911 Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 legální to je, ale ačkoliv to jsou hajzlové, tak si nemyslím, že to je správné. podobná záležitost je obdobná jako verbální násilí, tzn. že posouvá hranice akceptovaného dále a dále, až to skutečně v násilí přeroste. když Hitler začal na počátku 20. let hlásat své myšlenky, tak ho taky všichni nechali s tím, že to jsou jen řeči a řeči ještě nikomu neublížily... diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 diky ale popravdě řečeno, je tu ještě jedna rovina, tohle je sice hloupá, ale stále umělecká performance. tam jsou mantinely nastaveny jinak, pokud by se to ovšem stalo komerční aktivitou, pak by to už bylo možno napadnout minimálně trestním oznámením. politici jsou koneckonců určitá jasně definovaná a ohraničená skupina obyvatelstva a není až takový rozdíl střílet do fotek 200 politiků nebo do fotek 200 černochů/asiatů/židů. politici sice mají sníženou míru ochrany osobnosti, ale tohle už je oblast trestního práva, takže věc odlišná. určitě by z toho polízanice a tahanice se zákonem byla, i když krim skoro jistě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Kdyby to chtěl někdo zkoušet, tak nemusí. 50 l láhev se zemním plynem v ohni. A do humoru to určitě nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Měl jsem před rokem možnost shlédnout videoprezentaci o těchto záležitostech, kterou připravili pyrotechnici PČR na letišti v Ruzyni a docela mě to dostalo. Například jsem koukal co dokáže běžná rozbuška aktivovaná v kufříku s písemnostmi a tím teprve začínali. Narovnali mi představy pokřivené scénami z amerických filmů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Sorry za tu plachtu, já zmenšil obě a při vkládání se mi tam připletla ta původní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Sorry za tu plachtu, já zmenšil obě a při vkládání se mi tam připletla ta původní Tomu rikam ekologicka likvidace Mas to zmenseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Tomu rikam ekologicka likvidace Mas to zmenseny. Dík. Ani šrotovné nám nedali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORGE1 Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 A teď něco pro ženaté: ČTYŘI STUPNĚ OSOBNÍ ODVAHY ODVAHA 1. STUPEŇ: Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš:"Zametáš nebo ještě někam letíš?" ODVAHA 2. STUPEŇ: Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Manželka leží v posteli a nespí. Vezmeš si židli a sedneš si k ní. Na její otázku: "Co to má znamenat?" odpovíš: "Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne." ODVAHA 3. STUPEŇ: Ráno ve tři přijdeš domů ožralý. Smrdíš dámským parfémem a na košili máš rtěnku. Plácneš manželku po zadku a řekneš: "Tak a teď jsi na řadě ty!" ODVAHA 4. STUPEŇ: Ve tři ráno dorazíš domů v náladě a objetí dvou slečen a ve dveřích zašeptáš manželce do ucha: "Stará, nebuď svině, řekni, že jsi ségra." Až to někdo vyzkoušíte, pochlubte se, jak jste odvážní. Já se rovnou přiznávám, že jsem srab ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Ja to vidim tak na 2stupne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 A teď něco pro ženaté: Až to někdo vyzkoušíte, pochlubte se, jak jste odvážní. Já se rovnou přiznávám, že jsem srab ..... jak znám svou přítelkyni,klidně by dosvědčila,že je ségra.......a až bych to nečekal,dostal bych to nějakým způsobem x-krát nazpět...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friedrich Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 . . . dělal bys bráchu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 . . . dělal bys bráchu ? to jsem neměl na mysli,ale jak ji znám,tak by mne "sekla" takovým způsobem,že bych do smrti nezapoměl.......něco ve stylu,že bych se probudil a hlavu(svojí) měl položenou na břiše(taky svém).....bo tak nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 takhle jednou dopadneme všichni http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=ikea.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 (upraveno) Upraveno 26. dubna 2009 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Nevím, možná že už to tady bylo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 http://www.youtube.com/watch?v=dFukkkhhZ1o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2009 (upraveno) To si zase někdo "zapřekládal" z AJ ... copak v golfu se hraje koulemi? Kdyby tam raději nechali původní text... edit - vložení obrázku.. Upraveno 27. dubna 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TB298 Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2009 Toto stojí za podívání Jak správně použít fukar http://www.freeklip.cz/play.php?vid=3691 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2009 Ten fukar je geniální... prej hajde, hajde, chlapík myslel, že ho povzbuzujou kumpáni v putyce ať tam šoupne ještě jeden hlt rakije. Tomu odbouranýmu policajtovi se ani nedivim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky