Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

legální to je, ale ačkoliv to jsou hajzlové, tak si nemyslím, že to je správné. podobná záležitost je obdobná jako verbální násilí, tzn. že posouvá hranice akceptovaného dále a dále, až to skutečně v násilí přeroste. když Hitler začal na počátku 20. let hlásat své myšlenky, tak ho taky všichni nechali s tím, že to jsou jen řeči a řeči ještě nikomu neublížily...

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky

ale popravdě řečeno, je tu ještě jedna rovina, tohle je sice hloupá, ale stále umělecká performance. tam jsou mantinely nastaveny jinak, pokud by se to ovšem stalo komerční aktivitou, pak by to už bylo možno napadnout minimálně trestním oznámením. politici jsou koneckonců určitá jasně definovaná a ohraničená skupina obyvatelstva a není až takový rozdíl střílet do fotek 200 politiků nebo do fotek 200 černochů/asiatů/židů. politici sice mají sníženou míru ochrany osobnosti, ale tohle už je oblast trestního práva, takže věc odlišná. určitě by z toho polízanice a tahanice se zákonem byla, i když krim skoro jistě ne.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem před rokem možnost shlédnout videoprezentaci o těchto záležitostech, kterou připravili pyrotechnici PČR na letišti v Ruzyni a docela mě to dostalo. Například jsem koukal co dokáže běžná rozbuška aktivovaná v kufříku s písemnostmi a tím teprve začínali.

Narovnali mi představy pokřivené scénami z amerických filmů. B)

Odkaz ke komentáři

A teď něco pro ženaté:

ČTYŘI STUPNĚ OSOBNÍ ODVAHY

ODVAHA 1. STUPEŇ:

Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš:"Zametáš nebo ještě někam letíš?"

ODVAHA 2. STUPEŇ:

Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Manželka leží v posteli a nespí. Vezmeš si židli a sedneš si k ní. Na její otázku: "Co to má znamenat?" odpovíš: "Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne."

ODVAHA 3. STUPEŇ:

Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Smrdíš dámským parfémem a na košili máš rtěnku. Plácneš manželku po zadku a řekneš: "Tak a teď jsi na řadě ty!"

ODVAHA 4. STUPEŇ:

Ve tři ráno dorazíš domů v náladě a objetí dvou slečen a ve dveřích zašeptáš manželce do ucha: "Stará, nebuď svině, řekni, že jsi ségra."

Až to někdo vyzkoušíte, pochlubte se, jak jste odvážní. Já se rovnou přiznávám, že jsem srab ..... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

A teď něco pro ženaté:

Až to někdo vyzkoušíte, pochlubte se, jak jste odvážní. Já se rovnou přiznávám, že jsem srab ..... :smile_anim:

jak znám svou přítelkyni,klidně by dosvědčila,že je ségra.......a až bych to nečekal,dostal bych to nějakým způsobem x-krát nazpět......:lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...