Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ne,ohne sranda,opravdu by mne zajimalo,kdo je ochotnej dat patnact za tohle.Ja se ucim kazdym dnem,par mistnich clenu(dost mi smrdi pojem "vazenych")mi urcite pomohlo s indentifikaci,nebo objasnenim cehosi(oni vedi),ale toto je opravdu zvlastni..

Odesláno

Je ale třeba si uvědomit, že replika/ novovýroba by měla být vždy levnější, než originál. v tomto případě obnáší renovace vždy částku plus mínus 10k, ale tady je původní pouzdro ve stavu celkem nevídaném /ehm, sám jich v tomto stavu víc než 8 nemám :clap: /. Renovační pouzdro seženete vždy a spolehlivě NOS za pár kolíků, to původní nikoli. A od toho se odvíjí reálná cena toho původního kusu cdelých hodinek, i když ne zcela autentických. Chcete renovaci hned? kuuwa, stejně budete pár měsíců čekat. Chcete originál v super stavu? je k mání hned za 15K. Je to jen o preferenci hodnot a o tom, jam moc rychle to chcete mít... Až bude renovace za 2K, bude originál za 5 K.....

Odesláno

Je ale třeba si uvědomit, že replika/ novovýroba by měla být vždy levnější, než originál. v tomto případě obnáší renovace vždy částku plus mínus 10k, ale tady je původní pouzdro ve stavu celkem nevídaném /ehm, sám jich v tomto stavu víc než 8 nemám :clap: /. Renovační pouzdro seženete vždy a spolehlivě NOS za pár kolíků, to původní nikoli. A od toho se odvíjí reálná cena toho původního kusu cdelých hodinek, i když ne zcela autentických. Chcete renovaci hned? kuuwa, stejně budete pár měsíců čekat. Chcete originál v super stavu? je k mání hned za 15K. Je to jen o preferenci hodnot a o tom, jam moc rychle to chcete mít... Až bude renovace za 2K, bude originál za 5 K.....

Nebude. Pouzdro v tomhle stavu se fakt už vidí málokdy. Tak maximálně doma. <_<

Odesláno

Je ale třeba si uvědomit, že replika/ novovýroba by měla být vždy levnější, než originál. v tomto případě obnáší renovace vždy částku plus mínus 10k, ale tady je původní pouzdro ve stavu celkem nevídaném /ehm, sám jich v tomto stavu víc než 8 nemám :clap: /. Renovační pouzdro seženete vždy a spolehlivě NOS za pár kolíků, to původní nikoli. A od toho se odvíjí reálná cena toho původního kusu cdelých hodinek, i když ne zcela autentických. Chcete renovaci hned? kuuwa, stejně budete pár měsíců čekat. Chcete originál v super stavu? je k mání hned za 15K. Je to jen o preferenci hodnot a o tom, jam moc rychle to chcete mít... Až bude renovace za 2K, bude originál za 5 K.....

Jo, život je hold otázkou priorit... :)

Odesláno

ono ho to přejde, ptáčka jednoho.

Si pamatuju zeneko2, na lepší kusy ani nemělo smysl se dívat, ten byl schopnej přehodit i kup teď a kde je mu konec. Sem tam si přihodí, obvykle končí někde uprostřed pole.

Odesláno

Mno, v několika aukcích, kde se hodně přehazovalo jsem také figuroval. Po mém neúspěchu mi přišel mail, že výherce není optimální výherce ( je ze zahraničí, nemůže zaplatit, etc) a jestli jako 2. či dokonce 3. s nejvyšší nabídkou nemám zájem :) Naštěstí už na tohle divadlo nemám čas a ani chuť. :-D 

Odesláno

Mno, v několika aukcích, kde se hodně přehazovalo jsem také figuroval. Po mém neúspěchu mi přišel mail, že výherce není optimální výherce ( je ze zahraničí, nemůže zaplatit, etc) a jestli jako 2. či dokonce 3. s nejvyšší nabídkou nemám zájem :) Naštěstí už na tohle divadlo nemám čas a ani chuť. :-D 

Jo to je druhá, pro mě důvod proč od některých lidí zásadně nenakupuju. Anebo mail druhému, třetímu v pořadí - mám  ve sbírce hodinky hodně podobné těm vydraženým a Vám je nabídnu....

Tenhle d...4 skutečně nakupuje, zlato, knížky, hodinky...

Odesláno

Ahoj chlapci, koupeno v inzerci sice už před dvěma lety, ale když to tady pročítám musím konečně konfrotovat svou naivitu a neznalost realitě. Co všechno je na těchto neoriginální nebo úplně špatně? Korunka, sklo, armovák .... Díky za informace.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pro AVe  #5540:

Mně se zdá že podle fotografie chybí na těchto hodinkách Prim Sport I generace armovací kroužek po obvodě ciferníku, ale na fotkách je to těžké rozhodnout zda tam je nebo není.

Odesláno

Když jsem si to tady pročítal, tak mě zaujal právě ten armovací kroužek, tak jsem si šel prohlédnout svoje sbírkové PSI a nevidím ho tam na rozdíl od svých renovačních z Eltonu, kde je myslí hezky vidět. Tak proto jsem udělal pár, asi neprůkazných, fotek.

Odesláno

Ahoj chlapci, koupeno v inzerci sice už před dvěma lety, ale když to tady pročítám musím konečně konfrotovat svou naivitu a neznalost realitě. Co všechno je na těchto neoriginální nebo úplně špatně? Korunka, sklo, armovák .... Díky za informace.

Za tu korunku bych teda ruku do ohně nedal.

Odesláno

Korunku jsem hned, sic jako laik, vyhodnotil jako vyměněnou. Korunku lze u starých PRIMek asi brát jako spotřební součástku. Pokud ji srovnám se současnou renovační korunkou pro PSI  z Eltonu, kterou mám doma, tak je sice podobná, ale není stejná. Ale z jakého zdroje skutečně pochází to absolutně netuším. Pouzdro a luneta je podle mě ve velmi slušném stavu. Číselník je taky zachovalý. Lumi už je poměrně ohlodané. Ručičky nejsou stoprocentní, ale pořád velmi zachovalé. Vcelku jsem spokojen, ale když to tady už nějakou dobu pročítám a obdivuju zkušenosti některých členů ( to myslím zcela upřímně ), tak mě víc a víc zajímá co jsem to na tom aukru tenkrát pořídil. Proto jsem do diskuze hodil nesmělý dotaz. Za odpovědi jsem opravdu vděčný. Jinak rezerva chodu 39h. Přesnost jsem si nepoznamenal, ale odchylka je v řádech vteřin, takže parádní. Otevřené jsem je neměl, protože na to nemám vercajk a běžnými nenásilnými prostředky mi to nejde. Pouze mě zajímá, jak se to má s lunetou, korunkou, sklem, případně s cifrem a ručičkami. Na pouzdro mi nesahejte :) . Díky

Odesláno

Ne jenom že je to bastl, ale má i prolhaného prodávajícího. Z těch povídaček kolem hodinek je mě někdy na blití. Mělo by se to trestat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...