Kayko Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 V 20. 4. 2021 v 19:44, Richard První napsal: Ďakujem za odpoveď. No to zváženie aj rozmer kyvadla by mi pomohlo. Dočasné kyvadlo viď foto ide ale takto to nechcem nechať. K šiškám - len som chcel vedieť či presná váha môže ovplyniť chod hodín alebo sú to len hrubé výkovky a pár gramov hore dole (baľšája ťechňika) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kayko Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 V 20. 4. 2021 v 17:24, Morave napsal: Zdravím všechny. Moc nepomohu, podle rad na netu se hodiny opravdu opravovat nedadají. Jak již bylo dříve psáno v jednom příspěvku, musí k tomu být i jisté nadání. A pokud není, je lepší to dát opravit... Já času nemám, ač jsem v penzi. Navíc jsem slíbil, že ještě letos v létě opravím brousící vlak. Video jsem dal do dřívějšího příspěvku. Je to srdeční záležitost. Vážení, to jsou ale hodinky.... Morave Ďakujem za odpoveď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard První Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Myslím, že na váze záleží, vybavuji si že na řetízku u šišky bývalo něco navíc. Jako malý jsem měl hodiny. Sovu která míhala očima stejně jak kyvadlo, a když se zatáhlo za řetízek, tak zrychlila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kayko Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 před 14 hodinami, Richard První napsal: Myslím, že na váze záleží, vybavuji si že na řetízku u šišky bývalo něco navíc. Jako malý jsem měl hodiny. Sovu která míhala očima stejně jak kyvadlo, a když se zatáhlo za řetízek, tak zrychlila. Ďakujem veľmi pekne. Presne toto som potreboval. A závažia som skúšal kombinovať a momentálne mám na hodinách 504g a na kukučke 490g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel123 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Dobry den, mam z pozustalosti ruske kukacky a jedna pistala nepiska, myslim, ze leva pri pohledu dovnitr, byl zniceny mech a ulomena podstava mechu, tak jsem ji prilepil a zalepil diru dole, ale presto nepiska kdyz do ni fouknu, nevite, co poladit prip.nejaky vyktres pistaly. Dekuji Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morave Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Ahoj. Je to hranová píšťala. Stejná je ve varhanách, nebo píšťalka z vrbového proutku. Rozpískat a naladit, to lze. M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_124 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Chlapi, tak od posledně jsem se už něco doučil, řada hodin mi prošla přes ruce, poslední úlovek je toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_124 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Krásné německé osmidenní kukačky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_124 Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Ahoj kluci, tyto hodiny dost rychle kukají, až je to nepřirozené. Jak to můžu zpomalit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morave Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Kontrola regulace a závaží. Není záměna s jiným? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinka Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Dobrý den sháním bicí spirálu do kukaček a nikde ji nemůžu najít nevíte někdo kde bych mohla sehnat?? Přikládám ilustrační fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_124 Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Ty hodiny jsou origo, tak spíše regulace. Ale čeho a jak? Jsou to relativně nové hodiny, mají 4 roky, jsou od Dolda. Spirálu určitě nějakou mám, ale asi to nebude ta stejná, jaká je na obrázku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 V 13. 6. 2021 v 22:16, thomas_124 napsal: Ty hodiny jsou origo, tak spíše regulace. Ale čeho a jak? Jsou to relativně nové hodiny, mají 4 roky, jsou od Dolda. Spirálu určitě nějakou mám, ale asi to nebude ta stejná, jaká je na obrázku.. Tam sa nic nereguluje! Ked rychlo kukaju,najskor bude zavada taka ,ze veternik/vrtulka/ sa preklzuje na oske,alebo je vtrulka ohnuta,a ma mensi otpor vzduchu , V oboch pripadoch sa rychlejsie toci bicie sukolie,rychlejsie kukaju, ine ma nenapada. nemoze byt.Keby som to videl, tak to hned viem.cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Tu je obrázok toho veterníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morave Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 před 15 hodinami, hodinar 1953 napsal: Tu je obrázok toho veterníka No vida! A regulace je na světě! Jen to opravit! M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morave Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Regulace je ten veterník M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se