Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Looooool to je jak u nás doma - myslím, že to nehrál tyhle vyhulený, vztekací pohyby znám - je to všude stejný
yed69 Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Máti mu zrusila ucet na World of Warcraft :-) Tak to může být ráda, že ji nevzal něčím po hlavě. V Thajsku nebo kde to v Asii jeden hráč WoW druhého zabil jen pro to, že mu ve hře sebral epický loot (rozuměj kořist ze zabitého nepřítele nadprůměrných kvalit). Po celém světě tohle hraje cca 11-12 milionů hráčů (každý platí 13 EUR měsíční paušál). Protože hra existuje asi od roku 2003, není problém pro některé hráče dosáhnout čistého herního času v řádu měsíců (!!!). Nejde o individuální hru ale o masivní multiplayer, kde je nutná kooperace více hráčů, v některých instancích (rozuměj lokacích herního světa) je nutná dokonalá souhra až 40 lidí. Běžně se používá softvér pro hlasovou komunikaci hráčů. Takže herní dojem je opravdu intenzivní. Herní systém je propracovaný dokonale Odměňuje hráče za kazdý úspěch ve hře systémem bodů, odměn, herních peněz a jejich použítí ve hže umožnuje zlepšení hráčova avataru podle jeho osobní volby a preferencí. Než toho kluka odsoudíte, uvědomte si, jak by Vám bylo, kdyby Vám manželka vysypala za trest box s hodinkami do kontejneru (vždyť si myslí, že stály jen pár tisíc, ne?) a kuka vůz už jej vyprázdnil a odjel na třídírnu. Takže jsou opravdu definitivne v prdeli.
XXXfazerXXX Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Máti mu zrusila ucet na World of Warcraft :-) To znam,mam neco podobnyho,kdyz me mlada nepusti dva dny na pivo
gougy Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 (upraveno) Tak to může být ráda, že ji nevzal něčím po hlavě. V Thajsku nebo kde to v Asii jeden hráč WoW druhého zabil jen pro to, že mu ve hře sebral epický loot (rozuměj kořist ze zabitého nepřítele nadprůměrných kvalit). Po celém světě tohle hraje cca 11-12 milionů hráčů (každý platí 13 EUR měsíční paušál). Protože hra existuje asi od roku 2003, není problém pro některé hráče dosáhnout čistého herního času v řádu měsíců (!!!). Nejde o individuální hru ale o masivní multiplayer, kde je nutná kooperace více hráčů, v některých instancích (rozuměj lokacích herního světa) je nutná dokonalá souhra až 40 lidí. Běžně se používá softvér pro hlasovou komunikaci hráčů. Takže herní dojem je opravdu intenzivní. Herní systém je propracovaný dokonale Odměňuje hráče za kazdý úspěch ve hře systémem bodů, odměn, herních peněz a jejich použítí ve hže umožnuje zlepšení hráčova avataru podle jeho osobní volby a preferencí. Než toho kluka odsoudíte, uvědomte si, jak by Vám bylo, kdyby Vám manželka vysypala za trest box s hodinkami do kontejneru (vždyť si myslí, že stály jen pár tisíc, ne?) a kuka vůz už jej vyprázdnil a odjel na třídírnu. Takže jsou opravdu definitivne v prdeli. Jo jo, život je otázka priorit, jen je asi na zamyšlenou, kam lidstvo spěje - abych se nakonec nemusel bát odstavit synátora od netu (sám bych to nezvlád ).. Jak by řekl nejeden pamětník - Hlad a válku na ně...ony by ty roupy přešly. Upraveno 23. června 2009 uživatelem gougy
PhoeniX Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 http://www.novinky.cz/koktejl/171437-divka...a-obliceji.html Kecala. Che!
VS Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 uživatelsko-český slovník já to neumím - nechce se mi to dělat, udělejte to za mě nejde to - viz: já to neumím ředitel to chce - ředitel mě pověřil úkolem, na který nestačím, tak to za mě udělejte Sice k smíchu, bohužel, denní realita.
911 Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 navod az budeme v hospode mito toho abychom byli nekde kde nechceme byt pro neanglictinare. typek mel byt s zenou na nejaky svatbe, ma byt doma nemocny. zena zavola a mysli, ze je v baru. on ze ne, ze jen kouka na tv, ale nic nedavji a tak prepina kanaly. myslim, ze to neni potrba vysvetlovat
Karki Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Žrakol tata učí syna,jak žrat lidi. Vídíš toho plavce? Jo vidim. Tak ho třikrat obepluj a pak ho sežer. To ho nemužu sežrat rovnou? Mužeš,ale bez hoven chutná lip.
Traveller Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Ten vztekající se mladík mi připomněl toto - dívčina nerozdýchala, že jí rodiče dali auto, které mělo jinou barvu, než si přála ...
mengelis Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Ten vztekající se mladík mi připomněl toto - dívčina nerozdýchala, že jí rodiče dali auto, které mělo jinou barvu, než si přála ... megagut :-D
911 Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Ten vztekající se mladík mi připomněl toto - dívčina nerozdýchala, že jí rodiče dali auto, které mělo jinou barvu, než si přála ... tak to doporucuju MTV porad My super sweet 16. to clovek nechape co je na svete za hrozny fracky.
Jakubisko Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Ten vztekající se mladík mi připomněl toto - dívčina nerozdýchala, že jí rodiče dali auto, které mělo jinou barvu, než si přála ... Jako bacha, to ma pokracovani... ... stezuje si, ze preci nemuze byt tak tezke sehnat modre ... dostala modre ... prodava cervene na ebay za 9,99USD
Traveller Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Jako bacha, to ma pokracovani... To jsem neměl vidět .... uáááááá....
abbot Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Tak to může být ráda, že ji nevzal něčím po hlavě. V Thajsku nebo kde to v Asii jeden hráč WoW druhého zabil jen pro to, že mu ve hře sebral epický loot (rozuměj kořist ze zabitého nepřítele nadprůměrných kvalit). Po celém světě tohle hraje cca 11-12 milionů hráčů (každý platí 13 EUR měsíční paušál). Protože hra existuje asi od roku 2003, není problém pro některé hráče dosáhnout čistého herního času v řádu měsíců (!!!). Pokud si pomatuju dobře, tak to bylo v Jižní Koreji, tam jsou hry jinde , a bylo to tušim tak (možná jinej příběh se stejným koncem), že půjčil kamarádovi nějaký vzácný předmět (meč ? už s ito nepomatuju) a ten místo aby mu ho vrátil šel a prodal ho ... Jiný příběh vypráví, jak se tam někdo hrál k smrti a od tý doby musela hra po nějakých odehraných hodinách přerušit spojení a dát člověku čas jít vykonat základní potřeby a něco pozřít ...
PhoeniX Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Jako bacha, to ma pokracovani... ... stezuje si, ze preci nemuze byt tak tezke sehnat modre ... dostala modre ... prodava cervene na ebay za 9,99USD Bože, to je pi*a! Na to se nedá reagovat jinak.
Aldo Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Bože, to je pi*a! Na to se nedá reagovat jinak. Nejspíš za to nemůže, evidentně je tak vychovaná.
PhoeniX Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Nejspíš za to nemůže, evidentně je tak vychovaná. Dobře, výchova do jisté míry. Ale vždyť ona není ani trochu soudná.
nAscA Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Dobře, výchova do jisté míry. Ale vždyť ona není ani trochu soudná. Ale je. Usoudila, ze kdyz ma vsechno modre, dokonce i oci, tak nemuze mit cervene auto.
Doporučené příspěvky