Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No nekupte to, když je to tak nízké číslo a navíc jsou úplně nenošené, to byly asi NZety pro případ války :suicide_anim:

Píše tam jasně "remake". To znamená, že je to nově dělaný kus podle původního originálu a ty se v Eltonu dělaly v několika vlnách a provedeních. Není to originál, ale tovární kopie. Něco jako plastový kit ferrari testarosa na podvozku pontiak fiero.

Odesláno

Píše tam jasně "remake". To znamená, že je to nově dělaný kus podle původního originálu a ty se v Eltonu dělaly v několika vlnách a provedeních. Není to originál, ale tovární kopie. Něco jako plastový kit ferrari testarosa na podvozku pontiak fiero.

To ses asi o jeden příspěvek překoukl, k Orlíkům jsem výhrady neměl, ale k těm "originálním" leteckejm s nízkým číslem 215

Odesláno

Ano, s tím souhlasím, většinou se prodejci záměrně zdržují vyjádření typu "originál". Tenhle konkrétní do toho jde fakt naplno. Prase...

Odesláno

Tak tady to zase vypadá docela zajímavě :smile_anim:

Fakt zajímavé,,,, vyvolávací cena odpovídá myslím polovině ceny za kterou se prodávaly. I když l.e. 45 jsou hezčí....
Odesláno

Fakt zajímavé,,,, vyvolávací cena odpovídá myslím polovině ceny za kterou se prodávaly. I když l.e. 45 jsou hezčí....

Souhlasím, mně osobně tam vadí ten datum, ale to je jen můj názor...

Odesláno (upraveno)

Tady je fotka k těm pseudoleteckejm.Jedny krásné NEPOUŽITÉ :gora: http://aukro.cz/cisl...1607946145.html Text z aukce: Vojenské číslované vodotěsné hodinky PRIM AUTOMATIC. Velice nízké a hezké číslo 215, plně funkční.! Hodinky jsou nepoužité,nenošené a nepoškrábané, pásek měkký.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem kutilprim
Odesláno

Tady je fotka k těm pseudoleteckejm.Jedny krásné NEPOUŽITÉ :gora: http://aukro.cz/cisl...1607946145.html Text z aukce: Vojenské číslované vodotěsné hodinky PRIM AUTOMATIC. Velice nízké a hezké číslo 215, plně funkční.! Hodinky jsou nepoužité,nenošené a nepoškrábané, pásek měkký.

No ještěže mají měkký pásek :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak majitel Orlíků vyměkl, aukci zrušil...

Mně tady zůstalo,že tam bylo kup teď okolo 26000.-.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

No ještěže mají měkký pásek :sad01_anim:

Každopádně koukám, že se našel nešťastník, kterej si na ně přihodil,,,,, Posted Image
Odesláno

Každopádně koukám, že se našel nešťastník, kterej si na ně přihodil,,,,, Posted Image

Co mu napsat, že koupil bastl z čínskejch dílů, aby měl radost :evil:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...