Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nabidka u Primek uz hodne prevysuje poptavku.

Tech lidi co jsou za ne ochotni platit vyssi castky je jen velmi malo.

U mladejch jsou in ale za slusne igeny na noseni nikdo z nich 10+ neda a naky supinace nebo eleganty je moc nezajimaji.

A tyhle komiky jako je Gash komentovat ani nema smysl.

Dle mého je to jinak, klesá poptávka po jetých kusech. Zajímavé kusy v dobré kondici stále pomalu stoupají.

Návštěvník tolja
Odesláno

Nedávno jsem viděl prodávat Orlíky za 650 tisíc. Smál jsem se tomu tři dny...ale obecně ceny hezkých originálních kusů starých PRIMek  stabilně  stoupají. 

nestraš, jsi si jistý, že jsi je viděl prodávat?

podle mě jsi viděl někoho je za ty peníze jen nabízet, a to je podstatný rozdíl, strášo

Návštěvník tolja
Odesláno

Dle mého je to jinak, klesá poptávka po jetých kusech. Zajímavé kusy v dobré kondici stále pomalu stoupají.

Mělo by to tak být, ale poslední dobou mám pocit, že nenošené kusy a kusy ve 100% stavech neumím prodat za pro mě slušné peníze (ne za dorazové ceny) a za odrbaný křápy lidí ochotně klopí neuvěřitelný sumy. To platí pro internet. Pokud někoho s nákupní chutí zatáhnu do putyky, tak tam je svět v pořádku, protože od začátku jsou role jasné. 

Odesláno

stejný kalibr, jiný TYP a jsou v pořádku, klidně jim vyžeň cenu do nebes

hmm ..  už je trošku mimo můj rozpočet, ale možná se ještě nechám zlákat ... nedůvěru ve mě vzbuzuje, že není fotka i strojku ...

Odesláno

hmm ..  už je trošku mimo můj rozpočet, ale možná se ještě nechám zlákat ... nedůvěru ve mě vzbuzuje, že není fotka i strojku ...

S největší pravděpodobností bude strojek ok. Tím že jsi to sem dal, tak sis to zdražil:) Za tyto traktory s poměrně pěkným ciferníkem bych dal maximálně dvojku vzhledem k tomu, že je to internet. Na blešáku jsem je kupoval před rokem za 800kc a ty vypadají o něco lépe než tyto. 

Mělo by to tak být, ale poslední dobou mám pocit, že nenošené kusy a kusy ve 100% stavech neumím prodat za pro mě slušné peníze (ne za dorazové ceny) a za odrbaný křápy lidí ochotně klopí neuvěřitelný sumy. To platí pro internet. Pokud někoho s nákupní chutí zatáhnu do putyky, tak tam je svět v pořádku, protože od začátku jsou role jasné. 

Je to dáno nedůvěrou v nos stav. Já jsem nabízel diplomaty v nos stavu a lidi mi nevěřili, že je to originál. Prostě si myslí, že je to padělek. Řešení je si nechat udělat posudek od pana Hovorky. Celkem to zvažuji, páč lidi už se v tom nedokáží orientovat. 

Odesláno

S největší pravděpodobností bude strojek ok. Tím že jsi to sem dal, tak sis to zdražil:) Za tyto traktory s poměrně pěkným ciferníkem bych dal maximálně dvojku vzhledem k tomu, že je to internet. Na blešáku jsem je kupoval před rokem za 800kc a ty vypadají o něco lépe než tyto. 

Je to dáno nedůvěrou v nos stav. Já jsem nabízel diplomaty v nos stavu a lidi mi nevěřili, že je to originál. Prostě si myslí, že je to padělek. Řešení je si nechat udělat posudek od pana Hovorky. Celkem to zvažuji, páč lidi už se v tom nedokáží orientovat. 

No mám pocit, že traktorům nosím smůlu ... čím víc na ně na aukru pošilhávám, tím jsou dražší a dražší :-DDD

Odesláno

No,mám za to,že cca loni byly takový u p.Hovorky na Antiku a že v cenovce chyběla ta jednička :-) 

Návštěvník tolja
Odesláno

nastudováno minimum (tohle za Vás nikdo neudělá), hlavně, že jste nedůvěřiví, většina bazarníků a vetešníků ani neumí hodinky otevřít

a co bys z fotky strojku asi tak poznal?

ty, který se ptáš na to, jestli je v pořádku, že kalibr 52 má dvě barvy potisku datového věnce, a jestli to tak může být i v traktorech?

to se bojíš, že uvnitř bude kalibr od omegy?

vždyť je to jen aukce za pár kaček, zábava, opojení z vítězství atd.

zrovna tenhle prodejce je podle mého v pořádku, fotky reálné a je jich dost, žádné hrátky se světlem, a hlavně už jsem od něj nakupoval, jen nevím jestli hodinky

Odesláno

nastudováno minimum (tohle za Vás nikdo neudělá), hlavně, že jste nedůvěřiví, většina bazarníků a vetešníků ani neumí hodinky otevřít

a co bys z fotky strojku asi tak poznal?

ty, který se ptáš na to, jestli je v pořádku, že kalibr 52 má dvě barvy potisku datového věnce, a jestli to tak může být i v traktorech?

to se bojíš, že uvnitř bude kalibr od omegy?

vždyť je to jen aukce za pár kaček, zábava, opojení z vítězství atd.

zrovna tenhle prodejce je podle mého v pořádku, fotky reálné a je jich dost, žádné hrátky se světlem, a hlavně už jsem od něj nakupoval, jen nevím jestli hodinky

Ano, nastudováno mám minimum, ale snažím se to dostudovat a zajímám se. Bible je teprve na cestě a aukce na aukru na mě nepočká :-D

Ano, já bych z fotky strojku poznal kulové. To máte pravdu. Tak zkusím další dotaz. Západkové kolo se u nejstarších strojků cal. 52 vyrábělo s logem a nebo bez loga ? ;-)

Odesláno

Jo. Všechno to jsou fejky. Včetně těch BPW84.

Prodává to za poměrně vysoké sumy.

Vím, že lidi nenutí to kupovat, ale není už tohle nějaký podvod, přestupek nebo trestný čin podle zákona?

Odesláno

Trestné to není, ale sběratelé Prim by ho za tyto počiny měli ukřižovat:) ne jen že se v tom nikdo v budoucnu nevyzná, ale klesne tímto zájem o jakoukoli podobnou raritku Prim, páč to tiskne na originál díly a není to prakticky poznat, že je to fake. Prostě prasárna první kategorie. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...