mtruelle Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 To mě připomněli.... Jaký je rozdíl mezi komárem a pinďourem.... Komára můžeš honit celou noc...... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 jo když jsem na tu plácačku jednou někde už tedy nevím kde koukal, tak tam v tom popisku funkce bylo napsáno - Humánní prostředek na hubení létajícího hmyzu.......... To o té hománnosti je v popisku pořád Nevím, co to dělá v sekci humor. Používal jsem to u babičky, kde bylo vždy milion komárů, takže před spaním jedině vymlátit. Se standardní plácačkou všude krvavé fleky po zdi, tohle se zapne a přiloží, komár se lekne a vzlétne přímo do drátů. Občas to i pěkně zajiskřilo. Dal jsem to sem, protože mi to přišlo humorné. Jako že lidi už nevědí, co by vymysleli. Ale pokud to skutečně funguje, tak fajn. To je dobré vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Ano, funguje :-)používáme několik let a velice úspěšně. Nejlepší jsou octomilky, ty s efektnim zableskem prasknou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Dědkovi nestojí a babka už neví co by. Tak se jde poradit a někdo jí řekne, že to musí udělat jako indičtí fakíři s kobrou - pomocí flétny. Večer vytáhne flétnu a začne pískat a vlnit se nad dědkem přikrytým peřinou v místech, kde má dojít k onomu postavení. Po chvíli se začne peřina napínat. Babka píská dál a za chvíli je peřina jako cirkusový šapitó. ´Tak dědku a můžeme jít na to!´ říká babka. ´Nemůžeme, to mi jenom vylezla tasemnice!´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Souhlas, je to spíš trapné než humorné. Každý surfař čeká na svou vlnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Každý surfař čeká na svou vlnu.tak to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Neviem kde to dať. Konečne to niekto zverejnil. Dobre sa na to pozerá http://vimeo.com/102525628 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Neviem kde to dať. Konečne to niekto zverejnil. Dobre sa na to pozerá No, já nevim... já tam vidim sice pěknou, ale především blbě připoutanou holku. To už mi přijde vtipnější Ken Block a jeho Boobkhana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 No, já nevim... já tam vidim sice pěknou, ale především blbě připoutanou holku. To už mi přijde vtipnější Ken Block a jeho Boobkhana... Za to ty japonky maj pětibodovej pás správně... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Za to ty japonky maj pětibodovej pás správně... :-) Tak urcite... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Ken Block a jeho Boobkhana... Yuki je rozkošná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 (upraveno) SPARTA kam jinam to tady vrazit. :-) Plzeň ...kam jinam to tady vrazit :-) Upraveno 8. srpna 2014 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 kdo potrebuje google, kdyz ma doma zenskou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Taková koncentrace hnusu se jen tak nevidí http://www.swisspl.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Strastiplná cesta SKX013 v podaní DHL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 No tak je aspoň budeš mít hezky natažený.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Mám něco velice podobného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 To jsou dobrý úlety...se krásně balíčky (hodinky) proletěly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 kdo potrebuje google, kdyz ma doma zenskou ... Je to na ebayi - taky jsem si jedno pořídil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Jeden odkaz jen pro uživatele FB, jinde jsem to video bohužel zatím nenašel. Ta holka je geniální... :D https://www.facebook.com/photo.php?v=698398023548894&set=vb.147296998659002&type=2&theater 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky