo Dorant.

Upraveno uživatelem Krupkic
Odesláno
  lolohh napsal:
Kdy bude v Česku dobře?

Až vdova po Čunkovi přijde za Topolánkem do basy, aby se zeptala, kdo zastřelil Paroubka s Bursíkem na Klausově pohřbu.

Hodně blbý, na svobodě a vysmátý zůstali jen Filip, Dolejš a mladej Grebeníček

Odesláno (upraveno)
  kejklik napsal:
Hodně blbý, na svobodě a vysmátý zůstali jen Filip, Dolejš a mladej Grebeníček

Chtěl jsem tam aspoň jednoho z nich namontovat, ale nakonec jsem to nechal tak, jak mi to přišlo mailem. Jinak máš samozřejmě pravdu.

Edit: ještě jsem sem chtěl dát odkaz na včerejší online rozhovor s Paroubkem na idnes.cz, protože místy byl opravdu vtipný. Ale nakonec jsem to radši neudělal.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
  lolohh napsal:
Chtěl jsem tam aspoň jednoho z nich namontovat, ale nakonec jsem to nechal tak, jak mi to přišlo mailem. Jinak máš samozřejmě pravdu.

Edit: ještě jsem sem chtěl dát odkaz na včerejší online rozhovor s Paroubkem na idnes.cz, protože místy byl opravdu vtipný. Ale nakonec jsem to radši neudělal.

jj chybi tam Sobotka a spol.

Ted nevim kde to presne je, ale urcite me nekdo doplni. V nejakem muzeu/galerii existuje vystavka 200 fotografii poslancu a vzduchovka. a clovek si muze beztrestne zastrilet. me to velmi pobavilo a lidi co si zastrileli jako na pouti, tak to pobavilo taky. rozstrilene fotky pak odnesou do parlamentu. tak me napada, ze by Kocka mohl udelat podobnou atrakci ve sve maringotce. vydelal by tim neskutecne penize. :) mozna podnikatelksy zamer. hele mengelis, je to legalni? muzu to udelat?

Odesláno
  Traveller napsal:
U takových mě mrzí, že se nešli podívat blíž...

Hodnoceno podle verbálního projevu. Divím se, že se vůbec vzdálili. Podobné kousky mě napadaly v sedmi letech. A to se zase divím, že jsem něco nepodpálil. :)

Odesláno
  911 napsal:
hele mengelis, je to legalni? muzu to udelat?

legální to je, ale ačkoliv to jsou hajzlové, tak si nemyslím, že to je správné. podobná záležitost je obdobná jako verbální násilí, tzn. že posouvá hranice akceptovaného dále a dále, až to skutečně v násilí přeroste. když Hitler začal na počátku 20. let hlásat své myšlenky, tak ho taky všichni nechali s tím, že to jsou jen řeči a řeči ještě nikomu neublížily...

Odesláno
  mengelis napsal:
legální to je, ale ačkoliv to jsou hajzlové, tak si nemyslím, že to je správné. podobná záležitost je obdobná jako verbální násilí, tzn. že posouvá hranice akceptovaného dále a dále, až to skutečně v násilí přeroste. když Hitler začal na počátku 20. let hlásat své myšlenky, tak ho taky všichni nechali s tím, že to jsou jen řeči a řeči ještě nikomu neublížily...

Násilí má 3 stupně

verbální

proti předmětům

proti lidem

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...