Hasňa Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) clockyclok: No, máme to holt každý jinak. Tohle mi přijde hodně nesměšné a ponižující. Stejně tak videa do bezvědomí ožralých polských a ruských bezdomovců. Jo je stejná úroveň. Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Mazec! no nene. jak vyčkával na tu správnou příležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) Hasno, nejdrive jsem myslel, ze komentujes sve osme misto v top ten Jinak souhlasim. Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) To vis, pohoda v práci (home office ) tak tam ty příspěvky skáčou samy. Ale prodat teď fakt nic nechci. Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Mi to video přijde docela vtipné... Každopádně je určitě fajn tady mít arbitry, kteří nám řeknou, které hodinky jsou nejlepší a které vtipy jsou nejvtipnější. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Co mas za problém? Vždy mluvím za sebe! Jako každý tady. Nebo musím mít stejné názory, jako ty? Jestli ti vadí různost názorů, tak jsi na diskuzním fóru na špatné adrese, protože o různých názorech je to tady především. Úplně stejně na mě pořád útočí ještě jeden trouba tady, jehož nick jsem teď zapomněl, má takový divný, modrý avatar. Nejste náhodou kámoši? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Jo, to je brácha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) m. n. : No, aspoň máš smysl pro humor. Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Tohle mi přijde hodně nesměšné a ponižující. Souhlas, je to spíš trapné než humorné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 spíš trapné než humorné.trapně ftipný. Ale pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Ty si moc nevyskakuj, sám jseš v topten. si to hlídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) diskuze pod clankem na hodinkee.com - INTERVIEW: Former Morgan Motor Company Designer Turned Bespoke Watchmaker Matthew Humphrieshttp://www.hodinkee.com/blog/an-interview-with-automotive-and-watch-designer-matthew-humphries hodinky (http://static.squarespace.com/static/4fa14d3ce4b08a53fa26468e/t/53e10418e4b048ac9e91e476/1407255591133/?format=750w) samy o sobe jsou vcelku o nicem, ale tenhle komentar me rozesmal Chris ? a day agoModded Seikos sold for seven times the retail price and then he compares what he's doing to someone building complete watches like Bill Yao? Really? Chaz Chris ? 18 hours agoHe's British. It's allowable.Pecorino Chaz ? 12 hours agoAt least he didn't say the movement was "developed and built on british shores".Chaz Pecorino ? 9 hours agoHail Britannia...God shave the Queen Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem IzTaPa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Ty si moc nevyskakuj, sám jseš v topten. Heh, Džony to stihnul za jediný den :-D jdu se mrknout do prodejní sekce, jestli by tam pro mě neměl něco od hraběte z Monte Wehra ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 https://www.youtube.com/watch?v=47JoDVRKzLI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Tohle na mě právě vybaflo z jedné reklamy. Nepotřebuje někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 jo když jsem na tu plácačku jednou někde už tedy nevím kde koukal, tak tam v tom popisku funkce bylo napsáno - Humánní prostředek na hubení létajícího hmyzu.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Nevím, co to dělá v sekci humor. Používal jsem to u babičky, kde bylo vždy milion komárů, takže před spaním jedině vymlátit. Se standardní plácačkou všude krvavé fleky po zdi, tohle se zapne a přiloží, komár se lekne a vzlétne přímo do drátů. Občas to i pěkně zajiskřilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) Tú plácačku už mám doma asi 6 rokov. Mám ju vedľa postele, keď sú premnožené komáre. Dá sa tým trafiť komár aj potme, je to lepšie než trieskať si zauchá edit: Liquid, presne tak Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) To jsem měl mít včera ve dvě ráno. Vletela nám do ložnice z venku obrovská moucha Masaryka a byla tak hlucna, ze jsem musel vstát, vzít Reflex a pět minut ji honit, než jsem ji sejmul. Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 To uz byla ta moucha fousata,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky