Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Jeden komiksový, chce to trošku představivosti: :clap:

Letí superman nad městem a najednou vidí na střeše baráku ležet úplně nahou superženu s roztaženýma nohama. Říká si ?Kurva já bych ji tak mrdal, ale ona mě pošle určitě do prdele?. Chvilku přemýšlí a pak najednou" Vždyť jsem superman! Sletím rychlostí světla dolů, rychlostí světla ji ošukám a stejně rychle zmizím. Vůbec si toho nevšimne." Chvilku se odhodlává a pak to prostě udělá přesně podle plánu.
Superžena leží a říká: ?Co to bylo kurva!?
Neviditelný muž řekne: ?Nevím, ale strašně mne bolí prdel??

a ještě jeden ostrejší :lol2:

Přijde pěkná 40cátnice do hospody plné chlapů, sedne si sama k volnému stolu a objedná si láhev whisky. Naleje ji do sebe a pak úplně namol spadne pod stůl. Chlapi nejdřív zírají a pak se na ní všichni vystřídají, po chvíli se ženská probere a volá si taxíka. Takto se to opakuje i následující den. Třetí den přijde znovu, ale objedná si vodku, číšník ji donese a povídá ?tak dneska změna??, ženská odvětí: ?whisku už nechci ani vidět, strašně mě po ní pálí kunda?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja spis nechapu proc by ty rakve vozil pani domu a ne do marnice ...

protože pak by z toho vtipu bylo:

Pohřebák přiveze děti v rakvích z tábora do márnice, zatímco nic netušící Vodičková vyhlíží netrpělivě své ratolesti z okna.

Odkaz ke komentáři

Dejte už pokoj s mrtvolkama. 

Ale když už slyším o mrtvém štěňátku, tak mi nedá a taky musím...

Viděl jsem mrtvé štěňátko,

když projížděl jsem Stodůlky.

Nasr.alo totiž pánička -

nechtělo papat granulky.

A tak mu tvrdě v afektu

šlápnul vší silou na kulky!!!

Odkaz ke komentáři

Dejte už pokoj s mrtvolkama. 

Ale když už slyším o mrtvém štěňátku, tak mi nedá a taky musím...

Viděl jsem mrtvé štěňátko,

když projížděl jsem Stodůlky.

Nasr.alo totiž pánička -

nechtělo papat granulky.

A tak mu tvrdě v afektu

šlápnul vší silou na kulky!!!

se mi to naj nerymuje... :)

Odkaz ke komentáři

protože pak by z toho vtipu bylo:

Pohřebák přiveze děti v rakvích z tábora do márnice, zatímco nic netušící Vodičková vyhlíží netrpělivě své ratolesti z okna.

:lol2: :lol2: :lol2:

Tak ten je nejlepší, dík!

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Mě to spíše uráží a mého dědu by jeblo.. 

proč tě uráží taková blbost? :-)  dneska je nějaký špatný klíma.

západní soused nás po staletí ovlivňoval, převzali sme slova (trošku zkomolili aby to nevypadalo úplně blbě), věci které od nich pocházej.... staletí tady bylo silné zastoupení obyvatel... Podobnou teorii nadhazuje už dlouho bratr lidem který se hrozně oháněj češstvim... má z nich děsnou prdel

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

proč tě uráží taková blbost? :-)  dneska je nějaký špatný klíma.

západní soused nás po staletí ovlivňoval, převzali sme slova (trošku zkomolili aby to nevypadalo úplně blbě), věci které od nich pocházej.... staletí tady bylo silné zastoupení obyvatel... Podobnou teorii nadhazuje už dlouho bratr lidem který se hrozně oháněj češstvim... má z nich děsnou p...l

Asi by to chtělo znásilnit babičku Wermachtem, jsou věci, co dokáží profilovat názory :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...