Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Tuto funkci jsem asi nezvážil ve své úvaze dostatečně důkladně, ta asi bude důležitá - musí se doložit ověření správnosti mých rozhodnutí. Takže právě tato funkce byla přidána do legislativy oddělení a jako jediný kandidát/žadatel jsi s okamžitou platností přijat. Tvé podíly na spolurozhodování v procentech probereme pomocí SZ. Jsme sice veřejná a NEZISKOVÁ organizace, ale určité specifikace nemohou být probírány veřejně, musíme zachovat částečnou anonimitu a navíc tím také zabráníme/předejdeme pokusům o ovlivňování našich spravedlivých posudků a rozhodnutí.

Jsem Tvým výběrem hluboce poctěn a slibuju, že Tvou důvěru nezklamu.

Zbývá vybrat někoho, na koho to pak hodíme. Navrhuju Misáka, na forum teď chodí málo, má odkrvenou myslivnu a než se vzpamatuje, bude příjemně namočenej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem Tvým výběrem hluboce poctěn a slibuju, že Tvou důvěru nezklamu.

Zbývá vybrat někoho, na koho to pak hodíme. Navrhuju Misáka, na forum teď chodí málo, má odkrvenou myslivnu a než se vzpamatuje, bude příjemně namočenej...

Něco ve smyslu - udělat ho "Čestným pokladníkem" a jeho jménem přijímat a hlavně vybírat peníze? A až to praskne, tak bude Myšák zdatně a naprosto perfektně(neboť o ničem nebude vědět) zapírat, čímž se stane ještě více podezřelým a všechny na sebe naštve a utopí se v tom? To je velmi nečestné a nesportovní - to by se Mirku Dušínovi protivilo z celého srdce. Ale našemu účelu by to mohlo vyhovovat, promyslím tento podnětný návrh, včetně toho, jak do toho na samém konci utopit i tebe a vyjít z toho s čistým štítem a beze ztráty zisku.
Odkaz ke komentáři

Nový způsob prodeje PAREXO dílů, fotka původního dílu a přitom se prodává replika :sad01_anim:

http://aukro.cz/prim...2496655503.html

post-20772-025081100 1342513684.jpg

Stejně tak tam má i korunku, ne?

http://aukro.cz/prim...2496655208.html

A ručky dle výplně mi příjdou taky na fotce původní.

http://aukro.cz/prim...2496654933.html

Na všechny tři aukce jsem upozornil, ale nenašel jsem šanci na textové vysvětlení problému, tak uvidíme.
Odkaz ke komentáři

Něco ve smyslu - udělat ho "Čestným pokladníkem" a jeho jménem přijímat a hlavně vybírat peníze? A až to praskne, tak bude Myšák zdatně a naprosto perfektně(neboť o ničem nebude vědět) zapírat, čímž se stane ještě více podezřelým a všechny na sebe naštve a utopí se v tom? To je velmi nečestné a nesportovní - to by se Mirku Dušínovi protivilo z celého srdce. Ale našemu účelu by to mohlo vyhovovat, promyslím tento podnětný návrh, včetně toho, jak do toho na samém konci utopit i tebe a vyjít z toho s čistým štítem a beze ztráty zisku.

No teda- a já už se viděl s prachama sám v Riu...vidíš, jak si krásně čteme myšlenky, tahle spolupráce bude nesmírně přínosná.
Odkaz ke komentáři

Na všechny tři aukce jsem upozornil, ale nenašel jsem šanci na textové vysvětlení problému, tak uvidíme.

To už jsem udělal mockrát. Šance na osobnější komunikace na AUKRu chybí záměrně. Žádnou z těch aukcí NIKDY nezrušili, nechali projít za dlouhé peníze, shrábli provizi a mnuli si pařátky. Že nahrávají podvodníkům jim nevadí- patří mezi ně.
Odkaz ke komentáři

Máte někdo zkušenost na Aukro.cz s uživatelem jaguar-88 ? Minulé pondělí jsem vyhrál aukci, hned ten den mi přišel e-mail, že hned zítra ( tj. v úterý ) odešle zboží - 7 dní a nic.

p.s. - zboží mělo být zasláno dobírkou

Od Jaguára jsem bral několik věcí a nikdy nebyl problém.
Odkaz ke komentáři

Máte někdo zkušenost na Aukro.cz s uživatelem jaguar-88 ? Minulé pondělí jsem vyhrál aukci, hned ten den mi přišel e-mail, že hned zítra ( tj. v úterý ) odešle zboží - 7 dní a nic.

p.s. - zboží mělo být zasláno dobírkou

Od Jaguára jsem bral několik věcí a nikdy nebyl problém.
Odkaz ke komentáři

presne tak - kola jsem si nevsiml, staci jej vymenit z tzv "postspartaku", to same plati pro rucky. dulezity je znaceny stroj, dynko, pouzdro se spravnyma nozkama a cifr...

Já vim, jen jsem chtěl naznačit, že už se v tom stejně někdo vrtal a bez shánění dalších součástek a hodináře se to ZASE neobejde- za sebe bych je kupoval jen kvůli ciferníku. Ale jako celek jsou za tu cenu dost dobré :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Doprčic! Vůbec mne nenapadlo, že půjdou tak levně. To bych si byl něco taky přihodil - minimálně pouzdro je v lepším stavu, než mám já. :wallbash:

Až se ukáže něco hezčího, tak taky půjdu na lov :) Sakra, proč mě ty Spartaky a poSpartaky tak začali brát! :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...