Traveller Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Pro ty, co se pohoršovali: to asi neznáte knihu vtipů o mrtvých dětech. Je dost morbidní. Jeden z těch slabších. Paní Nováková vaši dcerku přejel parní válec. Nemůžu jsem ve vaně - šoupněte mi ji pod dveřmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Hlášení v Ostravské ZOO: "Žádáme rodiče Pavlínky Ciencialové, ať se dostaví k pavilonu tygrů... Pro sandálky..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Jeden komiksový, chce to trošku představivosti: Letí superman nad městem a najednou vidí na střeše baráku ležet úplně nahou superženu s roztaženýma nohama. Říká si ?Kurva já bych ji tak mrdal, ale ona mě pošle určitě do prdele?. Chvilku přemýšlí a pak najednou" Vždyť jsem superman! Sletím rychlostí světla dolů, rychlostí světla ji ošukám a stejně rychle zmizím. Vůbec si toho nevšimne." Chvilku se odhodlává a pak to prostě udělá přesně podle plánu.Superžena leží a říká: ?Co to bylo kurva!?Neviditelný muž řekne: ?Nevím, ale strašně mne bolí prdel?? a ještě jeden ostrejší Přijde pěkná 40cátnice do hospody plné chlapů, sedne si sama k volnému stolu a objedná si láhev whisky. Naleje ji do sebe a pak úplně namol spadne pod stůl. Chlapi nejdřív zírají a pak se na ní všichni vystřídají, po chvíli se ženská probere a volá si taxíka. Takto se to opakuje i následující den. Třetí den přijde znovu, ale objedná si vodku, číšník ji donese a povídá ?tak dneska změna??, ženská odvětí: ?whisku už nechci ani vidět, strašně mě po ní pálí kunda?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Ja spis nechapu proc by ty rakve vozil pani domu a ne do marnice ... protože pak by z toho vtipu bylo: Pohřebák přiveze děti v rakvích z tábora do márnice, zatímco nic netušící Vodičková vyhlíží netrpělivě své ratolesti z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 No vidis a je z toho hezkej kamenak protoze bagr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Též znám jeden starej a drsnej : Jaký je nejlepší dárek pro mrtvé děťátko? Mrtvé štěnátko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Dejte už pokoj s mrtvolkama. Ale když už slyším o mrtvém štěňátku, tak mi nedá a taky musím... Viděl jsem mrtvé štěňátko,když projížděl jsem Stodůlky.Nasr.alo totiž pánička -nechtělo papat granulky.A tak mu tvrdě v afektušlápnul vší silou na kulky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Dejte už pokoj s mrtvolkama. Ale když už slyším o mrtvém štěňátku, tak mi nedá a taky musím... Viděl jsem mrtvé štěňátko,když projížděl jsem Stodůlky.Nasr.alo totiž pánička -nechtělo papat granulky.A tak mu tvrdě v afektušlápnul vší silou na kulky!!! se mi to naj nerymuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Zkus si k tomu klepat nohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) protože pak by z toho vtipu bylo: Pohřebák přiveze děti v rakvích z tábora do márnice, zatímco nic netušící Vodičková vyhlíží netrpělivě své ratolesti z okna. :lol2: Tak ten je nejlepší, dík! Upraveno 30. července 2014 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 snad se po někom neopakuji.... http://g.cz/17-plus-6-duvodu-proc-by-cesko-melo-byt-soucasti-nemecka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 já ti ani tak nějak nevim jestli tohle je vtipné.. imho je v tom i docela slušná porce pravdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 já ti ani tak nějak nevim jestli tohle je vtipné.. imho je v tom i docela slušná porce pravdyMě to spíše uráží a mého dědu by jeblo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Mě to spíše uráží a mého dědu by jeblo.. proč tě uráží taková blbost? :-) dneska je nějaký špatný klíma.západní soused nás po staletí ovlivňoval, převzali sme slova (trošku zkomolili aby to nevypadalo úplně blbě), věci které od nich pocházej.... staletí tady bylo silné zastoupení obyvatel... Podobnou teorii nadhazuje už dlouho bratr lidem který se hrozně oháněj češstvim... má z nich děsnou prdel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 A tenhle znáte?"Prodám Breitling Navitimer . . . . " :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Gougy, my co to máme do prvního německého města blíž než do Českého to vidíme trochu jinak.. a Pražáci taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 proč tě uráží taková blbost? :-) dneska je nějaký špatný klíma.západní soused nás po staletí ovlivňoval, převzali sme slova (trošku zkomolili aby to nevypadalo úplně blbě), věci které od nich pocházej.... staletí tady bylo silné zastoupení obyvatel... Podobnou teorii nadhazuje už dlouho bratr lidem který se hrozně oháněj češstvim... má z nich děsnou p...lAsi by to chtělo znásilnit babičku Wermachtem, jsou věci, co dokáží profilovat názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Tak jsem se jel projet na kole a narazil jsem na zajimavou Pizzerku Pizzerie u Mňa - ty nazvy pro Pizzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 A tenhle znáte? "Prodám Breitling Navitimer . . . . " :lol2: Tak ta byla fakt dobrá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Tak jsem se jel projet na kole a narazil jsem na zajimavou Pizzerku Pizzerie u Mňa - ty nazvy pro Pizzu jdu blejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky