Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Romanovo "tourby" vlákno mně zavedlo na Steinhart stránky a čumím jako péro z kanape kompletní galerie ZDE 2 1
Bert Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Klííííd, vždyť to není u Steinhartu nic nového. 1 1
tmoris Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 a kdes byl poslednich par let, ze te to prekvapuje?
Chorche Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Chtělo se mi říct hezký, ale když na mě vykoukla druhá fotka, tak mě napadá jen - proboha proč? Takhle si Steinhart akorát s..e do bot. Nechápu, proč značka, která udělá tak povedené hodinky jako např. Tritony, má tohle zapotřebí, bohužel si na tom založili většinu produkce 1 1
NIGHTinGALE Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Finální vzhled je hodně příbuznej, člověk má pocit, jako by to byla kopírka, ale když se mrknu na detaily, tak tam je rozdílů docela dost. Pouzdro, ručky, barva ciferníku a vlastně i ten ciferník.Rozložení subdialů a indexy jsou stejné, ale jinak mi to až tak nevadí. 2
Peta-Biker Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Mě to zase připomíná model od Schauera.
jankoxxx Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Finální vzhled je hodně příbuznej, člověk má pocit, jako by to byla kopírka, ale když se mrknu na detaily, tak tam je rozdílů docela dost. Pouzdro, ručky, barva ciferníku a vlastně i ten ciferník. Rozložení subdialů a indexy jsou stejné, ale jinak mi to až tak nevadí. a ten stajnhart cifernik je dokonca sendvic. u P to v tomto pripade tak nieje. inspiraciu tam ale vidiet je. to sa popriet neda.
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Finální vzhled je hodně příbuznej, člověk má pocit, jako by to byla kopírka, ale když se mrknu na detaily, tak tam je rozdílů docela dost. Pouzdro, ručky, barva ciferníku a vlastně i ten ciferník. Rozložení subdialů a indexy jsou stejné, ale jinak mi to až tak nevadí. no jóó NiGu, já přeci nemohu za to, že se to nepovedlo - prostě ty koncovky, špatný tah na branku - ha ha úmysl byl zřejmý a pokud si četl Steinhartí průvodní dopis k hodinkám tak ti to musí být jasné: The Marine Chronograph, limited to 20 pieces in the "Edizione limitata Grigio" is a modern interpretation of an observer chronograph which was developed near the end of World War II for deck officers of the Italian navy. With its solid stainless steel case it does not quite reach the extent of its inspirational counter part, but with its diameter of 48mm it isn't an inconspicuous dwarf on anyones wrist either. The second thing that inevitably catches the eye is the elaborate, three-piece sandwich-dial, which, depending on how the light hits it, shimmers in all imaginable shades of gray underneath the matte-black and shiny-silver hands. Italští oficiři : http://www.christies.com/LotFinder/lot_details.aspx?intObjectID=4596641
Hasňa Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 No humus. Rozdilu v detailech tam je hodne. Ale jsou provedene tak, aby celkovy dojem kopie, i kdyz nepovedene, nebyl narusen. A to s tim Schauerem je povedenej for. Doufam. :-)
shag Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Ono ten kvalitny dizajn asi bude trosku tazsie dosiahnutelny, ako si niektori myslia...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se