Leclerc Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 http://www.vox.de/flash/game.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Upozorňuji, že obsahuje materiál se sexuální tematikou, tak pokud to někoho uráží, neklikejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Upozorňuji, že obsahuje materiál se sexuální tematikou, tak pokud to někoho uráží, neklikejte Cos to sem dal za hovadinu?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Upozorňuji, že obsahuje materiál se sexuální tematikou, tak pokud to někoho uráží, neklikejte Se sexem to nemá nic společného a s humorem tuplem ne, za to bych ti dal Upraveno 12. června 2009 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Upozorňuji, že obsahuje materiál se sexuální tematikou, tak pokud to někoho uráží, neklikejte Tak tohle bylo hoooooodne trapne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Patriku, fakt jsi me nasral, Tvoje vtipy me nikdy moc nebraly, ale to je vec vkusu. Tohle je zlomyslna hovadina, ktera je dobra tak k posilani mezi pubertaky, kdyz se chtej vyprudit. Odkaz mazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zach650csi Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Upozorňuji, že obsahuje materiál se sexuální tematikou, tak pokud to někoho uráží, neklikejte Rychle smazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 ku*va, ze ja na to klikal! tohle me fakt pekne vytocilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 a co tam bylo? pro ty, co se vratili ted z hospody a je to uz pryc? nejaky lekak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2009 a co tam bylo? pro ty, co se vratili ted z hospody a je to uz pryc? nejaky lekak? Nechtěj to vědět! Nechtěj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2009 Ja bych taky chtel videt, co vas tak rozrusilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2009 a co tam bylo? pro ty, co se vratili ted z hospody a je to uz pryc? nejaky lekak? Nevím, co tam bylo, ale stránka potom nešla zavřít. Tak jsem musel vypnout prohlížeč a zapnout ho od začátku. Tím jsem přišel o všechny otevřené stránky v panelech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2009 Bylo tam nějaké video se třemi chlapy pod sprchou, moc jsem z něj neviděl, standardně mám flash vypnutý a zapnul se mi až před koncem když jsem se snažil kliknout na poskakující stránku - okno se zmenšilo a stránka začala poskakovat po celé obrazovce. Byla to první takováhle hračička, která mi fungovala i pod Linuxem, což mě zaujalo. Tedy aspoň ve Firefoxu, v jiných prohlížečích jsem nezkoušel. Docela by mě zajímalo, tak to je udělané. Pokud jsem někoho naštval, tak se omlouvám, přišlo mi to jako docela zábavný vtípek, ale možná to bylo už pozdní hodinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2009 Nevím, co tam bylo, ale stránka potom nešla zavřít. Tak jsem musel vypnout prohlížeč a zapnout ho od začátku. Tím jsem přišel o všechny otevřené stránky v panelech. Opera zobrazuje štandartne posledne otvorene panely, vo Firefoxe potom Nastroje-Možnosti-Hlavne-Po spusteni Firefoxu zobraziť .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2009 Opera zobrazuje štandartne posledne otvorene panely, vo Firefoxe potom Nastroje-Možnosti-Hlavne-Po spusteni Firefoxu zobraziť .... Ale jo, problém vyřešen. Akorát mě to včera tak namíchlo, že mě hned napadla dvě slova, která říkal jeden maďar na vojně: Zabijem krompačem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2009 jaj to si nieco spominam, ze mi raz kamarat poslal, uz neviem obsah podstata bola, ze to neslo zavriet a vyskakovali stale nove pop-upy, ale nie v OPERE!. Preto na prvy krat som nepochytil celu pointu, ale FF a IE zblbnu celkom kvalitne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiznusus Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Příjde chlapeček za tatínkem a ptá se: "Tati, jaký je rozdíl mezi teorií a praxí?" Tatínek ho vzal za ruku, šel do obýváku a říká: "Maruško, vyspala by ses za milion s pěti chlapama?" Manželka: "Za milion? Jasně, že jo!" "A co ty, Libuško?!" ptá se dcery "Ty by ses vyspala za dva miliony s deseti chlapama?" Dcera: "Za dva miliony? Jasně, že jo!!" Tatínek se otočí k synovi a povídá: "Takže tady vidíš, jaký je v tom rozdíl! Teoreticky máme doma tři miliony a prakticky dvě kurvy!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 nevím, jestli už to někde bylo, ale dostal jsem to dnes emailem: hodiny z CCCP http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Jednoho nedělního rána se probudil chlapík celý roztoužený. A jak to tak v horkém ránu bývá, ležela vedle něj jeho žena jen tak. Chvíli si ji prohlížel a pak si pomyslel: "No, já to snad raději rozchodím..." To mi připomnělo jinej. Proč jsou ženatí muži tlustší, než svobodní? Svobodný přijde domu, koukne do ledničky a jde spát. Ženatý přijde domu, koukne do ložnice a jde vyžrat ledničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Jakej má ajťačka problém po porodu? Neví, jestli má dítě ULOŽIT nebo ULOŽIT JAKO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky