Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

a co tam bylo? pro ty, co se vratili ted z hospody a je to uz pryc? nejaky lekak?

Nevím, co tam bylo, ale stránka potom nešla zavřít. Tak jsem musel vypnout prohlížeč a zapnout ho od začátku. Tím jsem přišel o všechny otevřené stránky v panelech. :axehead:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo tam nějaké video se třemi chlapy pod sprchou, moc jsem z něj neviděl, standardně mám flash vypnutý a zapnul se mi až před koncem když jsem se snažil kliknout na poskakující stránku - okno se zmenšilo a stránka začala poskakovat po celé obrazovce. Byla to první takováhle hračička, která mi fungovala i pod Linuxem, což mě zaujalo. Tedy aspoň ve Firefoxu, v jiných prohlížečích jsem nezkoušel. Docela by mě zajímalo, tak to je udělané.

Pokud jsem někoho naštval, tak se omlouvám, přišlo mi to jako docela zábavný vtípek, ale možná to bylo už pozdní hodinou :D

Odkaz ke komentáři

Nevím, co tam bylo, ale stránka potom nešla zavřít. Tak jsem musel vypnout prohlížeč a zapnout ho od začátku. Tím jsem přišel o všechny otevřené stránky v panelech. :axehead:

:offtopic: Opera zobrazuje štandartne posledne otvorene panely, vo Firefoxe potom Nastroje-Možnosti-Hlavne-Po spusteni Firefoxu zobraziť ....

Odkaz ke komentáři

:offtopic: Opera zobrazuje štandartne posledne otvorene panely, vo Firefoxe potom Nastroje-Možnosti-Hlavne-Po spusteni Firefoxu zobraziť ....

Ale jo, problém vyřešen. Akorát mě to včera tak namíchlo, že mě hned napadla dvě slova, která říkal jeden maďar na vojně: Zabijem krompačem :D

Odkaz ke komentáři

jaj to si nieco spominam, ze mi raz kamarat poslal, uz neviem obsah podstata bola, ze to neslo zavriet a vyskakovali stale nove pop-upy, ale nie v OPERE!. Preto na prvy krat som nepochytil celu pointu, ale FF a IE zblbnu celkom kvalitne... :)

Odkaz ke komentáři

Příjde chlapeček za tatínkem a ptá se: "Tati, jaký je rozdíl mezi teorií a praxí?"

Tatínek ho vzal za ruku, šel do obýváku a říká: "Maruško, vyspala by ses za milion s pěti chlapama?"

Manželka: "Za milion? Jasně, že jo!"

"A co ty, Libuško?!" ptá se dcery "Ty by ses vyspala za dva miliony s deseti chlapama?" Dcera: "Za dva miliony? Jasně, že jo!!"

Tatínek se otočí k synovi a povídá: "Takže tady vidíš, jaký je v tom rozdíl! Teoreticky máme doma tři miliony a prakticky dvě kurvy!"

Odkaz ke komentáři

Jednoho nedělního rána se probudil chlapík celý roztoužený.

A jak to tak v horkém ránu bývá, ležela vedle něj jeho žena

jen tak.

Chvíli si ji prohlížel a pak si pomyslel:

"No, já to snad raději rozchodím..."

To mi připomnělo jinej. Proč jsou ženatí muži tlustší, než svobodní?

Svobodný přijde domu, koukne do ledničky a jde spát.

Ženatý přijde domu, koukne do ložnice a jde vyžrat ledničku.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...