PhoeniX Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 stroj: CONCEPTO Watch Company C-8019; tourbillon; 72 hodin rezervy chodu; frekvence 21.600 A/h; 19 kamenů pouzdro: PVD titan; průměr 46.5 MM počet kusů: 10 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 A já měl za to, že to Volna zabalil. Tak asi ne.
PhoeniX Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 A já měl za to, že to Volna zabalil. Tak asi ne. Svého času to tak vypadalo, ale na STRÁNKÁCH mají celkem rušno. To nic nemění na to, že celá tato limitka pozbývá jakéhokoli smyslu.
Jarett Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Tak to se mi opravdu nelíbí, ne ne ...
Alojz Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Nejsou poháněný plutoniem ? Vtipný stroj, ale nevím, kdo by to koupil . Tak jsem zvědav na reakce dalších kolegů. Mě se to teda taky nelíbí.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Mně se líbí, a dost. Jen se obávám ceny.
Chumpus Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
zerrou Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 (upraveno) vau,extravadansa,nechcu sa tvarit zvlastne,oni zvlastne su a pacia sa mi.. neni to limitka na vyrocie cernobylu? Upraveno 18. prosince 2010 uživatelem zerrou
vlasta66 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Takových lidí je... Je to šílený, fakt šílený Šílený a hezký
XXXfazerXXX Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 to muze nosit jenom KANG Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Don2008 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Tak už viem čo mi chýbalo na hre Resident Evil 5. Hlavný hrdina nemal na ruke tieto monštrá. Inde si ich neviem predstaviť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ono tam tých potencionálnych zákazníkov je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Don2008 Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Šli by mu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 18. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 Nosil bych to zfleku. Líbí se mi to. Perfektní lumi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se