Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

cawko tak Moje nove orisky po dnesku za 24 hodin spravili plus 15 sekund.Je to dobre,alebo mam ich dat hodinarovy,kde som ich kupil nech mi ich zriadi?? ci je lspie ked hodinky idu do minusu?? Inac hodinky pol dna boli vo winderi,takze ziadne sekanie dreva sa nekonalo.

Mozno este skusim ich nosit 24 hodin na ruke ze co spravia.

Upraveno uživatelem jamikadze
Odesláno

Do plusu je to prijemnejsie, akoby sa pozdili co i len o par sekund. Ak nemas chronometr, tak myslim je tam pomvoleny limit + 25sec/day co je stale v pohode. Kazde 4 dni upravovat presny cas nie je az taka tragedia. Mal som Oris TT2 . robili + 19 sec/ day . 1 mesiac pred ukoncenim zarucnej doby som ich zaniesol k predajcovi kde som ich kupil. Upravili to na skvelych 7sec/day z coho mal svagrik radost kedze putovali k nemu.

Odesláno (upraveno)

Edit - Gerhard byl rychlejší.

Jen doplním, není jen příjemnější, ale je i dobrou zprávou. Znamená to, že je strojek v lepší kondci než kdyby se zpomaloval. 

Upraveno uživatelem thesis
Odesláno

Logicky je lepší, když se předbíhají. Prostě proto, že pak nemůžeš přijít pozdě

:D NO TO HEJ.NEPRIDEM neskor. No na tie hodinky som cakal dlhsie.Dozvedel som sa,ze su objednane priamo z Swiss.Cize ked som ich dostal boli skor povedane surove.Kedze predvianocny zhon narobil bordel takze nestihali vyrabat tento model.Tak uvidime,ked sa strojcek zabehne.Zajtra zas pomeran.NO ste ma potesili,ze ked ide do plusu,ze to je skor dobre ako zlee :D

Dakujem

Odesláno

Nove hodky vlastne potrebuju nejaky cas na zabeh aby sa usadili, ved cakali na Teba vo vitrinke nejaky ten mesiac kym ich vezmes domov a v predajni ich na grile isto netocili. Takze asi im len daj cas;-).

Odesláno

Nove hodky vlastne potrebuju nejaky cas na zabeh aby sa usadili, ved cakali na Teba vo vitrinke nejaky ten mesiac kym ich vezmes domov a v predajni ich na grile isto netocili. Takze asi im len daj cas;-).

Nie to niesu z predajne :)

kedze ich nemali museli ich objednat zo swajciarska.No prisla odpoved,ze musim pockat,lebo tento model,je vypredany.Cize som dostal z brusu novy kus.Este aj tach a kazdy jeho clanok,bol oblepeny foliou,ked som otvaral tu krabicu.A este aj pecat,ktoru som zakazal odlepovat.Cize som bol prvy)))

Odesláno

Nie to niesu z predajne :)

kedze ich nemali museli ich objednat zo swajciarska.No prisla odpoved,ze musim pockat,lebo tento model,je vypredany.Cize som dostal z brusu novy kus.Este aj tach a kazdy jeho clanok,bol oblepeny foliou,ked som otvaral tu krabicu.A este aj pecat,ktoru som zakazal odlepovat.Cize som bol prvy)))

O to vůbec nejde. Jsou to nové hodinky, nech je 2-3 měsíce zaběhnout a sleduj odchylku, jestli je každý den stejná. Pak je nechej u hodináře seřídit. Většinou se po zaběhnutí odchylka sama sníží, ale do 10 s nemá smysl do toho dlubat.
Odesláno

Hm zatial po 23 hodinach co mi ostava hodka do 24 mi hodinky s prekvapenim robia 0))) a to som ich mal skoro cely den na ruke))) zeby winder mi sposoboval plus?? nechapem mozno ked do 24 bude max 1 sekunda plus ci minus tak to je super niee.jeden den aky rozdiel)))

Odesláno

Jo, to bude tím. Běž reklamovat ten winder...

No to je taky lacny smejd za 25eur)))) a uz ma 3 roky))))ASi budem musiet kupit novy a lepsi.Viem,ze na mojom sa da zapnut bud do jednej strany,alebo do druhej aby tocilo.to vse)))

Odesláno (upraveno)

Takze presne po 24 hodinach mi spravili 0))))) az som prekvapeny))) uvidime budem nadalej sledovat.Nebudem ich stelovat.Cize prvy den 0.uvidime 2 den))) Aspon nieco ma dnes potesilo)))))))

samozrejme vsetko sledujem podla toho casu http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=136

Odesláno

Proč píšeš tolik pravých závorek a ani jednu levou? S tím jsem se zatím nesetkal nikde na světě.

Nebo to znamená textovou obdobu takového toho "mmmmm", když člověk neví co říct?

Ne - už to mám - buď Ti nekontrolovatelně padá pravý malíček, nebo by to chtělo novou klávesnici.

Odesláno

Ahoj, když jsou funglovky, nech jim aspoň dva měsíce na záběh, teď nestojí za to, je otvírat. - Když je takhle na vteřinu sleduješ, nezapomeň, že hodně záleží na stavu natažení (na plný nátah jdou jinak než na poloviční), odchylku taky trochu ovlivníš polohou (vodorovně vs. svisle (korunkou dolů, nahoru)).

Odesláno (upraveno)

Proč píšeš tolik pravých závorek a ani jednu levou? S tím jsem se zatím nesetkal nikde na světě.

Nebo to znamená textovou obdobu takového toho "mmmmm", když člověk neví co říct?

Ne - už to mám - buď Ti nekontrolovatelně padá pravý malíček, nebo by to chtělo novou klávesnici.

K tym zatvorkam.TO je akoze smail ))))) ja to pouzivam aj vsade,nemam niekedy cas klikat na smailoch))) :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Nepřeháněj to se sledováním přesnosti, koupil sis mechaniky. Radši se z nových hodinek raduj. Každopádně jim dej čas, jak píší ostatní, na usazení.

Ano to viem.Ved niesu to moje prve mechaniky.Len som sa moz zazil do sledovania casu :D Ale dakujem tu vsetkym za objasnenie plus ci minus :D

Odesláno

Edit - Gerhard byl rychlejší.

Jen doplním, není jen příjemnější, ale je i dobrou zprávou. Znamená to, že je strojek v lepší kondci než kdyby se zpomaloval.

To jestli se hodinky zpožďují, nebo zrychlují není v žádném případě ukazatelem kondice stroje samého. zpožďování, či zrychlování hodinek vypovídá jen a jen o tom, jestli hodinář pohnul regulační ručkou více doleva, či doprava :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...