Mila_T Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 foto zatím z aukra Dej sem přímo fotku,za měsíc už nikdo nebude vědět,co a jaké to byly /aukce v archívu/. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mila_T Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 tak druhé dnešní Igeny jsem si ujít nenechal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t.p Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Aukce Raritní hodinky Spartak skončila 8101Kč, někdo se bude asi hodně divit http://aukro.cz/raritni-hodinky-prim-spartak-luxusni-stav-i2499893526.html#tabsAnchor
JR_2010 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Aukce Raritní hodinky Spartak skončila 8101Kč, někdo se bude asi hodně divit http://aukro.cz/rari...html#tabsAnchor A proč by se měl divit?
diver60 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 tak druhé dnešní Igeny jsem si ujít nenechal Áááá... další pacient.....
t.p Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) A proč by se měl divit? Doufám, že se mi podaří správně vložit ten odkaz. http://forum.chronom...post__p__788133 Upraveno 29. července 2012 uživatelem t.p
JR_2010 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Doufám, že se mi podaří správně vložit ten odkaz. http://forum.chronom...post__p__788133 No já chápu, že to není origo Spartak, ale to se z těch fotek dá poznat minimálně podle pohledu na strojek, což je asi jedna z nejdůležitějších komponent, tak když to kupujícímu nevadí, nemá se čemu divit...
Trololo Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 tak druhé dnešní Igeny jsem si ujít nenechal Vypadají v pohodě. Vyměnit lunetu, umýt & vyleštit a budou dělat parádu.
t.p Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) No já chápu, že to není origo Spartak, ale to se z těch fotek dá poznat minimálně podle pohledu na strojek, což je asi jedna z nejdůležitějších komponent, tak když to kupujícímu nevadí, nemá se čemu divit... Ale jo, jen ta cena mi přijde na tuhle sesmoleninu dost vysoká, tak si myslím, že to někdo nakoupil jako skutečné Spartaky, ale možná se pletu, což bývá časté. Upraveno 29. července 2012 uživatelem t.p
Mila_T Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Áááá... další pacient..... no jo už to začíná, v pátek jsem odnesl jedny PS II do Eltonu na renovaci a dnes další kupuju
hirsch Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Koukám, jsou na Aukru další "Sjezdovky" ZDE jsem zvědav, za kolik se prodají (já teda do nich nepůjdu)
Trololo Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Snad nejošklivější Primky ( nepočítám MPM ) co sem viděl.
hirsch Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Snad nejošklivější Primky ( nepočítám MPM ) co sem viděl. hodně se o nich diskutovalo např. v TOMTO vlákně
atomicsteve Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Můj hodinář má v krabičce asi pět těchhle číselníků...
MaraThon Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Ahoj všem. Chci se zeptat na tyhle automaty. Ta barevná kombinace se mi moc líbí. Je zde vše v pořádku, nebo je to trochu bastlík? Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 (upraveno) Ahoj všem. Chci se zeptat na tyhle automaty. Ta barevná kombinace se mi moc líbí. Je zde vše v pořádku, nebo je to trochu bastlík? Díky Jojo, taky je sleduju a asi i kliknu- nevím, jaké tam patří ručky, ale jinak žádný bastlík...totiž, pokud je tam opravdu správný stroj. Jestli tam bude cifr nalepený lepenkou na 96ce tak mi asi šlehne.. Upraveno 30. července 2012 uživatelem straspol
Honza.manta Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 (upraveno) Úplně správný vzhled je tenhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale myslím si, že to standardní sporťácké pouzdro se mohlo vyskytovat taky - potkal jsem tyhle automaty ve všech barvách na obou typech pouzdra. Edit:Takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale ještě maličkost - správně by dle mého měly mít tuhle vteřinovku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. července 2012 uživatelem Honza.manta
Trololo Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Včera jsem si udělal radost těmhla formulkama -
Radek K Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Tak jsem si chtěl přihodit na aukru, ale P...h (0) to v poslední chvilce začal zvedat, že jsem nechápal. Je toto normální? Zaznamenal jsem jej u více aukcí tohoto prodejce ...
straspol Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Ale jo, jen ta cena mi přijde na tuhle sesmoleninu dost vysoká, tak si myslím, že to někdo nakoupil jako skutečné Spartaky, ale možná se pletu, což bývá časté. Mrkněte na průběh aukce. Super účast Karlínského Fantoma je typická. Posledních sedm kupujících nyní zemře strašlivou smrtí bongobongo a půjdou z domu za krásných 3000 Ká Čé...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se