Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník rama
Odesláno (upraveno)
  V 12. 2. 2014 v 15:03, Honza.manta napsal:

Nechci kalit vodu, ale letecké sporty měly šestimístné číslo. Takže je úplně jedno, jak bylo to pětimístné raženo - nejedná se o jeden z těch původních kusů pro letectvo ČSLA.

Ty "správné", odebrané a používané letectvem určitě ano šestimístné číslo nezbývá než souhlasit. Ale jsou zde již dva známé kusy pětimístních ev. čísel v krásných stavech i s původní leteckou korunkou nevykazujících znaky skládačky. A to může do budoucna znamenat něco víc, než ten první atypický kus z loňska. Však Petr_P už to nějak odborně uchopí a zanalizuje. 

Upraveno uživatelem rama
Návštěvník rama
Odesláno
  V 13. 2. 2014 v 7:05, Jan_Jan_2006 napsal:

Znám tě a vím, že nežertuješ!

Už se těším na neděli...   :gunsmilie:

Tak jsi to definitivně zabil brácho..

Odesláno
  V 13. 2. 2014 v 18:40, straspol napsal:

Jako že se Vám to zdá málo? Ježišmarjá, to budu muset zavolat ségře jestli mi půjčí :helpsmilie:

Bojím se že se nebojíš. :-(

Odesláno
  V 12. 2. 2014 v 15:54, rama napsal:

Ty "správné", odebrané a používané letectvem určitě ano šestimístné číslo nezbývá než souhlasit. Ale jsou zde již dva známé kusy pětimístních ev. čísel v krásných stavech i s původní leteckou korunkou nevykazujících znaky skládačky. A to může do budoucna znamenat něco víc, než ten první atypický kus z loňska. Však Petr_P už to nějak odborně uchopí a zanalizuje. 

Žádné pětimístné číslo, které by bylo ve službě u ČSLA neexistuje. :sad01_anim:

U kauzy loňského pětimístného čísla 00236, které mělo anomální ražbu, se podařilo dohledat fyzicky původní (minimálně víko) šestimístné číslo 000236, a tak prokázat, že 00236 není původní. Vše už je v tomto vlákně.

A ty nyní prodávané 00230 s podivně nevýraznou ražbou?  Osobně nepochybuji o tom, že v ČSLA nikdy nesloužily. Pátrat po tom, proč a nač tu nyní jsou, asi nemá cenu, protože je to Aukro. Naivně doufám, že pokud má toto vlákno takový dopad na chování lidí na Aukru, jak jiní skálopevně věří, tak si to prodejce přečte, ukáže svůj pevný charakter a sám se nám tu ozve. ;)

A třeba mně a ostatním vysvětlí, kde se v roce 2014 berou ne jen jedny PRIM Letecké Automatic z roku 1983 v NOS stavu, ale hned dvojice takových hodinek. A také třeba vysvětlí jak je možné, že když to byla velmi limitované edice cca 3000 kusů hodinek, tak se u obou prodávaných kusů v tzv. NOS stavu liší například výstelka krabiček, nebo proč se oba záruční listy liší použitým papírem i kvalitou tisku.

Odesláno
  V 15. 2. 2014 v 21:36, Petr_P napsal:

Žádné pětimístné číslo, které by bylo ve službě u ČSLA neexistuje. :sad01_anim:

A třeba mně a ostatním vysvětlí, kde se v roce 2014 berou ne jen jedny PRIM Letecké Automatic z roku 1983 v NOS stavu, ale hned dvojice takových hodinek. A také třeba vysvětlí jak je možné, že když to byla velmi limitované edice cca 3000 kusů hodinek, tak se u obou prodávaných kusů v tzv. NOS stavu liší například výstelka krabiček, nebo proč se oba záruční listy liší použitým papírem i kvalitou tisku.

Ta výstelka by se mohla lišit v provedení pro civilní prodej a v provedení pro ČSLA. I když mi to připadá jako blbost.

Odesláno
  V 15. 2. 2014 v 21:41, Honza.manta napsal:

Ta výstelka by se mohla lišit v provedení pro civilní prodej a v provedení pro ČSLA. I když mi to připadá jako blbost.

Honzo, obávám se, že "Aukro vlna" zaručeně původních bleděmodrých krabiček "rakviček" mohl vyvolat dojem, že bylo více variant výstelek. Podle mě ale byla jen jedna původní verze, ta bílá. Bohužel to asi znamená, že například ta tvoje krabička s černou výstelkou je s největší pravděpodobností skládačka.

Odesláno
  V 16. 2. 2014 v 16:46, prim-ky napsal:

Něco pro zasmání na nedělní večer z Aukra ....... píše,že je to originál :lol2:

no jasne televizni original, druhe takove nennajdes,pokud si ja nesbastlis....

Odesláno (upraveno)

áááno, stará známá  215 ka!!!!!

Edit: doplnění

Upraveno uživatelem hirsch
Odesláno (upraveno)
  V 11. 2. 2014 v 18:31, financ napsal:

Mistni znalci ti neodpovi, protoze bud nevi, nebo protoze se jedna o probihajici aukci, anebo protoze maji sami chut prihodit.

Neznam druhy takovy misto, kde se konkurence vzajemne informuje o vyhodnych nakupech a sami sobe zvedaj cenu.

Aukce na letecké primky skončila a naše debata na její průběh neměla dle mého žádný vliv.Cenu jsme tady nezvedli,to si jen někteří myslí,že tady na fóru se cena ovlivní.Podle mě je to omyl.Cenu na Aukru si navyšujeme my,když ty hodinky musíme mít,nebo už je má třeba Jenda a ,,já,, ještě ne,tak tam dám balík a čekám jak to dopadne.

Jsem zvědav,jestli někdo objasní to pětimístné číslo teď po aukci?

Upraveno uživatelem prim-ky
Odesláno (upraveno)
  V 17. 2. 2014 v 6:18, prim-ky napsal:

Aukce na letecké primky skončila a naše debata na její průběh neměla dle mého žádný vliv.Cenu jsme tady nezvedli,to si jen někteří myslí,že tady na fóru se cena ovlivní.Podle mě je to omyl.Cenu na Aukru si navyšujeme my,když ty hodinky musíme mít,nebo už je má třeba Jenda a ,,já,, ještě ne,tak tam dám balík a čekám jak to dopadne.

Jsem zvědav,jestli někdo objasní to pětimístné číslo teď po aukci?

Zajímavý byl průběh aukcí i jejich vítěz s podnikatelským účtem. Koupit v jeden večer dvoje letecké za skoro třicítku, to už je něco :notworthy: ...Domnívám se, že se brzy objeví na trhu znovu. Jasně že cenu zvednou ti co šroubují aukci samotnou. Řeči ve zdejších vláknech mají ale na AUKRO  a jeho ceny dost hmatatelný vliv. Vzhledem k nejasnostem výše popsaným se mi zdají i tak dosažené ceny dost úctyhodné, nebo podle Tebe je to ještě málo?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Souhlasím JEDNOZNAČNĚ se Strasspolem, že komentářem zde a navíc občasnou poznámkou  o vyjímečnosti jednotlivých kusů u stále probíhajících aukcí se CENA ZVEDÁ.

Kdysi zde platilo zlaté nepsané pravidlo, že se Z POCHOPITELNÝCH DŮVODŮ probíhající aukce VEŘEJNĚ NEKOMENTOVALY a když měl někdo touhu něco komentovat napsali jsme si chytrosti a osobní postřehy do S.Z.

Toto se , ale nováčkům  v poslední době těžko vysvětluje a již to navíc mnozí z nás i vzdali.

Potom je zde druhý problém a tím je, že těžko odlišíme jestli si tady s námi nepíše a úmyslně dané hodinky nevychvaluje PŘÍMO PRODEJCE Z AUKRO a nebo NĚJAKÁ JEHO NASTRČENÁ FIGURKA.

V 17. 2. 2014 v 6:54, straspol napsal:

Zajímavý byl průběh aukcí i jejich vítěz s podnikatelským účtem. Koupit v jeden večer dvoje letecké za skoro třicítku, to už je něco :notworthy: ...Domnívám se, že se brzy objeví na trhu znovu. Jasně že cenu zvednou ti co šroubují aukci samotnou. Řeči ve zdejších vláknech mají ale na AUKRO  a jeho ceny dost hmatatelný vliv. Vzhledem k nejasnostem výše popsaným se mi zdají i tak dosažené ceny dost úctyhodné, nebo podle Tebe je to ještě málo?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...