koromant1 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Prodejce jsem se ptal,neví kolik tam má být čísel.Nejedná se mi o číslo,ale o počet vyražených čísel.Snad to budou vědět místní znalci.
hirsch Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Prodejce jsem se ptal,neví kolik tam má být čísel.Nejedná se mi o číslo,ale o počet vyražených čísel.Snad to budou vědět místní znalci.Podle mě tam má být číslic 6 (alespoň já to tak na obou mých mám)
financ Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Mistni znalci ti neodpovi, protoze bud nevi, nebo protoze se jedna o probihajici aukci, anebo protoze maji sami chut prihodit.Neznam druhy takovy misto, kde se konkurence vzajemne informuje o vyhodnych nakupech a sami sobe zvedaj cenu.
Honza.manta Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Na všech je šest čísel. Mne jich prošlo rukama víc než dvacet kusů a viděl jsem i spoustu fotek - jsem si tím jistý.
prim-ky Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Místní znalci už je doma dávno mají,tak to aukci neovlivní.Že by si je někdo doma sám orazil?
Makos Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 A mne na nich nesedí aj korunka, tá pôvodná nie je určite.
Honza.manta Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Asi by byla zajímavá i fotka zepředu.
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Asi by byla zajímavá i fotka zepředu.Tady máš foto zepředu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Mistni znalci ti neodpovi, protoze bud nevi, nebo protoze se jedna o probihajici aukci, anebo protoze maji sami chut prihodit.Neznam druhy takovy misto, kde se konkurence vzajemne informuje o vyhodnych nakupech a sami sobe zvedaj cenu.Mluvíš mi z duše...
Návštěvník rama Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Jedny pohraniční z aukra od Miluny... Ta cena, no, netřeba komentovat. http://aukro.cz/pozor-legenda-prim-sport-pohranicni-straz-i3926454388.html#tabsAnchor jo a jak bylo už dříve řečeno, je dobré dávat ještě foto....8. 2.jpg Jako že je to moc? Jenom 7.000,- za evidentně původní sporty PS s fosforem a žlutým vlčákem? To je docela slušná cena, tady jsou jedny v loňskou okurkovou prázdninovou sezonu o dost dráž: http://archiv.aukro.cz/prim-sport-pohranicni-straz-s-venovanim--i3432684278 Navíc mají zajímavé věnování co jsem zatím neviděl na žádných sportech PS: Věnuje velitel svazku PS. Pokaždé u sportů s vlčákem co jsem viděl bylo: Věnuje vel. vojsk PS ČSSR.. Miluna je sice známý pražský překupník Primek a mívá problémy s reálným nafocením hodinek nebo tak něco, ale to se této konkrétní aukce netýká. Občas měl v nabídkách i zajímavé věci jako letecké automaty, jednou dokonce i Orlíky s papírama mám ten pocit. Upraveno 12. února 2014 uživatelem rama
Návštěvník rama Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Pánové,co říkáte na číslo co je na víčku od leteckých hodinek?Je to nějaká domácí ,,ražba,, nebo při výrobě zapomněli dát do raznice poslední číslo-to se mi však nezdá. Domácí ruční ražba leteckého čísla na tvojí fotce dýnka to na 99% nebude, ta pro srovnání vypadá nějak takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Domácí ruční ražba leteckého čísla na tvojí fotce dýnka to na 99% nebude, ta pro srovnání vypadá nějak takhle:Na domácí ruční ražbu to také netipuji.O to více jsem zvědav na odborné vyjádření zdejších znalců.To ale přijde asi až za pár dnů...
Bert Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Domácí ruční ražba leteckého čísla na tvojí fotce dýnka to na 99% nebude, ta pro srovnání vypadá nějak takhle: Musím říct, že s tím číslem 000023 mne pěkně nas-al .... Zrovna to moje.
Honza.manta Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Nechci kalit vodu, ale letecké sporty měly šestimístné číslo. Takže je úplně jedno, jak bylo to pětimístné raženo - nejedná se o jeden z těch původních kusů pro letectvo ČSLA.
Návštěvník rama Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Na všech je šest čísel. Mne jich prošlo rukama víc než dvacet kusů a viděl jsem i spoustu fotek - jsem si tím jistý. Asi jsi se špatně díval do základního vlákna o leteckých automatech, pětičíselná varianta ev. čísla existuje minimálně v jednom exempláři a je číselně dokonce velice blízko tomu z fotky postované výše. Tímto se moje loňská spekulace potvrzuje: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30343-leteck%C3%A9-prim-automat/page-30 Když už si nemůžete pomoct a musíte za každou cenu komentovat rozběhnutou věc, buďte prosím objektivní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník rama Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Musím říct, že s tím číslem 000023 mne pěkně nas-al .... Zrovna to moje.To není moje práce.
Návštěvník rama Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 (upraveno) A mne na nich nesedí aj korunka, tá pôvodná nie je určite. Tak to se zásadně pleteš, doporučuji pečlivě si nastudovat všechna příslušná vlákna o leteckých automatech. Korunka na této fotce je na 100% původní a byla vyrobená speciálně jen pro letecké automaty. Vidíš ten rovný odlesk písmene C na chromu korunky? Zdánlivě na první pohled vypadá jako korunka s odsazením pro Igeny novější (2) typ, ale toto zdání klame. Verze korunky pro Igen má bombírovanou hlavní plochu a krátký krček pro dlouhou natahovací hřídel. Letecká korunka má stejně dlouhý krček a hřídelku jako běžná korunka pro PS2. U leteckých automatů se za původní korunku sice považují oba typy, ale ta s odsazením je samo že daleko vzácnější a zajímavější. Dochovalo se jich málo z důvodu nekvalitní voděodolnosti a při servisovaní leteckých jak v Eltonu tak v opravnách Klenoty vzaly rychle za své. Zjednodušeně by se dalo říci, že stav a druh korunky u leteckých automatů indikuje hodně o původnosti zbytku hodinek....pokračování o dalších zajímavostech co se týče leteckých automatů zase někdy jindy.............. Upraveno 12. února 2014 uživatelem rama
Bert Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 (upraveno) To není moje práce. No jasně, že ne. Nas-al mne autor ražby, nikoliv Ty. Upraveno 12. února 2014 uživatelem Bert
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Tak to se zásadně pleteš, doporučuji pečlivě si nastudovat všechna příslušná vlákna o leteckých automatech. Korunka na této fotce je na 100% původní a byla vyrobená speciálně jen pro letecké automaty. Vidíš ten rovný odlesk písmene C na chromu korunky? Zdánlivě na první pohled vypadá jako korunka s odsazením pro Igeny novější (2) typ, ale toto zdání klame. Verze korunky pro Igen 2 je bombírovaná hrana s krátkým krčkem pro dlouhou natahovací hřídel. Letecká korunka má stejně dlouhý krček a hřídelku jako běžná korunka pro PS2. U leteckých automatů se za původní korunku sice považují oba typy, ale ta s odsazením je samo že daleko vzácnější a zajímavější. Dochovalo se jim málo z důvodu nekvalitní voděodolnosti a při servisovaní jak v Eltonu tak v opravnách Klenoty vzaly rychle za své. Zjednodušeně by se dalo říci, že stav a druh korunky u leteckých automatů indikuje hodně o původnosti zbytku hodinek ....pokračování o dalších zajímavostech co se týče leteckých automatů zase někdy jindy.Konečně slovo chllapa!!!
Návštěvník rama Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 No jasně, že ne. Nas-al mne autor ražby, nikoliv Ty. Ten je mi neznámý, mám v archivu jen tu fotku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se