Pafelik Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Zdravím Vás, rád bych pro kamaráda koupil Watch Winder pro jedny hodinky. Budget tak do tří tisíc. Problém je to, že to spěchá a potřebuji ho do Vánoc. Můžete pomoci radou? Požadavky mám asi pouze na design. Něco spíše modernějšího, černého, případně stříbrného..
volfda Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) Podívej se na www.timemachine.cz. Já tam koupil už několik winderů a jsem velmi spokojen Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem volfda
Bert Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Zdravím Vás, rád bych pro kamaráda koupil Watch Winder pro jedny hodinky. Budget tak do tří tisíc. Problém je to, že to spěchá a potřebuji ho do Vánoc. Můžete pomoci radou? Požadavky mám asi pouze na design. Něco spíše modernějšího, černého, případně stříbrného.. Zkus třeba Beco Boxy, jestli ho nemají někde v Drážďanech. Jeho výhodou by potom byla rozšiřitelnost až na 12 kousků.
xoslic Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Ako zaciatocnik sa chcem opytat, ci windery maju naozaj funkcny vyznam vzhladom ku slusnym rezervam chodu vacsiny mechanickych strojcekov. Winder pre 2 hodinky sa mi zda zbytocny, od 3ks vyssie uz v tom urcity vyznam vidim. Nezpochybnujem esteticku stranku veci, vyzera to dobre. 1 1
Bert Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) Ako zaciatocnik sa chcem opytat, ci windery maju naozaj funkcny vyznam vzhladom ku slusnym rezervam chodu vacsiny mechanickych strojcekov. Winder pre 2 hodinky sa mi zda zbytocny, od 3ks vyssie uz v tom urcity vyznam vidim. Nezpochybnujem esteticku stranku veci, vyzera to dobre. A proč se na to ptáš ve vlákně, které si založil jiný člen, který potřebuje pomoci radou. Takže místo Tvé rady k tématu se dozvěděl, že jsi začátečník, který má problém s pochopením winderů, přestože se mu vcelku líbí. Fakt bomba. Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem Bert
Josef01 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 http://wap.ebay.co.uk/Pages/ViewItem.aspx?emvAD=400x683&aid=140491169523&emvcc=0
xoslic Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 A proč se na to ptáš ve vlákně, které si založil jiný člen, který potřebuje pomoci radou. Takže místo Tvé rady k tématu se dozvěděl, že jsi začátečník, který má problém s pochopením winderů, přestože se mu vcelku líbí. Fakt bomba. takze aby som poradil , pozri si tento link. Odosielaju do 24 hod, ked zaplatis Paypalom. Z nemeckeho Rosdorfu to mozes mat v pohode do Vianoc v doma.
Pafelik Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Všem moc děkuju za rady!
Pafelik Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 takze aby som poradil , pozri si tento link. Odosielaju do 24 hod, ked zaplatis Paypalom. Z nemeckeho Rosdorfu to mozes mat v pohode do Vianoc v doma. Nakonec jsem využil Tvého linku! Moc děkuju! Snad vše proběhne do Vánoc v pohodě. To je moje jediná starost.
Pafelik Odesláno 19. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Ako zaciatocnik sa chcem opytat, ci windery maju naozaj funkcny vyznam vzhladom ku slusnym rezervam chodu vacsiny mechanickych strojcekov. Winder pre 2 hodinky sa mi zda zbytocny, od 3ks vyssie uz v tom urcity vyznam vidim. Nezpochybnujem esteticku stranku veci, vyzera to dobre. Praktický význam určitě winder má. Mě osobně nikdy rezerva chodu 42 hodin nestačila, protože hodně často odjíždím pryč a beru jen digitálky. Já osobně nesnáším, když se hodinky zastaví a tak byl pro mě winder nutnost...
xoslic Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 (upraveno) Nakonec jsem využil Tvého linku! Moc děkuju! Snad vše proběhne do Vánoc v pohodě. To je moje jediná starost. dufam, ze vsetko bude OK a winder urobi radost ! Daj vediet, ako si dopadol. Upraveno 21. prosince 2010 uživatelem xoslic
jankoxxx Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 zdravim pani. hladam nejaky winder na cca 2-3 kusy + aby tam bolo dalsie miesto aspon na 2 hodinky ktore nepotrebuju vrtiet, popripade dalsii odkladaci priestor. nasiel som kadeco, ale rad by som si dal poradit aby hned po roku neodisiel. limit by som rad videl niekde na hranici 100 Eur. vdaka
jankoxxx Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) nikto nic? to co hladam som zatial nenasiel. edit: co poviete na toto http://cgi.ebay.de/ODP-UHRENBEWEGER-2-3-UHREN-GROSSE-KISSEN-KLAVIERLACK-/170585201369?pt=DE_Mode_Accessoires_Uhren_Schmuck_Uhrenk%C3%A4sten&hash=item27b7ab9ad9 Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem jankoxxx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se