Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

jo když jsem na tu plácačku jednou někde už tedy nevím kde koukal, tak tam v tom popisku funkce bylo napsáno - Humánní prostředek na hubení létajícího hmyzu.......... :lol2:

To o té hománnosti je v popisku pořád  :D

Nevím, co to dělá v sekci humor. Používal jsem to u babičky, kde bylo vždy milion komárů, takže před spaním jedině vymlátit. Se standardní plácačkou všude krvavé fleky po zdi, tohle se zapne a přiloží, komár se lekne a vzlétne přímo do drátů. Občas to i pěkně zajiskřilo.

Dal jsem to sem, protože mi to přišlo humorné. Jako že lidi už nevědí, co by vymysleli. Ale pokud to skutečně funguje, tak fajn. To je dobré vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dědkovi nestojí a babka už neví co by. Tak se jde poradit a někdo jí řekne, že to musí udělat jako indičtí fakíři s kobrou - pomocí flétny. Večer vytáhne flétnu a začne pískat a vlnit se nad dědkem přikrytým peřinou v místech, kde má dojít k onomu postavení. Po chvíli se začne peřina napínat. Babka píská dál a za chvíli je peřina jako cirkusový šapitó. ´Tak dědku a můžeme jít na to!´ říká babka. ´Nemůžeme, to mi jenom vylezla tasemnice!´

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...